Meggyes "megszólalt" honlapján, sikernek értékeli október 3-at

Meggyes "megszólalt" honlapján, sikernek értékeli október 3-at

2010. 10. 08. 10:07

Meggyes Tamás honlapján - melyet ugyanaz a cég készít, akihez az igen érdekesre sikerült új esztergom.hu címlap is köthető (reméljük nem egyet fizet kettőt kap akció keretében készült az oldal) - a Fidesz sikeréről számol be.

Fidesz siker Esztergomban avagy mi történt október 3-án?

Az önkormányzati választásokon az esztergomi polgárok az összes választókerületben a Fidesz jelöltjét választották képviselőjüknek.

Egyedül a polgármesteri székben esett másra a választásuk.

"Sajnos szimbolikusan ugyanaz történt mint Devecseren vagy Kolontáron. Három éve gyűjtik a mérget, lejáratást, rágalmakat ellenem, majd a kampányban szórólapokon, internetes portálokon, a lapok hasábjain mindezt rázúdították Esztergomra. Az esztergomiak nem tudták megvédeni magukat ettől a rágalomhadjárattól, jött ránk a mocsok, mint a vörösiszap. Romboló, maró hatású támadások, ez látszik az eredményekben is. Szörnyű volt látnom, ahogy a töménytelen mennyiségű rágalmazó szórólapokat vitte a szél Esztergom utcáin. Igazi szeméthegyeket kellett másnap eltakarítanunk.

Sokat ártott ez a kampány Esztergomnak. Nem tudom megmondani mekkora a kár, amit az utóbbi évek becstelen stílusa okozott.

De mindezek ellenére a többség kitüntette a bizalmával a Fidesz-KDNP jelöltjeit, köztük engem is.

Ezért azon leszek, hogy Esztergomnak ne kelljen lemondania az eddigi eredményeiről. Megvédjük a Szent Miklós programot, Esztergomnak továbbra is gyarapodnia kell, el kell végeznünk a ránk váró feladatokat. Rám számíthat Esztergom, nem engedem, hogy elvegyék az esztergomi polgároktól azt amiért megdolgozott, jogos jussa ez a gyarapodás az itt élő embereknek.

Nem engedi a Fidesz frakció, hogy ez a mocskos hangnem folytatódjon. Mi a fejlődést tartjuk a legfontosabbnak Esztergomban, azt biztosítjuk a városnak!"

Mocskos hangnemben íródott közleményében Meggyes a mocskos hangnem ellen áll ki. Nagyon biztató.

 

2010. 10. 10. 22:16

Emlékszem, Meggyes ránk akarta sózni a totál veszteséges önkormányzati cégeket. Még szerencse, hogy nem sikerült neki, mert leszavaztuk!

2010. 10. 10. 22:13

Neem, azt akarta írni, hogy

Nem engedem, hogy elvegyék tőlem, amiért az esztergomi polgárok megdolgoztak...

2010. 10. 10. 22:07

Nyelvtanilag zavarban vagyok a mondattól:

 

"Rám számíthat Esztergom, nem engedem, hogy elvegyék az esztergomi polgároktól azt amiért megdolgozott, jogos jussa ez a gyarapodás az itt élő embereknek."

 

Most ki dolgozott és miért?

Az esztergomi polgárok? Akkor ők megdolgoztak.

2010. 10. 10. 18:54

 Rám számíthat Esztergom, nem engedem, hogy elvegyék az esztergomi polgároktól azt amiért megdolgozott, jogos jussa ez a gyarapodás az itt élő embereknek.

Köszönjük, Megges Tamás úr. Ez nemes lélekre valló, önzetlen felajánlás volt - bár nem hiszem, hogy sokan szeretnék

ezt az önfeláldozását igénybe venni a korábbi túlélői közül.

2010. 10. 09. 21:36

Azért abban, hogy Meggyes ennyire kiskirály lehessen, kell, hogy bűntudatot érezzenek azok aszervilis képviselők is, akik nem próbálták az "evolúció" fél útján megfogni.

2010. 10. 09. 12:23

Völner Pál alakíthana egy új esztergomi Fidesz szervezetet.

2010. 10. 09. 12:11

Importálunk egyet maximum.

2010. 10. 09. 11:58

HITELES FIDESZ TAG? HOL???

2010. 10. 09. 11:51

Szegény Steindl Balázs. Élete lehetőségét szalasztotta el.

Komolyan, ilyen lehetőség egyszer adódik egy Steindl képességeivel rendelkező ember életében. És ő kihagyta.

Miről beszélek?

Hát arról, hogy ő, mint a városi Fidesz szervezet elnöke, a választások másnapján kiállhatott volna Meggyes mögül és teljes együttműködéséről biztosíthatta volna az új polgármestert a Fidesz frakció nevében.

Ezt Balázs elqrta. Nem kicsit, nagyon. És már nehéz lesz visszacsinálni.

Balázs elqrása miatt nem nagyon van más lehetőség, mint a teljes alapszervezet feloszlatása, és egy új, még hiteles Fidesz tag, vagy volt Fidesz tag megbízásával új helyi szervezet létrehozása. Nem lesz könnyű.

Törölt felhasználó #43

2010. 10. 09. 11:33

Meggyessel elletétben Kósa nem értékeli annyira sikeresnek az esztergomi eredményeket. Sőt.

2010. 10. 09. 9:44

Olvasni szeretők figyelmébe ajánlom a Köztünk élő pszichopaták cimű könyvet, tökéletes kórrajz, melynek ismeretében az érthetetlen is érthető lesz.

2010. 10. 08. 23:26

János te is tudod, hogy a választások előtt többen, többször is hivatkoztunk a játékelméleti tételekre, modellekre, hiába, érdekes ellenvélemények, reakciók voltak. Most meg, döbbenetes látni, hogy mennyire a játékelmélet szabályai szerint működtek az események, Tétényi Éva meglepő mértékű sikere, az egyéni képviselői körzetek totális kudarca. Sajnos a politikai ambíciók teljesen vakká teszik az indulókat az ilyen jellegű stratégiai, taktikai megfontolásokra. Nem tudom, hogyan lehetne őket meggyőzni, hogy az érdek és politikai ambíciók nélküli megfontolásokra hallgassanak, amelyeket a gyakorlat is fényesen igazolt.

2010. 10. 08. 23:00

Na igen, a szavazóköri felosztás! Ezen én is sokat gondolkodtam, hogy miként függ össze Aranyhegy és Pilisszentlélek, hogy is lett ezekből egy szavazókör?? Ja persze, tompikának valahol be kellett hoznia, amit Esztergomban elveszített...

 

Viszont ha mindegyik körzetben csak egy független jelölt indul (2,3 helyett), már akkor megbuktak volna a m1-es-fiúk - hát még ha 1-2 ellenzéki pár is visszalépett volna a másik javára! Vagy ne álmodjak? De hiszen ami nagyban sikerült T. Évának, az miért ne sikerülhetett volna kicsiben is? Hát ha előbb nem, majd 4 év múlva javítunk...

2010. 10. 08. 21:35

Ez nem rajtuk múlt, hanem a többi párton. Annyira a 4 db kompenzációs helyre hajtott mindegyik (gondolom megszokásból), hogy a klasszikus játékelméleti fogolydilemma fogalmai szerint egyik sem kooperált akkor, amikor az lett volna az érdeke.

2010. 10. 08. 21:00

Azoknak írom, akik elválasztják M1-t a FIDESZ-től. Szerintem beleillik a csapatba: törvényt nem tisztel, kirekesztő, aki nincs velünk, az nincs is, "annyi szabadságunk van, amennyi hatalmunk" (Orbán Viktor). Hát most vesztett a fiú a szabadságából. Ezt fájlalja. menne ő hidat is foglalni, mert "a haza nem lehet ellenzékbe", csak egy új választás ki tudja mit hozna Esztergomban. Bizony-bizony ezentúl M1 nem monologizálhat tetszőleges ideig a testületi üléseken és nem kapcsolhatja ki a válaszolók mikrofonját (és amikor azok, mikrofon híján, felemelték a szavukat ráju RIPAKODOTT, hogy ne ordítsanak, pl Dr Jónásra, akinek a faráig sem érhetne FIDESZ nélkül).

Csak azt nem értem, mi itt a váratlan esemény. Mi is van a FIDESZ plakátjain? "EGYÜTT MŰKÖDÜNK" nem EGYÜTTMŰKÖDÜNK. ESZTERGOM ERRE IS SZAVAZOTT! Ők együtt fognak működni, ha a város bele is döglik! Mellesleg egy FIDESZ-es képviselő sem kapott 43% szavazatnál többet. Sitku Pál majdnem annyi szavazattal vesztett, mint a két utolsó FIDESZ-es összes szavazata (Sitku:638; Bánhidy V.:304, Zoltai D.:367). Nem buták ezek a fiúk az új választási törvénnyel és szavazóköri felosztással!!!

 

 

2010. 10. 08. 20:38

Gyászmisét

2010. 10. 08. 20:25

Akkor az csak mendemonda, hogy vmelyik nap misét mondtak Meggyesért?

2010. 10. 08. 20:06

A Heti Választ hogy lehet baloldali sajtónak nevezni, van benne egy jó kis cikk Meggyesről Stump A. tollából.

2010. 10. 08. 20:00

"Nem bántásból, de ilyenkor hol az édesanyja?"

A KÉSZ (Keresztény Értelmiségiek Szövetsége)-ben próbálja magyarázni, hogy a fiacskája miért támadja most már az Egyházat is.  Úgy látom, lassan már az Orbán Viktor is hibás az ő megbuktatásában.