Meggyes "megszólalt" honlapján, sikernek értékeli október 3-at
Közélet
2010. okt. 8.

<p>Meggyes Tamás honlapján - melyet ugyanaz a cég készít, akihez az igen érdekesre sikerült új esztergom.hu címlap is köthető (reméljük nem egyet fizet kettőt kap akció keretében készült az oldal) - a Fidesz sikeréről számol be.</p>

Fidesz siker Esztergomban avagy mi történt október 3-án?

Az önkormányzati választásokon az esztergomi polgárok az összes választókerületben a Fidesz jelöltjét választották képviselőjüknek.

Egyedül a polgármesteri székben esett másra a választásuk.

"Sajnos szimbolikusan ugyanaz történt mint Devecseren vagy Kolontáron. Három éve gyűjtik a mérget, lejáratást, rágalmakat ellenem, majd a kampányban szórólapokon, internetes portálokon, a lapok hasábjain mindezt rázúdították Esztergomra. Az esztergomiak nem tudták megvédeni magukat ettől a rágalomhadjárattól, jött ránk a mocsok, mint a vörösiszap. Romboló, maró hatású támadások, ez látszik az eredményekben is. Szörnyű volt látnom, ahogy a töménytelen mennyiségű rágalmazó szórólapokat vitte a szél Esztergom utcáin. Igazi szeméthegyeket kellett másnap eltakarítanunk.

Sokat ártott ez a kampány Esztergomnak. Nem tudom megmondani mekkora a kár, amit az utóbbi évek becstelen stílusa okozott.

De mindezek ellenére a többség kitüntette a bizalmával a Fidesz-KDNP jelöltjeit, köztük engem is.

Ezért azon leszek, hogy Esztergomnak ne kelljen lemondania az eddigi eredményeiről. Megvédjük a Szent Miklós programot, Esztergomnak továbbra is gyarapodnia kell, el kell végeznünk a ránk váró feladatokat. Rám számíthat Esztergom, nem engedem, hogy elvegyék az esztergomi polgároktól azt amiért megdolgozott, jogos jussa ez a gyarapodás az itt élő embereknek.

Nem engedi a Fidesz frakció, hogy ez a mocskos hangnem folytatódjon. Mi a fejlődést tartjuk a legfontosabbnak Esztergomban, azt biztosítjuk a városnak!"

Mocskos hangnemben íródott közleményében Meggyes a mocskos hangnem ellen áll ki. Nagyon biztató.

 

(forrás)