Keresek Esztergomban egy tisztességes fideszest!

Keresek Esztergomban egy tisztességes fideszest!

2010. 10. 07. 8:27

FELHÍVÁS:

 

Keresek Esztergomban egy tisztességes fideszest!

 

 

Egy olyan fideszes párttagot, aki megszólal:

"Meggyes és csapata! Eddig és ne tovább!"

 

Van-e Esztergomban legalább egy tisztességes fidesz tag?

 

Aki megtalálta, kérem jelentkezzen itt!

2010. 10. 20. 20:50

Tisztességes,jóindulatú,a közösségért őszintén tenni vágyó emberek minden pártban vannak! Csak valahogy az ő hangjuk nem olyan erős mint azoké ,akik miatt még  az emberiség számára előremutató tettek is lejáratódnak! Valahol mindenkinél van egy határ,ami után már nem vállalható az eddig követett ideológia! Akinél ez nincs,vagy valamilyen érdekből eltaszította magától,az emberileg egy selejt,akit a közösség előbb vagy utóbb kilök magából!

2010. 10. 20. 20:41

Nagyon bocsánat!!! KANÁSZ ÚR.

2010. 10. 20. 20:39

Tegnap este felhívtam egy barátomat, Kanászúr levelét megismertetendő (bármily hihetetlen, neki nincs számítógépe). A levél beolvasása után elmesélte, hogy előttem egy hölgy hívta őt fel - a nevét nem árulta el, de barátom szavahihetőségére az életemet is fel merném tenni -,  ŐSFIDESZES, de most úgy nyilatkozott, hogy ő szégyelli magát a "képviselők" helyett; nála elérték hogy soha többet nem fog sehol a FIDESZ jelöltjeire szavazni, és erre bíztat másokat is, akiket tisztességesnek tart. Ez már kettő, még ha az egyik anonim is.

2010. 10. 20. 20:15

Tisztelt detective! Gratulálok megtalálta! Úgy hívják,hogy  doktor KANÁSZ GÁBOR !

2010. 10. 18. 8:25

A tegnapi ülés után továbbra is várom egy tisztességes FIDESZ tag felbukkanását Esztergomban!!! Üvöltés

2010. 10. 17. 23:51

Üdvözlök Minden Fórumozót!

 

Pár éve lakom csak Esztergomban,itt lettem FIDESZ tag.Ami itt folyik,ebben a gyönyörű városban lassan megüti a kabaré szintjét...Annyit szeretnék csak hozzáfűzni:Budapesten dolgozom,pár hete,és így kikértem az itteniek(kollégáim) véleményét az esztergomi történésekről.Legnagyobb meglepetésemre NAPRAKÉSZEK,és mindent tudnak Meggyes-FIDESZ brigádról,a város óriási adósságáról,a be nem fejezett beruházásokról,a csőd szélén támolygó "élmény"fürdőről stb. NE gondolja senki,hogy ezeknek a dolgoknak,(Meggyes és társai) nem lesznek következményei.LESZNEK.Ki kell várni.Era!Ne reagálj Lakatos Úrra,mert pont a provokáció a célja.Lakatos Úr!Mielőtt nekem esne,semmi bajom sem magával,sem mással itt. Kacsintás

 

2010. 10. 17. 21:10

A mai ülés mindent megmutatott.  MEZTELEN A KIRÁLY! Nevetés

2010. 10. 17. 20:16

Era mit szól a szoci alpolgármester jelöléshez? Hát nincs egy alkalmas ember az esztergomi Fideszben?

2010. 10. 17. 20:14

Era! Maga pedig ne mentegetőzzön állandóan,mert mint látja ez itt olaj a tűzre!

2010. 10. 17. 20:12

Ne bántsátok már szegény Erát! Ugye ismeritek a bibliai megtért bárány történetét? Vagy tán nagy marhaságot írtam volna? Aligha!

2010. 10. 17. 18:28

Ők mind Fideszesek! Mint ahogy Én-Te-Ő más nézetet vallunk! Ne hibáztassátok őket, mert ők  bizonyára csak a Hídlapból tudtak tájékozódni! Az meg ugye ....reggel,este a nap minden órájában! Szóval ismeritek az elhíresült mondatot 1956-ból!

2010. 10. 17. 18:09

Hol vannak, akik rájuk szavaztak?

2010. 10. 17. 17:15

A mai gyűlésen bebizonyosodott, hogyTompika kutyái egytől-egyig alkalmatlanok az önkormányzati képviselői posztra!!!! Hol van ilyenkor az anyjuk a feleségük, a barátnőjük????????????????????

 

2010. 10. 12. 17:00

Szerintem sincs ertelme. De sokat ne varj a demagogiakkal elbutitott szocializalt kovetoktol, mert harom nap kellett ahhoz, hogy megertsek a vilag legegyszerubb valasztasanak eredmenyet. Nyilvan az adottsagaid kitunoek, csak nehogy  ez egyszer visszausson.

2010. 10. 12. 16:44

Javaslom, hogy zárjuk le ezt a szócséplést itt. Nyilvánvalóan be vagy ragadva egy dogmába, és csak ugyanazokat a sematikus paneleket ismételgeted, miközben a szavak jelentésével sem vagy teljesen tisztában (szocializáció kedves bela az is, ha az anyuka rászól a gyerekére, hogy nem lopunk a boltból, heccből sem - ennek a hiánya csak nagyon beteg emberek szerint lehet ártalmas az egyén fejlődésére).

2010. 10. 12. 16:35

Nem konnyu az irasaidat tevedesnek velni. Az egyhaz nem hato ero volt, hanem maga a hatalom. A Szovjetunio pedig sohasem volt ateista, bar ketsegtelen, hogy nem mindig az ortodox egyhaz volt hatalmon. Ugyanigy egyetlen orszag sem volt soha ateista, bar vannak olyan emberek, akik a mas hitueket szeretik hitetlennek nevezni. Ezek azok az emberek akiket nem vedtek meg gyerekkorukban a katolikus vagy mas egyhazak tanaitol. Akiket ugymond szocializaltak. Tudjuk, hogy ez hova vezet.

2010. 10. 12. 16:06

Az egyház és a vallás sohasem a hatalmi elit megrendszabályozására szolgáló, erre ható erő volt - sokkal inkább a társadalom egészére hatott. Az erkölcs nem véd meg attól, hogy pszichopaták hatalmi pozícióba kerüljenek és döntsenek életről vagy halálról. Zászlók alá tömörülni, hatalmi helyzetbe kerülni éppenséggel hiányos szocializációjú egyének szoktak - a gátlástalanság és a belső fékek hiánya igen nagy segítség az érvényesülésben - az volt az elmúlt párezer évben, és az ma is.

Ettől tartottam - te valami egészen másról beszélsz, mint én.

Tény, hogy a világon a legnagyobb szervezett emberirtást a materialista és ateista Szovjetunió, a legkegyetlenebbet pedig a materialista, szélsőségesen maoista Kambodzsa követte el (vörös khmerek, ha mond valamit - ott elég volt az, ha szemüveges vagy és máris belelőttek az árokba). Tény, hogy például a khmer-ek ideológiai atyja, Pol Pot Párizsban a Sorbonne-on hallgatta kora kimagasló baloldali gondolkodóinak előadásait. Talán, ha vegyült volna egy kis Kant, Szent Ágoston, vagy esetleg egy Aquinói Szent Tamás is a műveltségébe, megmenekül pármillió ember. Sosem tudjuk már meg.

 

2010. 10. 12. 15:54

Nem tunik fol, hogy az altalad emlitett szabalyrendszer husz evente atomjaira hullik szet?

2010. 10. 12. 15:52

Nem tunt meg fol, hogy az altalad szocializalt kozossegeknek hitt hordak valamilyen zaszlok ala tomorulve 40-50 evente peppe zuzzak egymast?

2010. 10. 12. 15:44

Akár tetszik, akár nem, az ember "társas lény" (Aronson). Az együttélésnek mindenhol, minden társadalmi rendszerben kialakul a saját szabályrendszere. Ráadásul társas lényként hierarchiákba szerveződünk, ez is emberi alaptermészet. Ha nincs szocializáció, akkor az egyénből pszichopata lesz, a többi ember közé beilleszkedni képtelen véglény.

Nem ismerek olyan pszichológiai iskolát aki szerint pozitív szocializáció nem létezik. Biztos ugyanarról beszélünk?