A Regionális Szakmai Társaság üdvözli Tétényi Éva polgármestert!

A Regionális Szakmai Társaság üdvözli Tétényi Éva polgármestert!

2010. 10. 06. 11:17

Tétényi Éva sikere azt bizonyította, hogy képesek Esztergom város polgárai összefogni egy nemes cél
érdekében.

Mi, a Regionális Szakmai Társaság tagjai/képviselő-jelöltjei örömmel üdvözöljük a város új polgármesterét, Tétényi Évát, és gratulálunk fölényes választási győzelméhez.

Ahogyan a választás alatt, azt követően is civil egyesületünk minden segítséget szeretné megadni Esztergom új polgármesterének. Ugyancsak felajánljuk segítségünket a város megválasztott képviselőinek. Valljuk, hogy az előttünk álló hónapok, évek igen nehéz feladatai nem engedik meg senki számára azt a luxust, hogy pártpolitikai vitákra fecsérelje a város energiáit.

Megdöbbenéssel olvastuk a demokratikus választás során lesújtó mértékű vereséget szenvedett Meggyes Tamás volt polgármester nyilatkozatát. Azt gondoljuk, méltósággal tudomásul kell vennie, hogy Esztergom város választópolgárai elfordultak tőle. A vereség okát saját tetteiben kell keresnie, és fel kell hagynia az értelmetlen és tökéletesen alaptalan vádaskodásokkal!

Esztergom város frissen megválasztott képviselő-testületének tagjaitól határozottan elvárjuk, hogy mindnyájan legjobb tudásuk szerint segítsék Tétényi Éva polgármester munkáját Esztergom város boldogulása érdekében!

 

Biró László

az egyesület leköszönő elnöke

 

Sitku Pál

az egyesület elnöke

 

Miavecz Jenő

Nagy László

Rajczy Péter

Regionális Szakmai Társaság

 

2010. 10. 13. 7:50

Frenki1

"Kedves Frenkin1, mégis melyik szám nem stimmelt?"

Nem a számokkal van a "baj", "almát, a körtével "nem hasonlítunk össze. Na ez az igazi "vakítás"!!! Szerencsés , hogy járja az országot. Gondolja más esztergomi polgár nem

mozdul ki a város határain kívülre? Milyen városokra gondol,  hogy Esztergom "igen csak le van maradva"? Pontosítana,mely városokra gondolt ,vagy csak írogatunk, hangulatot gerjesztünk? Gondolom az összehasonlítási "alapja", azonos "adottságú" városokra vonatkozik.

"Mélygarázs ügy", mire gondol? Pontosítaná, talán valamely hatóság eljárást indított valami miatt , ez ügyben?! Van amiről nem tudok (unk)? Minőségi problémákra gondol netán? Ebben viszont, ha jól tudom (juk) az önkormányzat tett lépéseket.

Hangulat keltésnek lejárt az ideje. Nem kellene ezt folytatni, én így (mi) gondoljuk!!!

Remélem továbbiakban, az "értő szakmai" munkája, szintén "gyümölcsöző fejlődést" hoz VÁROSUNKRA!!!

2010. 10. 11. 9:51

"Aki nincs ellenünk, az velünk van."

A Meggyes korszak gyors lezáráshoz pontosan erre a mentalitásra van most szükség a városban.

2010. 10. 11. 7:45

Csak egy egészen kicsi pontosítás: "Aki nincs ellenünk, az velünk van." - a dolog így hangzott. Igaz, én nem a Hídlapból, meg az "isteni kinyilatkozatások"-ból (lásd pl.: Esztergomban adták ki az Aranybullát...) tanultam a történelmet...

2010. 10. 10. 20:49

Tisztelt Frenki1!

A "képviselő" az elnevezéséből is adódóan képvisel. Márpedig az általa "KÉPVISELT" választópolgárokat -jelen esetben- az önkormányzatban. A választópolgárok megtisztelték bizalmukkal, hogy Őt választották ki erre a feladatra. És kutya kötelessége tudásának legjavával szolgálni mind a várost és  képviseltjeit. A választópolgároktól nem úgy kapta a felhatalmazást, hogy ha X a polgármester akkor dolgozzon Vele, de ha Y, akkor ne működjön együtt Vele. A város Tétényi Évát választotta és úgy döntött, hogy 9+1 Fideszes képviselővel dolgozzon EGYÜTT!

Orbán Viktor mondta (pontosan nem tudom idézni, elnézést): aki nem ment el szavazni, az jóváhagyta a választás eredményét. Ennek a mondatnak a szellemében álljanak munkába "tisztelt" képviselő "urak" és fejezzék be a hisztériát.

Tisztelettel: Segno

2010. 10. 07. 13:32

 

Kedves Frenkin1, mégis melyik szám nem stimmelt?

 

Írta: „Én Esztergom "töretlen" fejlődését szeretném látni, ezért is dolgozom. És ön, az ilyen "típusú" írásaival, mit szeretne elérni????"

 

Csakis az igazságot! De ki az az én?

Frenki 1, sajnos önnel ellentétben nekem más képem van egy város fejlődéséről! Kérem nézzen körbe a városban, nézze meg Esztergomot és az adóság állományát! De ne csak nézzen, lásson is!

 

Megkérem, ne engem vakítson ezekkel a szövegekkel, én járok az országban és látom a hasonló nagyságú és adottságú városok fejlődését! Ráadásul egy „kicsit" szakmába is vág (tudja mélygarázs ügy!). Sajnos Esztergom, ezektől a városoktól igen csak le van maradva! Jelenleg Esztergom a többség számára egy nehezen élhető város!

Tudja Esztergomért nem csak dolgozni kell, hanem az adott fejlesztésekhez érteni is kellene!

Remélem a munkája innentől fogva, tényleg gyümölcsöző fejlődést hozz városunknak, ehhez sok sikert kívánok!

2010. 10. 07. 13:08

Frenki1

Ön állításait pontosítottam. Úgy gondolom a valóságnak megfelelően. Amennyiben ön úgy értékeli, hogy én tüntetem fel negatív színben hát közlöm önnel nem én teszem!!

Ön által leírtak tüntetik fel saját magát negatív színben. Én csak pontosítottam az ön által megfogalmazott "írást!

Én Esztergom "töretlen" fejlődését szeretném látni, ezért is dolgozom. És ön, az ilyen "típusú" írásaival, mit szeretne elérni????

2010. 10. 07. 12:57

Frenki1

Egy pár pontatlan megjegyzés lett pontosítva. Ami finoman szólva csúsztatás,egyenesen megmondva hazugság. Én nem "magyarázkodom" csak a száraz tényeket

(számokat) írtam le. Ön szerint a pontosítás = a  magyarázkodással?

Igaz a" fél igazságokban van elrejtve az igazság". Többi meg csak magyarázkodás, ön szerint!

Folyamatosan Gyurcsány/ Bajnai féle "mutyi" párt embereit emlegeti. Megértem hogy mély nyomokat hagyott önbe ténykedésük. Higgye el bennem is, csak bennem

negatív dolgokat. Ön valószínű pozitív tapasztalatai miatt hozza fel példaként a két "embert".

Ezért én nem ítélem el önt, és nem is ítélhetem el önt! Csak saj...!!!

2010. 10. 07. 11:31

 

Kedves Frenki1!

 

A tények makacs dolgok!

 

Ha ön engem negatívként akar lefesteni, akkor az azt jelenti, hogy minden rendben van!

2010. 10. 07. 10:18

Pedig Gyurcsány/Bajnai hívei magyarázzák április óta szánalmas módon, hogy a kétharmad csak 53%, meg nem is 53%, hanem a teljes lakosság huszonakárhányszázaléka...

Szánalmas.hu

Maga most ugyanezt kezdte el. Tehát meggyesista = gyurcsányista.

2010. 10. 07. 9:59

Frenki1

Tisztelt uram, tudja mi a biztos, na az a b........ De amit ön próbál biztosnak beállítani, na az biztos, hogy nem biztos!

Talán önhöz állnak az ilyen gondolatok közel, próbál párhuzamot vonni.Mi értelme?

Talán "aki nincs velünk az ellenünk" szemlélet áll közel önhöz.(egy kis Kádár "korszak") Dogozzunk közösen az "élhetőbb" Esztergomért"!?

Na ha ezt még kiteszik fejteni. Hogy, hogy képzeli. Megosztaná gondolatait esetleg erről a témáról mindenkivel? (esetleg négyszemközt velem?)

Előre is köszönöm válaszát!

2010. 10. 07. 9:22

Most már biztos: Meggyes a gyurcsányi úton halad előre, a hívei is ugyanazokat ismételgetik, mint Feri hívei.

2010. 10. 07. 9:06

Frenki1

Ekkora "vetítést" szerintem még ember nem látott, "GRATULÁLOK"!

Na akkor, két emberre leadott szavazatok aránya megegyezik, az összes képviselőre leadott szavazattal.( 12786 fő szavazó-érvénytelen kivéve) Vagy tévedek?

T. Éva  8117 szavazótól kapott bizalmat, nem Esztergomtól.(8117fő-64,36%) Természetesen, kicsit több szavazásra jogosult polgára van Esztergomnak!

(23931 fő szavazásra jogosult) .Csak tényszerűen, a szavazásra jogosult lakosság 33,91% szavazott T. Évára. Vagy tévedek?

"Tétényi Éva polgármesterasszony 8117 szavazatot kapott, a fideszes képviselők összesen nem érték el a 6000 szavazatot!"

Esztergomban 60 fő indult a képviselő székekért,(10+4hely) 2fő  a polgármesterségért, ezt a tényt összehasonlítani, a leadott szavazatok arányát összehasonlítani???!!!

Tisztel uram, írása nem tér el az öntől megszokottaktól, ez a fajta csúsztatás, hangulat keltés, polgárok szándékos megtévesztése( sajnos sokakat sikerült) nem áll

messze öntől, és az önhöz hasonlóaktól! (akinek nem inge....)

Ezen" eszme futtatás" mentén haladva,(amit ön itt kifejtet) M. Tamás-ra leadott szavazatok, és a Fideszes képviselőkre leadott szavazatok 9332 szavazat, 8117-el

szemben! Most mi van akkor? Ugye sok mindent lehet kezdeni a számokkal! El adható így is.

Gondolom okfejtésemre, mindenki fel lesz háborodva, természetesen az önhöz közel álló körökből. Mert amit én tényszerűen leírtam az nem fog tetszeni nekik.

De az ön által leírtak , megfelelőek  lesznek számukra.(azt olvassák, amit olvasni szeretnének)

Eddigi kampányuk egyik fő elemét tovább folytatják. Csúsztatás, megtévesztés, sárdobálás! Élhető Esztergom? Ezen szellemiséggel?

Abba kellene már hagyni "mozi gépész"-kém!!!!!!!!!!!!!

2010. 10. 06. 21:18

Mindezt teszik a Nemzeti Együtműködés Programja alapján... Üvöltés

2010. 10. 06. 20:55

 

Fontos tény:

Tétényi Éva polgármesterasszony 8117 szavazatot kapott, a fideszes képviselők összesen nem érték el a 6000 szavazatot!

 

Tétényi Éva teljes felhatalmazást kapott Esztergomtól, hogy vezesse a testületet!

 

Felháborító, hogy a helyi fidesz frakciózásra készül, kicsinyes, helyi, egyéni érdekek miatt!

Felháborító, hogy 8117 esztergomi által megválasztott városvezetőt tíz képviselő nem fogadja el!

 

Tíz képviselő áll szemben 8117 választóval!

 

2010. 10. 06. 15:59

Most olvastam az esztergomi FIDESZ fellebbezett!

Ha ez igaz!!???

Ne csak a polgármester asszonynak, hanem nekünk választóknak is segítséget kérek.

Ha szükséges adományt gyűjtünk Meggyes Tamás gyógykezelésére, csak tünjön már el.

 

Ha Ö olyan sok jót tett a városért, az emberekért, akkor nem kellene neki gyalázkodni.

Joggal emelt fővel tudna távozni, s a jövőbe jobb szándékkal a polgármester asszony munkáját segíteni

lehetősége van rá mint országgyűlési képviselő.

Most igazán megtudná mutatni milyen" jó" ember is valójába!!!!!!