Meggyesék tévéje szabotált?

Meggyesék tévéje szabotált?

2010. 10. 05. 15:21

A választás estélyén, többéves szokástól eltérően az Esztergom Városi TV nem közölte a választás eredményeit, és nem mutatták be az új polgármestert Tétényi Évát, aki közel kétszer annyi szavazatot kapott, mint Meggyes Tamás.
Csak reklamáció hatására közölték végül is a választás esztergomi eredményét október 4-én az esti híradóban!
A Tétényi-interjú viszont mindidáig elmaradt. Viszont az MTV1-en Meggyes azt nyilatkozta, hogy kihasználva nyomasztó fölényét az önkormányzatban (FIDESZ-KDNP: 8, Független: 2, JOBBIK: 1, VP: 1, LMP: 1, MSZP: 1) mindent megtesznek, hogy „megőrizzék a Meggyes-korszak vívmányait"

Dezső László
Esztergom

2010. 10. 17. 20:11

Holnap 11 órakor TÉ sajtótájékoztatót tart a város helyzetéről - NEVEKET KÉRÜNK!!! Kacsintás

2010. 10. 17. 15:23

Tegnap este láttam az Éva Polgármester Asszony interjúját az ETV-n.meg lehet ismételni.Nagyon okosan ,nevek említése nélkül,ÚRIASSZONY módra nyilatkozott.

2010. 10. 07. 12:05

Csak azért sem vonatkoztathatok a technikai személyzetre, mert az egomtv "gyermekcipőben" járásakor láttam hogy azzal a technikai háttérrel bőven kellett az elhivatottság, a szakma feltétel nélküli szeretete. Tehát ezektől az emberektől ismételten bocsánatot kérek! De ismét leszögezem ez az ügyvezetőre, szerkesztő(k)re, "riporterekre" NEM vonatkozik!

2010. 10. 07. 10:57

Ok, ez tiszta sor, köszönöm!

A vezetés valóban no comment. :) Többük milliós adósságot csinál közpénzből, mellette csontig nyal, egyesek meg megpróbálják eljátszani a keménykedő riportert - csak nem jön össze. Aztán meg szomorkodik a sportcsarnokban október 3-án...

Szóval a vezetésre valóban nem vonatkozott a megjegyzésem.

2010. 10. 07. 10:35

Természetesen nem a technikai stábra gondoltam. Ez nem derült ki, és ezért elnézést kérek' De, a "vezetés" - re a bocsánatkérés természetesen nem vonatkozik. Azokat továbbra is paprikajancsinak, szolgalelkűnek tartom.

2010. 10. 06. 23:45

Mint egykori etv-s írom: szerintem totál felesleges ez a fajta kommentelési morál. Meg vagyok győződve róla, hogy jópáran (teszem hozzá, a technikai stábról beszélek) pusztán szakmaszeretetből dolgoznak ott. Mert jó dolog képet csinálni, operatőrködni, vágni, világítani. És akár tetszik, akár nem, helyben az a "cég" a legalkalmasabb, hogy haladóbb szinten és gyakorlatilag ingyen (költséges iskolák nélkül) el lehessen ott sajátítani egy használható tudást. Engem is tanítottak ott, én is tanítottam. Azt hiszem, ha most ott dolgoznék valamiféle kényszerből, akkor igen rosszul esne ez a fajta hozzáállás. Van pár sz@r meló, meg nyalni kell(ett) az önkorinak, de szerintem bizonyos szemszögből ez lenyelhető volt egy olyan embernek, aki nem ő maga nyalt, hanem mondjuk a főnöke.

A másik meg, hogy felesleges ellenségeskedéshez vezet ez a hozzáállás, csak feltüzeli a radikálisabban gondolkodókat, hogy majd legközelebb, ha tv-seket látnak, majd jól beszóljanak nekik. Nem hiszem, hogy ez kell most a városnak. Az ellenálló képviselőknek, meg azoknak az alakoknak lehet beszólni, akik rágalmazó cikkeket írtak, vagy olyan műsort készítettek, műsorvezetői vagy szerkesztői szinten.

(Ha jól emlékszem korábbi beírásaidból, a vasútnál dolgoztál. Te sem szeretnél hallgatni a felsővezetés lopásai miatt gondolom... ;-) )

2010. 10. 06. 22:40

Azért nem volt adás, mert sorbaálltak a munkaközvetítőnél.

2010. 10. 06. 11:00

Nem vitatom vannak szakemberek és vannak hű meggyes párttitkárok, kóklerek a Hídlapnál és az ETV-nél. Az utóbbiakat a szabotálás miatt nem szabad hagyni tevékenykedni. Nem akarok Gulyát, Takácsot, Knappot olvasni! ( Az utóbbinak zűrös ügyeire és képeire sem vagyok kíváncsi.)

Ráadásul az észak-koreai tekintélyelvet építésre már nincs szükség.  A tudás az értelem és a hozzáértés került hatalomra.

Más tartalmú, kisebb, olcsóbb csak esztergomi lapra van csak szükség!

2010. 10. 06. 9:07

Ez teccik Nevetés

 

"esztergomi, októberi fülke-forradalom"

 

2010. 10. 06. 8:19

Annyi tisztességes szakember van köztünk,

 

újra kell építeni mindent az esztergomi, októberi fülke-forradalom után Király

2010. 10. 06. 5:30

Az Esztergomi TV-ben a Hídlap szerkesztőségéhez hasonlóan rendet kell tenni. Ebben a formában nincs szükség a Hídlapra! Az aljas kútmérgezőket, a helyi bértollnokokat és Meggyes kiszolgálóit el kell távolítani! Kisebb hozzáértő független apparátusra van szükség.

Azonnali lépések kellenek!

 

Eredeti méret

2010. 10. 05. 18:22

Ja, és szerintem nem estélyén, hanem estéjén. Persze én nem vagyok újságíró, lehet, hogy Te tudod jól...

Eredeti méret

2010. 10. 05. 18:20

A választás estélyén, többéves szokástól eltérően az Esztergom Városi TV nem közölte a választás eredményeit (...)

Közölte. Mégpedig úgy, hogy a bemondónő ruháját egy hatalmas nagy fekete gyászkokárda díszítette.

2010. 10. 05. 17:56

Nem hittem volna,hogy lesznek emberek,akik a piszkos 12-ből is szavaznak be embereket és a drogost is.

2010. 10. 05. 16:26

Szánalmas, s.ggnyaló bagázs, szakmailag nulla színvonalon.

Gondolom, most meg azon rettegnek, vajon mi lesz velük?