Meggyes még vár a kiköltözéssel

Meggyes még vár a kiköltözéssel

2010. 10. 05. 9:09

Választási csalásról beszél és büntetőfeljelentést tesz Esztergom távozó polgármestere. Meggyes Tamás szerint azok miatt vesztett, akik felgyújtották a házát. Legyőzője, Tétényi Éva bízik az együttműködésben.

Páros villáminterjú az fn.hu-n!

2010. 10. 07. 14:25

Ágfalvi Csabi ráérzett a lényegre!!!

2010. 10. 07. 11:48

nem teljesen mindegy, mit mond és mit akar Viktorka kegyeltje?? Ennyi volt, viszlát, most már elég belőle...

2010. 10. 07. 10:56

Nem helyesen fogalmazott a bukot kontár nem attól fél ő hogy a város pénzére teszik piszkos kezüket hanem  A PISZKOS MÓDSZEREKKEL ELSIBOLT PÉNZÜKRE FÉNYT DERIT EGY VIZSGÁLAT.

2010. 10. 07. 10:21

Elmebeteg vagy Tomika szivesen megnéznék rólad egy pszihiátriai szakvéleményt biztos van ilyen. Te mindig csak vádaskodsz és ügynökeid álltal másokat baszogatsz ami nevetséges de nagyon komoly mert te és bérenceid minden eszközt megragadva probáltok eltaposni bárkit aki nem azon a véleményen van mint te. Hogy is volt az régen a Sörgödör nevű intézményben ott is jól elintézted a társad ugye faszikám, már akkor sem voltál mocskos pénzéhes? Vagy beszélhetnénk a híres merényletről amit tutti hogy ti szerveztetek meg csak balekok kelletek hozzá, személyemben meg is találtátok csak nem gondoltátok hogy dobom az egész bulit. Kérdem én miért nem lehet megint megtalálni az állitolagos merénylőt Szendrei Károlyt aki egész véletlen a te egyik spanodnál dolgozot és feljelentet híváslista ügyben. Nagy zseni vagy te de egyszer rád szakad a sok szar amit kevertél, az átkos nyolc év alatt az NBH-nál dolgozott egyik embered akit feljelentett az őt foglalkoztató titkosszolgálat. Ez milyen csúnya te meg munkát adsz ilyen embereknek komoly pénzekért, másokat meg minden féle ügybe akarsz keverni életüket tönkre tenni ember vagy te? Ne gondold hogy mindig igy lesz, lehet megfélemliteni embereket, rémületbentartani családokat, mondvacsinált kreált ügyekkel bíróság elé állitani bárkit aki neked nem tetszik. Lehet megint szétverik a fejem, vagy repül a molotov koktél, és sokszor gondolok arra hogy nem csak magamat veszélyeztettem mikor elfogadtam azt az 1milliót. Nekem is van családom , gyerekeim a hülye hataloméhes játékod miatt féltem őket, remélem elpártolnak a barátaid akik a te álltalad sok pénzhez jutottak és elmondják az igazat rólad, biztos érdekes lesz. Mert sok üldözött reméli hogy nem fogtok a végsökig elmenni elkeseredésetekben nem lesztek embertelenek MERT MEG KELL HALLANOD AZ EMBEREK NEM AKARNAK TÉGED ÉS A PISZKOS JÁTÉKAID. És ne feled ha elfogy az út amin jársz és a szakadékba nézel, a sok ember aki némán áll majd mögötted szánalmat érez irántad nézd milyen lettél.

2010. 10. 06. 20:31

http://www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=116723

Most találtam a klubrádió hírei között.

Eredeti méret

2010. 10. 06. 15:13

Lehet, hogy a Te értékrended szerint finnyás vagyok, semmi gond. A megosztás is jogos lehet, ha arra gondolsz, hogy én a vasárnap este a Széchenyi téren méltósággal ünneplő sok száz közé tartozom, nem pedig a "rakjuk ki Meggyest, ha nem igyekszik" táborhoz. Persze meg lehet tenni ezt is, ha valaki ártani akar a polgármester asszonynak, de biztosra veszem, hogy Te sem akarsz neki ártani...

2010. 10. 06. 9:39

Ő azért - a többiekkel ellentétben - a művészbejárón érkezett és távozott, népére nem volt kiváncsi.

2010. 10. 06. 9:25

Nem, egyáltalán nem! Nem veszed észre, hogy mit művel ez az alak?

 

A másik meg, ne legyél már ilyen finnyás, már megint a megosztást érzem beírásodon!

Igenis tudnia kell, hogy a népharag, ami felhatalmazta Tétényi Évát, ha továbbra is szemétkedik, nagyon visszaüthet!

 

Érted végre?

(Nem várok választ.)

Kovács Géza

2010. 10. 06. 9:04

Még mindig nem érti, hogy felmosták vele a padlót.

2010. 10. 06. 9:03

Meglepődnék, ha nappal, emelt fővel távozna. Főleg így, hogy rászervezünk az eseményre :)

2010. 10. 06. 8:16

Elég, ha sorfalat állunk neki, mint amikor Orbán V. jött a KÉSZ konferenciára... Nevetés

Eredeti méret

2010. 10. 06. 7:26

1.) Szívesen segítünk kirakni Meggyest, ha nem igyekszik!...

Ezt ugye csak viccnek szántad? Az jó lenne, ha minél többen végignéznénk - csendben és méltósággal - a költözését, viszont ne süllyedjünk le az ő szintjére, mert azzal csak a polgármester asszonynak ártanánk.

2010. 10. 06. 5:22

Ha szóltok és tudok, akkor én is megyek!

2010. 10. 06. 5:09

1.) Szívesen segítünk kirakni Meggyest, ha nem igyekszik!...

2.) A sok "poloska és tetű" miatt, rovarirtás kell a polgármesteri és hivatali szobákban!

3.) Szóljatok mikor pakol, ott szeretne lenni személyesen a sok megalázott emberrel együtt, az Esztergomi Sakk Club is szívesen végignézné, milyen érzés amikor valakinek annyi!...

 

KG.

2010. 10. 05. 23:33

Horn Gábor klasszikusát tudnám idézni:

"Tamás, azt mondták menj a picsába"...

2010. 10. 05. 22:11

Kedves Teke és Bajot!

A diktatúra most azért diktatúra az Ember szemében, mert nem az ő oldalán áll a "diktatúrát alkotó többség"

Bármi fog történnni, azonnal rikácsolni fognak - ez biztos - és szaladni fognak "apuhoz", panaszkodni, hogy a "szomszéd csúnya fiúcska bántott, verd meg Apu". Csúnya fiú! Pfuj!

Azonban, valóban elgondolkoztató a fideszes képviselők helyzete. Ők ugyanis nem azonosak az Emberrel. Nem fullajtárok, udvari bolondok, hanem választott képviselők!!!!

Ők külön-külön emberek, tehát vannak érzelmeik, van eszük, van álláspontjuk, s látniuk kell azt is, hogy a választók őket is megválasztották, de a TÖRZSFŐNÖK személyét megelégelték, hiszen a többség minden körzetben az Évát támogatta és nem "Ádámot".

 

Ezt kellene látniuk, hiszen ha csalást kiáltanak, akkor hogy is van ez? Az ő személyüket érintő szavazatok is csalásból erednek netán???

 

Botorság lenne azt állítani, hogy CSAK AZ A CSALÁS, AMI A POLGÁRMESTERRE VONATKOZIK, hiszen - mint írtam - mindenhol, ahol a fidesz jelöltjeit választották az emberek, éppen ott NEM VÁLASZTOTTÁK POLGÁRMESTERÜKNEK Tomy Boy-t.

Akár az is előfordulhatott tehát, hogy a fidesz jelöltje magára igennel szavazott, polgármesternek pedig Tétényi Évát jelölte be. Nem lehetséges? Valóban??

Valamire való, gerinces fideszes így járt volna el az biztos, s az eredmények beszélnek is magukért. 

 

Honnan gondolhatja azt bárki, hogy Tétényi Éva véres kezű, vérengző, gyomorforgató uralkodó, diktátor lesz? Ismerik? Miért félnek előre? Vajon miért kell félniük? Ezt tanulták, tapasztalták valahol?

El sem tudják képzelni azt, hogy vannak kellemes, tisztességes, egyenes emberek is a világon. Nézzenek tükörbe! Ők netán nem azok? Dehogynem! Csak még nem rázták meg magukat, s nem a választóik hanem, az ÚR lebeg a szemük előtt. Ez nem telendolog a választókra nézve! Majmolni akarnak valakit mindenáron?

 

Kizártnak tartom, hogy a központi vezetés ezt követelné a Fideszben! Lázár János szavait olvasva, ez egyszerűen kizárt, s eléggé korrekt és agilis embernek tűnik!

 

Ezt még egy infantilis, marha állat is láthatja - mint amilyen én vagyok, az esztergomi, "csalószavazó", tökkelütött, degenerált, terrorista, gyújtogató alattvaló. Kacsintás