Tétényi Éva Esztergom új polgármestere

Tétényi Éva Esztergom új polgármestere

2010. 10. 04. 2:19

8 117 szavazattal, az összes választó 64,36%-nak majdnem kétharmados támogatását megszerezve 2010. október 3-án Tétényi Éva lett Esztergom új polgármestere.

Ennek örömére mától a Szeretgomon újra lehet kommentálni a híreket.

Videó, képek, stb. holnap lesznek, most a Szeretgom környékén mindenki

a) nagyon boldog, és

b) nagyon fáradt.

 

Eredeti méret

2010. 10. 06. 14:33

Ma a Klubrádióban a 18 órás hírek után kezdődő Hatos című műsorban Lévai Katalin beszélget Tétényi Évával és egy budapesti polgármesterrel.

2010. 10. 06. 12:22

Egészen biztos, hogy a 10 közül lesz alpolgármestere Évának, de ennek így is kell lennie.

Ugyanakkor Budapesten már az a pletyka járja, hogy a Fideszben az a mondás, hogy Esztergomban is Fidesz támogatott jelölt nyert...

2010. 10. 06. 12:20

Keszeg, szerintem félreértettél - egy oldalon állunk,  Veletek vagyok, de megpróbálok az öröm mögött amit én is érzek a választások miatt - reálisan is szemlélni. Igazat adok Neked, de te is ismerd el, hogy nem komplett hülyeség az sem amit én leírtam és van valóság alapja. Ki kell mondani: patthelyzet alakult ki, ugyanolyan mint Szegeden. Ha nem tudnak együtt dolgozni Testület és Polgármester Asszony akkor gáz lesz. A Polgármester asszony - ezért nem zárta ki interjójában kategorikusan, hogy Fideszes alpolgármestere lesz. Ha ki akarja tölteni a  mandátumát KÉNYTELEN lesz együttműködni a Fidesz frakcióval. Megkerülhetetlenek - ez az iagzság. És teljesen mindegy, hogy miért ők jutottak be ( sok volt a jelölt, polarizálódtak a szavazatok) - de akkor is ott vannak. Gondodl végig ezt. Még egyszer: nem ellenség vagyok, reálisan tiszta fejjel próbálok gondolkodni.

2010. 10. 06. 10:54

A Gyarapodás Programja meghozta gyümölcsét. Sokat gyarapodott Esztergomban a gondolkodó emberek száma. Azért valami jót mégiscsak könyveljünk el Meggyes Tamás számláján.

Köszönjük Tamáska, nem kellett téged senkinek sem lejáratnia, ezt sikerült egyedül elintézned.

 

Gratulálok Tétényi Évának a sikerhez és bízom benne, hogy nem fog csalódást okozni.

 

A 10 fideszes /bocs 9/ képviselő figyelmébe pedig azt ajánlom, vegyék figyelembe, hogy ugyanannyian szavaztak ellenük, mint MT ellen, csak az ellenszavazatok a sok jelölt miatt szétforgácsolódtak. Győzelmük nem annak köszönhető, hogy annyira népszerűek, hanem annak, hogy az egyéni körzetekben nem sikerült az összefogás ellenük. Győzelmük csak matematikai győzelem, nagyon ne bízzák el magukat. MT leváltásával a választók a képviselőknek is megmutatták az irányt: nem a pártjuk, hanem a város érdekében kell politizálniuk. Ha nem ezt teszik, négy év múlva velük szemben is össze lehet fogni, aztán repülnek, mint MT a polgármesteri székből.

2010. 10. 06. 0:28

 A sajtó érdeklődése nem lankad

http://nol.hu/lap/mo/20101006-esztergom_megtanul_mosolyogni_

 

2010. 10. 05. 18:27

Tomi 2 .------Savanyú a szőlő ugye . Ha már csak az a pénz marad a városban ami eddig alpárolgott , -- több millió --már jók leszünk .És az Évát te ne féltsed . Nyilvánosság előtt zajlanak majd a testületi ülések és nagyon bátornak kell lenni ahhoz hogyha nem a város érdekében fognak dolgozni hanem esetleg bosszút forralnak .Mindenki tudja hogy egy jellemtelen korrupt alakok de már nem kell félniük a tomikátol mert egy nagyobb erő figyeli ténykedésüket a város , és a nyilvánosság .Legyen vége a pártoskodásnak jobb és bal oldalnak. Első a város , ezért dolgozzon mindenki politika mentesen .A polgármesternő ezért dolgozik ezt képviseli .Ami pedig hivatalosan jár az államtól , az törvényileg garantált , és ott vannak még az EU- s pályázatok iparűzési adók stb. Ne aggódj Tomi 2 . Hapolitizálni akarsz akkor a fidesz portálon tedd , és itt meg inkább segitsd a várost politika mentesen - én is ezt teszem - és kérd meg erre a barátaidat is .

2010. 10. 04. 20:54

Tisztelet a POLGÁRMESTER ÉVÁNAK!

Arra szavaztunk, hogy nekünk ÉVA maradjon!

 

A téren Bandi barátom mondta a legjobbat: M1es eddig verte a nőket, most egy Nő verte meg őt....!

Eredeti méret

2010. 10. 04. 19:33

Nem hiszem, hogy Tétényinek olyan nagyon rossz kapcsolatai lennének a felső fideszes körökkel.

És azért azt se felejtsük el, hogy kinek a kampányrendezvényét tisztelte meg jelenlétével Székely János püspök úr? Kivel készített egész oldalas riportot az Új Ember? Ki tarthatta kampányzáró gyűlését egyházi intézményben? Csak mert azért ez sem mindegy! Vigyor

2010. 10. 04. 18:55

Valóban országosan is nem semmi ami történt, de ne örüljetek nagyon. A többség az akkor is ttöbbség mindent le fognak szavazni. Vagy azt hiszitek, hogy holnaptól no parkolási díj, no szemétdíj és újra lesz Szent István Gimnázium??? Legyetek reálisak: ilyen testülettel SEMMIT nem fog tudni kezdeni az új polgármester asszony. Semmit. Az már más,,hogy az országos FIDESZ vezetésnek be kell látnia, hogy soha többet nem szabad a jelöltjüket indítani Esztergomban. Egy éven belül nem Fidesz - alapszervezet feloszlatás lesz, hanem időközi választás. Higyjétek el. Két fillért nem adok, hogy Tétényi Éva nem fogja, mert nem tudja kitölteni  amandátumát. És nem azért mondom ezt mert károgni akarok, hanem ez a realitás. Konzervatív a többség és konzervatív kormány van hatalmon. Semmi pénzt nem fog kapni a város. Ismerjétek be, hogy ez nem győzelem.

2010. 10. 04. 18:18

Én nagyon csodálkoznék rajta, ha nem lenne fidesz alapszervezet oszlatás és újraalakítás Esztergomban a következő hónapokban. Talán már látják odafönt is, hogy a jókat léptették/tiltották ki, és a rosszak maradtak bent.

2010. 10. 04. 18:16

Sajnálom, hogy az öszefogás a szavazókerületkeebn nem volt meg, pedig nem kellett volna sok ahhoz, hogy képviselő se leygen, akkor teljes megsemmisülés lett volna nem gondoljátok?

Szerintem könnyebb dolga lenne Évának, de én is osztom azt a véleméynt, hogy talán nem mind a 9 Meggyes párti!? Vagy igen? Már nem nagyon kell tőle félni, mit tehet azzal aki ellene szavaz? Kirúgni nem tudja - mint azt tette sok-sok emberrel és emberével. Max. kap majd ejnye-ejnyét a fideszgyűlésen. Reménykedjünk, jobb időknek kell jönnie, ezért döntöttünk úgy ahogy. Persze az összefogásnál kicsit előbbre is nézhettünk volna, főleg ott ahol ő indult.De bíznunk kell benne, hogy megoldja, de tudjuk nem lesz könnyű. Mikor lesz az első ülés?

 

laxmi

2010. 10. 04. 16:12

Mikorra várható az átadás-átvétel ?

Mikor kezdheti meg munkáját az új Polgármester ?

 

2010. 10. 04. 15:41

Barátom igazad van.De ne feledd,a pajszeros a Fidesz döntéssel szembe nem mehet,és az is hátrány hogy Bakos Erika nem lett alpolgármester,/KŐKEMÉNY POLITIKA/dE HA EZ A TETÜmegtalálta a módját Esztergom devalválásának,úgy lehet mód a javításra is .Ilyenkor nagyon sajnálom ,hogy nem látok bele a nagy politikába.De sejtem.

2010. 10. 04. 15:38

Na jó, de kik ülnek már a testületben (kik fognak)? Adott egy helyi Fidesz szervezet, melynek vezetője, az eddigi polgi úgy bukta el a választásokat, hogy füstölt. Szerinted nem lesz ehhez egy-két szava az országos szervezetnek?

Ad.2. Nem hiszem, hogy Tétényinek olyan nagyon rossz kapcsolatai lennének a felső fideszes körökkel. Ellenkező esetben pl. nem tudtam volna elképzelni azt, hogy ne jött volna le ide legalább egy prominensük kampányolni a Meggyes mellett. De nem jött. Senki. Ha ezek itt rebelliskednek, nem tartom kizártnak, hogy szól nekik majd valaki feljebbről. És akkor ez a legfinomabb forgatókönyv. :)

2010. 10. 04. 15:33

Gerdi én bugaci voltam,nem hülye?Petróczi ellen semmi kifogásom,de nem tiszta  ügy.

2010. 10. 04. 14:51

Oké azt teszem :) csak te hiába veszed komolyan, nem te ülsz a képvielő testületben, vagy tévedek? :)

2010. 10. 04. 14:49

Tétényit ki fogja komolyan venni???

 

Mi. Az a 8117 esztergomi polgár, aki szabad akaratából rá adta a szavazatát. A kétharmad itt, Esztergomban is kétharmad. Tudod, a háború után a finn miniszterelnök azt mondta a népnek: Most néhány évig nagyon rossz lesz, és mi mind zsíroskenyeret fogunk enni. De aztán majd kilábalunk.

Hát ha most majd összébb kell húzni a nadrágszíjat, akkor is megéri, hogy szabad a lélegzet és a vélemény Szt. István városában. Te meg csak örömködj ott Pesten. Nyelvöltés

Nyelvöltés

2010. 10. 04. 14:42

Hát nem tudom.Azt írtad le amit én is gondolok,a szivem mélyén.Ha Éva jó tanácsadókra hallgat,sikeres lehet.Részemről már most is az ,mégha eltörli is az /ötezer forintot/.Ez csakk vicc.Sok sikert Éva.

 

2010. 10. 04. 14:22

Hozzászólásod elképesztő, hiába a stilus maga az ember. A szellemi és testi fejlődés visszamaradásától szenvedő /Kretén/

az csak te lehetsz ha már tegeződünk. Úgy gondolom, hogy a hozzád hasonló emberek csak a balhét keresik. További szép napt

kivánok neked és bízom benne, hogy hamarosan kijózanodol.