A Helyi Választási Bizottság mikor lép végre?

A Helyi Választási Bizottság mikor lép végre?

2010. 09. 25. 11:02

 

Hétfői napon a Helyi Választási Bizottsághoz fordulok beadványommal. Több összefüggő bizonyítható tényt nyújtok be, amelyekben sérült az esélyegyenlőség az október 3-i választhatóság kapcsán. Kérem a következők azonnali kivizsgálását és határozott lépéseket:

 

1.) Az ajánlószelvények gyűjtése során megtapasztalhatták a Kovácsi lakótelepen és Csalamádéban lakók, milyen eszközökkel szedette a Fidesz jelöltje a kopogtatókat.

Sztojka család fiatal tagjai- ösztöndíjas táblatartói- több helyen elmondták a betanított szöveget, hogy „Kovács Géza nem független jelölt, hanem rosszabb a Jobbiknál”.

 

2.) A lépcsőházakban a nem Meggyes Tamás érdekkörébe tartozó indulóknak-szervezett csapatok- eltüntetik a szórólapját, összegyűjtik. Nem csak nekem, legutóbb Tétényi Éva polgármesterjelölt szórólapját szedték szervezetten vissza a 7. választókörzetben!

 

3.) A Meggyes rendezvénnyé silányult Kovácsi napok alkalmából a 300 Ft-os menü mellé ingyen osztogatták a sört a Magvető szobornál!

 

4.) Ismét romák, akik az egyik városi Kft. alkalmazottjai, fényes nappal a választási plakátjaimat, szervezetten semmisítik meg. Csak az enyémet, semmi mást nem távolítanak el! Azokról a helyekről is leszedik, ahol szabályosan van elhelyezve.

 

5.) Az egyik közösségi hírportálon az egyik esztergomi Fideszes részönkormányzati képviselő adatlapot hozott létre a nevemben és különböző megtévesztő üzeneteket, véleményeket fogalmaz meg, mintha azt én írnám. ( Ez ügyben rendőrségi feljelentést is teszek, csak remélhetem, hogy gyanúsítottként hallgatják meg az elkövetőt!)

Bővebben a jövő héten:

 

Kovács Géza

7. választókörzet

Független képviselőjelöltje

 

2010. 09. 26. 10:24

Végül is mit várunk? Politikai kultúrát? Tisztességet? Kitől? Miért? A m1s vezette fidesztől, akik felhasználják a hírhedten kultúrált Sz. famíliát? Akik az egom tv-t, hídlapot uralják? Akik rendeleteket hoznak a saját érdekükben? Akik tulajdonában van az ehír? Akik mindenki mást el akarnak tiporni? Akik zsebrevágták a választási bizottság 80%-át? Akiknek az erkölcs, a tisztesség nem létező fogalom? Egyszóval ezektől a címeres ...emberektől és talp(....)nyalóitól mit várunk, vársz?!

2010. 09. 25. 15:30

Nekem is ez a véleményem.

2010. 09. 25. 12:03

Nem lépnek, elfogadnám, ha pl. az 5.) pontban leírtakat elkövető P.I. gyanúsítottá válna a rendőrségen. ( Mert mi azok vagyunk M. T. jóvoltából!) Nem lépnék, ha hasonlókat követnék el és nem zárnának ki a választásból, de engem azonnal kizárnának ezért gondolni sem merek viszonzásra!

Ameddig a Választási Bizottság nem mér egyformán, amíg a törvények csak ránk vonatkoznak, egyesekre nem, addig itt nem lesz jogállam és szabad választás!

2010. 09. 25. 11:30

Meggyesnek és piti csapatának élet-halál harc ez a választás, ez látszik a mindent és mindenkit lejárató gátlásmentes stílusukon is. Nem lenne nekik szerencsés, hogy bárki belelásson a város pénzügyi irataiba. Minden erre vezethető vissza.

2010. 09. 25. 11:11

Szerintem semmit sem fognak lépni ezekben az ügyekben, de nem csak Esztergomban, hanem sehol az országban.

Sajnos ez van, ez lesz jó pár évig, legalábbis szerintem.