Meggyes Tamás valódi arca
2010. szept. 13.

<p>A rágalmazás vétségének vádját állítólag 2009. október 24-én a Szeretgom Internetes weboldalon „Meggyes Tamás és a helyi megélhetésiek hazudtak, lelepleződtek” című írással és a hozzá kapcsolódó kommentekkel követtük el.</p>

A mai napon megkaptuk dr. Maros Eszter aláírásával a Veszprémi Városi Ügyészség határozatát.

Az előzmény, hogy miközben farizeusi módon szeretetről meg megbocsátásról beszél Meggyes Tamás a hozzákapcsoló médiában, folytatja személyem és családom elleni aljas háborúját.

A dorogi rendőrkapitányság bűnügyi osztályán 2010. augusztus 23-án Meggyes Tamás feljelentése nyomán bűnügyben gyanúsítottként kellett megjelennem - élettársam- Kókai Melindával együtt.

A rágalmazás vétségének vádját állítólag 2009. október 24-én a Szeretgom Internetes weboldalon „Meggyes Tamás és a helyi megélhetésiek hazudtak, lelepleződtek” című írással és a hozzá kapcsolódó kommentekkel követtük el.

 

Augusztus 23-án megtagadtam a tanúvallomásomat és miután közöltem, hogy bűncselekményt nem követtem el, a következő panasszal éltem:

 

„Szerintem a rendőrség kettős mércével mér, mivel fordított esetben, amikor én tettem büntető feljelentéseket Meggyes Tamás ellen és olyan emberek ellen, akiknek nincs mentelmi joga, akkor nem történt rendőrségi intézkedés, nem hallgatták ki azokat az embereket a rendőrségen.

 

Meggyes Tamás évek óta mindent elkövet ellehetetlenítésem érdekében, ez ügyben a Legfőbb Ügyészségen és a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságon is tettem feljelentést.

Úgy gondolom, hogy Magyarországon szabad véleménynyilvánítás van és Meggyes Tamás közszereplőnek sokkal nagyobb ingerküszöbbel kell rendelkeznie.

Ellenben, aki nem közszereplő-mint például én-sokkal súlyosabb kifejezéseket is el kell tűrnie, ha ezt Meggyes Tamás használja, még akár írásos formában is.”

 

Ezt a panaszt indoklás nélkül utasította el a Veszprém Városi Ügyészség, ezért a nyomozás újra folytatódik bűnügyben ellenünk.

 

Kovács Géza

 

2010. szeptember 13.