Balogh távozni kényszerül
Gazdaság
2010. szept. 9.

<p>Hiába szervezett <a href="http://www.szeretgom.hu/content/57911-meggyes-melletti-spontan-huberesi-tuntetes-szervezes-alatt-">szimpátiatüntetést</a> közel egy éve Meggyes mellett Balogh Zoltán, mégis távozni kényszerül november elsejével az élményfürdő és a Strigonium Holding éléről.</p>

Balogh 2009. októberében még szívhezszóló levélben szólította fel a városi cégek vezetőit és dolgozóit a Meggyes melletti "spontán" kiállásra, amit később évtizedes barátságukkal indokolt később.
Jelenleg mintha a barátságnak végeszakadni látszana. Meggyes javaslatára a testület megszabadult tőle és nem kimondottan érdemeinek elismerése mellett, hisz a kirúgások indoklásában "problémák" és "mulasztások" szerepeltek.

Az élményfürdő vezetését a jelenlegi szolgáltatási igazgatóra, a fidesz-kdnp-s önkormányzati képviselő Petrovics Jánosra bízták, havi 450 ezer forintért.

A Strigonium Holding élére havi bruttó egy millióért a szentendrei Arany László Tamás - az EHÍR Kft ügyvezetője - került.

A két új ügyvezető összességében havi 1 millió 450 ezer forintot visz haza, ez Balogh eddigi jövedelménél (Aquasziget: 250 ezer, Strigonium: 750 ezer forint) 450 ezer forinttal kerül többe városunknak. Vajon mivel tud többet ez a két ember az eddigi jóbarátnál?

 

(forrás)