Tétényi Éva az ETV-ben

Tétényi Éva az ETV-ben

Törölt felhasználó
2010. 09. 03. 17:51

Véleményetek???

2010. 09. 12. 0:16

“Meggyes Tamás emel be a saját programjába elemeket az Ő programjából. (Kommunikáció, élhető város, zöld program, stb).”

Na és, eddig miért nem csinálta, volt rá tíz éve? A Szent Istvánosokkal, velük aztán kommunikált, mindenki ki van rúgva. Már a kirúgók talpán is útilapu, női alpolgármestereket nevezett meg, ó hogy mennyire nőpárti? Na meg a Hídlapban Orbán Viktor válaszolt a „Viktor Segíts”-re, támogatja, de nagyon. Járjon vele úgy, mint Csákyval!

A riporter  bal fülében volt a fülhallgató, melyen keresztül kapta az "észt" Z.D.-től és H.Á.-tól.”

Ezektől észt, na, ne, mekkora mazulája van Tétényi Évának! Egy gyenge nő, három erős férfivel szemben. Jobb helyeken, ha nem áll ki mindkét jelölt nyílt vitára, a bujdosó már meg is bukott, leállítják a jelölők. Esztergom kegyelmi állapotban van, nem sokáig, ha elszúrja, magának köszönheti. Azután mehet a kőfejhez vagy Miklós atyához, vegye le az átkot.

 

2010. 09. 11. 5:57

Biztos és bizalmas információim birtokában írom:

  • Vágott volt a felvétel. Az a rész maradt ki, mikor Tétényi Éva a programját firtató kérdésre megjegyezte, hogy jelenleg Meggyes Tamás emel be a saját programjába elemeket az Ő programjából. (Kommunikáció, élhető város, zöld program, stb).
  • A riporter  bal fülében volt a fülhallgató, melyen keresztül kapta az "észt" Z.D.-től és H.Á.-tól.

A városi TV és a hivatal elfogultságáról ezidáig sem voltak kétségeim. A TV ezzel a viselkedésével elérte azt a szintet, aminél lejjebb jutni nehéz.

 

Segno

Eredeti méret

2010. 09. 09. 8:24

Nyökögést csak a riporternek látszó mikrofonállvány primitív, magyartalan és sunyi kérdéseiben és kijelentéseiben lehetett hallani, de azokban bőven. Egy jellemző részlet:

Riporter:Ő, Nem tartja érdekesnek azt, ő ugye tetszett említeni ő, ugye említettük, például ha már itt vagyunk, és a függetlenségéről beszélünk, az Ön szórólapján, amit ugye mindenki gondolom látott Esztergomban, Ön egy narancssárga sálban ő, ő („riporter" mosolyog) van ott lefényképezve, ő... Ez egy kicsit, ő ...ez is egy áttetszés lehet ? Vagy, vagy, vagy ez csak egy véletlen ?

T.É: A narancssárga az egyik kedvenc színem, de ugyanúgy színem - ha most megnézi -, a piros és a zöld is. Önnek mi a kedvenc színe ?

Riporter: Nekem egyébként a piros, (félve kinéz a kamerára) ...nagyon szeretem a pirosat...

T.É: Hát, én se kérdezem....

Riporter: ...a nyakkendőm is piros...

T.É: Így van, tehát szerintem ez inkább ízlés kérdése...

Riporter: Tehát ízlés kérdése...jó, ez csak egy érdekesség volt..., ő....

 

2010. 09. 09. 8:07

Mit szeretett volna hallani? Hogy igen, Meggyes lesz az ALPOLGÁRMESTEREM??? Nyelvöltés

2010. 09. 09. 8:02

Ideküldtek egy Meggyes "szakértőt"? Ö is Meggyes "csapatának" a tagja? Nevetés

2010. 09. 09. 7:46

Sem a városi TV-ben, sem a fórumokon nem hallottam azt, hogy "-öööö-". Tiszta, szabatosan megfogamazott, össszefüggő és egymásra épülő gondolatokat tolmácsolt Éva. A felesleges ígéretek kerülésével, reális cselekvési programmal.

Segno

2010. 09. 09. 6:39

Bocs, ez nem egyéni kérdés, ezt már beléd sugallta a riport, ennyit már elértek...

2010. 09. 09. 5:45

Kedves János!

 

Arról írtam, hogy Tétényi Éva programjáról nem sokat tudtunk meg, de a talpraesettsége engem kellemesen meglepett. Nincsen hiányában vezetői képességeknek, ez biztos, Meggyesnél rátermettebb.

 

Más: Megtisztelő az itt lakóknak, hogy a legszegényebb és elhanyagoltabb választási körzetbe, a 7-esbe eljön Tétényi Éva 18 órakor, a szomorú, hogy sem a Géza Fejedelem sem a Babits Mihály iskolába nem lehet fórumot tartani. ( Négy éve még lehetett.) Az óvoda is önkormányzati kezelésben van, így oda sem lehetett menni. Nálunk szállodák, hotelek díszteremmel nincsenek, ezért a biztosított helyszínért is köszönet a tulajdonosnak. / Szabadba meg az időjárás kiszámíthatatlansága miatt nem lehetett szervezni./

2010. 09. 08. 23:02

T. kérdező!

 

A Független jelentése a Fidesznél:

 

A Független jelölt felett a felirat "Újra Fidesz!" illetve a mellén (szíve magasságában) a Fidesz és a KDNP emblémája.
Az ETV-ben is úgy lettek bemutatva mint a Fideszes jelöltek, a hidlap.hun is így szerepel.

A Független(!) jelölt a FIDESZ -KDNP kompenzációs listájának 2. helyén szerepel. Ehhez el kellet fogadnia a FIDESZ-KDNP ajánlását.

A Helyi Választási Bizottság szerint ez nem a választók megtévesztése.

Szerintünk viszont az. Aki kap egy ilyen szórólapot, vagy olvasta a Hídlapot, nézte az ETV-t, az bizony joggal hihette, hogy az illető Fideszes.
Ha pedig a szórólapot aláírta de nem töltötte ki az ajánlónál a "Független" feliratot és úgy adta oda a Fidesz aktivistáinak...

De ezt majd az írásszakértők megmondják.

Nem az lett volna a korrekt, ha az úr nyíltan a FIDESZ-KDNP színeiben indult volna?
Szóval miközben a Fidesz és Meggyes is Tétényi Éva függetlenségét vonja kétségbe, addig  a maguk háza tájékán elég sajátosan értelmezik a függetlenség fogalmát.

 

Tétényi Éva szórólapján nincs semmilyen pártlogó.

A szórólapja egyedi, nem hasonlít egyik párt szóróanyagára sem.

Tétényi Éva nem szerepel egyik párt kompenzációs listáján sem.

 

Tegyük fel, hogy két focicsapat játszik egymással, mondjuk a Fradi és a Slovan Bratislava. Ha a bajnokság többi résztvevője, mondjuk a Vasas a Kispest és a DVSC játékosai a Fradi Slovan meccsen a Fradi győzelmének szurkolnak és erre bíztatják a saját szurkolóikat is, akkor ezek a csapatok Ön szerint egymás illetve a Fradi szövetségesei lennének?! Ráadásul eközben egymással is tétmérkőzéseket játszanak.

Szerintem nem, csupán egyikük sem szívleli a Slován  Bratislava-t

Üdvözlettel:

                    ZPZs

 

Eredeti méret

2010. 09. 08. 22:47

Ha esetleg elfáradtál volna ma 17 órára a Hotel Esztergomba, minden kérdésedre választ kaphattál volna. Persze ha felelőtlen és népszerűsködő, demagóg és alaptalan ígéreteket vártál volna, akkor bizony csalódtál volna. Két dolog biztos: a feltett kérdésekkel kapcsolatban egy ízben sem volt mellébeszélés, és Tétényi Éva nagyon is ismeri az esztergomiak problémáit.

2010. 09. 08. 22:20

 

aki csak hetente vagy havonta látogassa az édesanyát,

Nehéz a magyar nyelv, na de ennyire? A négy sorodban a helyesírási hibák száma eléri a tízet. Szerintem neked jó lesz Meggyes is polgármesternek.

2010. 09. 08. 22:18

Meggyes Tamás miért nem támogatja a többi párt???

Pikó János

2010. 09. 08. 22:11

Tisztelt Kovács Géza barátom

Nem kívánom a kedvedet szegni az interjúval kapcsolatba biztos, hogy a te szemszögedből ez csúcs volt Évától, amit előadott de el kellene gondolkodni azon a kérdésen is, hogy egy független jelöltet miért támogat minden párt? De ez csak az én egyéni kérdésem, amire biztos, hogy majd csak a választások után kapok választ!

Pikó János

2010. 09. 08. 21:38

Nekem személyszerit lenne egy-két kérdésem Tétényi Évához, mivel az interjú alkalmával több ízbe ki kerülte a konkrét válaszokat akkor, hogy bízhatunk egy olyan emberbe, aki nem meri felvállalni azt sem, hogy egy konkrét kérdésre mellébeszélés nélkül választ adjon?

Az hogy ö Esztergomi az életrajza és munkásága nem ezt támasztja alá! De lehet, hogy én nem tudok a sorok között olvasni de, aki csak hetente vagy havonta látogassa az édesanyát, az nem tudom, hogy mit tudhat az Esztergomiak problémájáról?

2010. 09. 07. 16:56

Csak videóról tudtam megnézni az interjút. Az esélyegyenlőség lehetősége Esztergomban ismét megmutatta arcát, de úgy gondolom az erősen elfogult műsorvezető le lett mosva. Elegánsan, de határozottan.

Ennek ellenére Tétényi Éva programjára nem sok idő maradt, mert röpke 12 percet a riporter ellopott a függetlenségen való lovaglással, de úgy gondolom ez a részéről tudatos volt.

Az ETV azért teret adott Tétényi Évának és aki nem vak láthatta, Meggyes Tamásnak még kb. folyamatos 30 év tanulással van esélye, hogy hasonló tudással rendelkezzen.

2010. 09. 05. 20:38
Hétvégén Tétényi Éva tarolt a médiában a tv szereplésével. 
Gratulálok!

Törölt felhasználó

2010. 09. 05. 9:20

Hivatalból  kifogást nyújtottunk be a Helyi Választási Bizottsághoz a mai napon ezzel kapcsolatban

 

Letöltés

2010. 09. 04. 23:21

Hát eddig nekem nem volt szerencsém az úrhoz, de úgy látom, nem vesztettem semmit! Kacsintás

Csak sajnálni tudom, mert képzelem, mit kapott azóta a megbízójától...

Javaslom a felterjesztését a "média-citromdíjra". Nevetés

 

 

Eredeti méret

2010. 09. 04. 22:45

Bakos Norbert bemutatkozó szövege a Facebook-on:

Nem szeretem ezeket a kéréseket, amikor mindenki azt várja, hogy valami okosat írjon az ember! Én mindig azt mondom, ha eljön az ideje akkor mindenki megismer ha akar!

Aranyapám, tőled senki nem várja el a lehetetlen, vagyis hogy valami okosat írj vagy mondj! Ráadásul pechedre eljött az ideje, és most mindenki megismerhetett, ha akart, ha nem...

Törölt felhasználó

2010. 09. 04. 21:55

az index.hu címlapján olvasom: "Az elméletileg pártatlan esztergomi televízió sikeresen nyalt be Meggyesnek tövig, miközben egy független polgármesterjelöltet ekézett. "


http://meggyesahibas.blog.hu/2010/09/04/az_ev_interjuja_1