Az esztergomiak fizetik a dorogi Fidesz kampányt is
Közélet
2010. aug. 29.

<p>Már-már szokássá vált, hogy Meggyes kampányának jó részét az interjúknak és tudósításoknak álcázott Hídlap cikkek teszik ki, megspékelve mindezt a városi televízióban futó műsornak álcázott valamikkel.</p>

Ebben a formában a Fidesz számára igen olcsón - értsd: ingyen* - juthatott nyilvánossághoz Meggyes Tamás. Az persze egy teljesen más kérdés, hogy mindez mennyibe került a több mint 18 milliárd forint adóssággal rendelkező, folyamatos likviditási gondokkal küzdő városnak.

A 2010-es Önkormányzati Választás kampánya azonban új lehetőségeket nyitott meg a kormányzó pártnak arra, hogy költséghatékonyan oldja meg a népbutítást például a hosszú évtizedek óta szocialista fellegvárnak számító Dorog városában is.

A közpénzen kiadott Hídlap és a szintén közpénzből üzemelő ETV kendőzetlen elfogultsággal kampányol a Fidesz jelöltjei mellett.

Bővebben a Meggyes a hibás blogon

 

* Az EHIR Kft-nek a Fidesz Magyar Polgári Párt felé kiszámlázott szolgáltatásairól még 2010. tavaszán kért a Szeretgom részletes listát a közérdekű adatok nyilvánosságára vonatkozó szabályok alapján, ennek átadását azonban a Kft. ügyvezetője megtagadta. Az ügyben panasszal éltünk az Adatvédelmi Biztoshoz, a vizsgálat még tart.

(forrás)