Tétényi Éva a siker kapujában

Tétényi Éva a siker kapujában

2010. 08. 29. 10:56

A szükséges 480 helyett 900 kopogtatócédula leadásával hivatalosan is Esztergom független polgármester-jelöltjévé lépett elő Tétényi Éva.

Így Tétényi Éva már most beírta magát az esztergomi krónikába!

Az egész ország tudja, hogy a katolikus egyház fellegvárában, Esztergomban egy független hölgy, nagyon sokak által támogatva, a nemzeti összefogás jegyében, biztosan indul a választáson.

Nagy dolog ez egy ekkora lélekszámú városban, hiszen általában kis falvakban indulnak független jelöltek.

Nagy dolog, hogy egy nő, egy családanya, egy nagyon szakképzett esztergomi hölgy vállalkozik Esztergom talpraállítására.

Nagy dolog, hogy Kósa Lajos ügyvezető Fidesz alelnök is számol Tétényi Évával.

 

Tétényi Éva elindult a siker felé!

 

 

Új idők - új ember - új polgármester

2010. 10. 07. 12:59

Tétényi Éva átment a "kapun"!

2010. 10. 04. 10:18

Pappus, Téged hol tréningeztek?? Sas kabaréban felléphetnél ezzel a parádés humorral!

2010. 10. 04. 10:14

Hajrá, csak így tovább!

Névtelenül, fröcsögve.

2010. 10. 04. 10:04

Orvos látta már Önt?

2010. 10. 04. 9:35

Sajnos én megtapasztaltam, hogy mit jelent egy "független" személy uralma:-((((((((  Aki azt hiszi, hogy ilyen létezik, annak el kellene kezdenie egy politikai felvilágosító tanfolyamot! Még aki egyáltalán nem foglalkozik a politikával, annak a szíve/érdeke is valamely párt irányába húz. Olyan embert szavaztatok be, aki a gyurcsányizmus szekértolója volt. Nézzétek meg az életrajzának adatait, mikor kapta a pénzesebbnél pénzesebb állásokat, tisztségeket! Ki kerülhetett vajon a kormányzati negyed - a tájékozatlanabbaknak: a Nyugati pu. környékének beépítési terve, ahová a minisztériumokat költöztetni akarták - tervezésének közelébe? Mennyit akasztott ott le magának? Majd ezt akarja a szekértáborával együtt Esztergomban is elérni. Remélni tudom csak, hogy a képviselőtestület a "helyén lesz". Aki T-re szavazott, az Esztergomot kiárusította Gyurcsányéknak!!!!!!!! Majd innen kezdi "építeni" az új pártját! Vagyona tovább növekedhet Esztergom műemlékeivel. Majd ebből finanszírozzák a pártját.

2010. 10. 04. 8:14

 

 Talán végre lesz egy független hetilapunk, és független televíziónk!

2010. 10. 04. 8:13

Apám ugyanezt a sz.r dumát nyomta sms-ben. Késő.

2010. 10. 04. 8:12

 

 Épp az imént nyilatkozta az m1-en, hogy nem hagyja elveszni a várost.  Ez betegelme!!!!!!!!!!!!!!!

2010. 10. 04. 7:24

Mától Meggyes kettőt tehet:

 

adja vissza le a szolgálati kocsiját és fizesse vissza a várostól kapott kölcsönt, amit bankban kamatoztat!

2010. 10. 04. 6:23

Gratulálok Évának, de nagyon megnehezíti majd a dolgát, hogy az a moderálva akincilar bekerült egyénileg. Biztos mindent megtesz majd, hogy ne menjenek flottul  a dolgok.

 

2010. 10. 04. 5:00

Menj a fenébe!

2010. 10. 04. 0:43

Kedves Esztergomiak!

 

Én 2001 óta élek a városban. Ez idő alatt kezdtem én is "kicsit" besavanyodni, hiszen sok mozgástere nem volt az embernek, minden ötlet, minden próbálkozás elhalt!

De a mai este fantasztikus érzésekkel ajándékozott meg! Ismét lehet hite és szabad akarata az embernek! Biztos vagyok benne, hogy az új vezetés nem bábjátékosok illetve bábok, hanem valóban olyan emberek lesznek -  van aki önként és van akiből kevésbé nézem ki, de ki tudja... - akik a várost és annak polgárait fogják szem előtt tartani!

Ezt az estét kár lett volna kihagyni! Nagyszerű volt látni és érenzi,hogy a város mennyire egyet akar!

Én, Bevándorló, mindenben maximális segítséget és támogatást fogok adni és hiszem, hogy ezt a támogatást minden egyes pogár meg fogja adni, mert mindenki magáénak érzi ezt a nagyszerű várost, ami valóban és méltán lehet egy Duna-parti gyöngyszem! Kacsintás

 

 

 

2010. 10. 04. 0:19

Megjöttél te is, kedves?

 

Elkéstél - ezzel a különleges zamatú szöveggel egyetemben.

2010. 10. 04. 0:13

Én lüke mostanáig meg azt hittem, hogy ez Meggyes Tamás és támogatóinak szégyene...

2010. 10. 04. 0:11

Hát, ez is megtörtént. Gratulálok az új polgármester bátorságának és elszántságának - kívánok erőt és kitartást, valamint nagy körültekintést és határozottságot.  És nem árt odafigyelnie az átadásig eltelő időben - a levonuló ár sok hordalékot fog magával vinni, most is tud még kárt-bajt okozni. És gratulálok a nem-Fidesz erőknek: a teljes falanx most meghozta végre az eredményt. Remélhetően nem bomlik azonnal atomjaira, a városnak komoly szüksége van az összefogásra.

 

Kis üzenet az Esztergomiaknak, a távolból: ezzel nincs vége semminek - még csak most kezdődik. Lehet ünnepelni, de ne dőljetek holnap hátra, hogy milyen ügyesek is vagytok - mint egykoron... Ti ismertek, tudtok mindent, ami itt történt, hiszen veletek történt meg. Végre felszínre hozható, számonkérhető, ellensúlyozható, és ezt meg is KELL tennetek - de nem ész nélkül, zsigerből. A régi garnitúra megroggyant, de nem semmisült meg.  ugyan azok az arcok vigyorognak majd újra rátok. Ha az új polgármesterasszonyt magára hagyjátok, nem álltok ki mellette, nem segítitek (amire egy jó ideig mindennél jobban szüksége lesz) - bukásra kárhoztatjátok saját új vezéreteket. Egymaga, ilyen eőzménnyel, ilyen örökséggel és ilyen testülettel nem tud mit kezdeni. Maradjatok mellette és segítsétek mindenben, nyíltan, bátran - ideje végre már.

2010. 10. 04. 0:11

:)))))))))

2010. 10. 04. 0:06

Esztergom polgárai! Szégyen! 20 év után, amikor az egész ország észhez tért, ti visszaszavaztátok a komcsi-káder(nőt)!

2010. 10. 04. 0:00

Meggyes bukása sok itteni fórumozó szerint is a Szent István Gimnáziumi botránnyal indult, mert nagyon sok sík Fideszes és jobboldalinak ekkor lett elege Meggyesből. Tétényi Éva párt független, választási kampánya, elsőnek a Jobbik Tétényi Éva mellé állása, folytatása egy szimbolikus esztergomi pillanatnak. A Szent Adalbert Központ előtt, a Jobbik által bejelentett demonstráción, a KÉSZ konferencia alkalmával, a Sötétkapu 56-os esztergomi áldozatai emléktáblánál, a magyar katolikus egyház egyik szakrális helyszínén az esztergomi bazilika alatt, a kézfogás, felemelő, szimbolikus pillanata volt a demonstráció, minden párt szimpatizánsai, civilek, magánemberek részvételével. Meggyes szerint Fideszesek nem voltak, dehogyisnem. Ezzel a kézfogással indult Tétényi Éva választási győzelme. Emlékszünk, Meggyes szerint, őt nem zavarja, néhány száz, említésre sem méltó tiltakozó. Nagy tanulság a jövőre nézve is Az elvakult hatalom által áljobboldaliaknak pocskondiázott tömeg, az ott ácsorgó Székely János püspökkel szemben a Boldogasszony Anyánkat énekelte. Úgy tűnt, a másik oldalon, csak ő és Dr. Csath Magdolna értette meg, azt, amit Meggyes nem volt képes felfogni, hogy a demonstráció a Szent István Gimnáziumért, annak tanáraiért folyik. Egyedül a Fidelitas fejezte ki meglehetősen ordenáré módon különállását a kézfogástól, lelkük rajta. A gyermekét karján tartó kismama, egy nagyemberrel folytatott beszélgetésének beszámolójakor eszembe jutott a Ghymes együttes Kézfogás című, míves dalszövege, mintha erre az alkalomra írták volna.

Ghymes: Kézfogás http://www.youtube.com/watch?v=XQBlk4mmXa4

Annak, hogy a képviselőtestület többsége Fideszes, az üzenete, hogy Esztergom Meggyesre mondott nemet és nem a Fideszre. Ha a Fidesz felső vezetése ezt ezek után sem képes felfogni, Meggyest nem állítják félre teljesen, akkor Esztergomban ugyanúgy fognak bukni, mint Meggyes most.

2010. 10. 03. 23:35

Üdv!

Úgy gondolom, hogy a rendszerváltás óta először lehet igazi POLGÁRMESTERE városunknak.

Gratulálok Éva! Nem lesz könnyű dolgod!

npg

 

2010. 10. 03. 22:58

GRATULÁLOK TÉTÉNYI ÉVA ASSZONYNAK, ÉS KÍVÁNOK NEKI JÓ ERŐT ÉS EGÉSZSÉGET ELKÖVETKEZŐ NEM KÖNNYŰ MUNKÁJÁHOZ! 

Az összefogás meghozta gyümölcsét, CSAK ÍGY TOVÁBB ESZTERGOM! 

Békés álmot kívánok MINDEN esztergominak, s eredményes, munkás éveket.

 

http://www.youtube.com/watch?v=bMnl1URCH3w&NR=1

 

Tisztelettel és szeretettel

Holdfény