Vissza a (f)eladónak?

Vissza a (f)eladónak?

2010. 06. 29. 14:18

Bár Meggyes Tamás a Mária Valéria Mélygarázs megvásárlásakor az azt ellenzőket szimplán lehülyézte, ma már Esztergom városa felmondaná az adásvételi szerződést a a garázst építő Giegler Kft-vel.

A képviselők elé került előterjesztésből kiderül: már a mélygarázs birtokbaadásakor megfogalmazódott: "hogy a megvalósulási tervek alapján, a teherbírás több helyen nem igazolható".

 

Bővebben az Esztergom Másképp blogon!

Lukasenko

Törölt felhasználó

2010. 07. 02. 17:47

Mitha csak egy kocsmatölteléket hallgatnék . Ázott arcok...

Törölt felhasználó

2010. 07. 02. 7:46

Micsoda őszinte szavak!!Kacsintás

Törölt felhasználó

2010. 07. 01. 22:40

Törölt felhasználó

2010. 07. 01. 15:16

Bontják a darukat...

Törölt felhasználó

2010. 06. 29. 15:40

Na erre mondja a Fűrész -filmekben a főgonosz, hogy: GAME OVER!!!

 

Azt a mélygarázst gyak. szerkezetig vissza kell bontani....

 

vagy hagyni a fenébe---

 

Aki tud, menekül Esztergom felelős vezetéséből: építéshatósági emberkék, városüzemeltetők, közútkezelők stb. stb. stb.

 

Életveszély ilyen helyen dolgozni... - ha a garázs "összecsuklik", v. valaki halálos balesetet szenved egy mindenhol jelen lévő úthiba miatt, v. rossz forgalomszervezés miatt - gyak. fél lábbal börtönben is van az illető....

Nem véletlen, hogy lassan több az önkormányzati peres ügy, mint a sima elsőfokú hatósági eljárások (kérelmek, engedélyezések, lakossági bejelentések,) és egyéb mindennapi jellegű ügyiratok száma....

2010. 06. 29. 15:40

Nem meglepő !!

Amikor az "Élményfűrő" építője körül az első jelzések megérkeztek arról, hogy valami nincs rendben a vállalkozó körül, Kolumbán a nyelvét a földön húzva igazgatta be a vállakozó se..be és tett hűségesküt sza...os szájszéllel arra, hogy ez az ember, aki a vidéki kacsaúsztatóból palotát épített csak Esztergom javát szolgálja. Alig egy év múlva már gazember jelzőkkel volt illetve. Feljelentette bíróság előtt azokat a képviselőket rágalmazásért, akik jelezték a fürdő működés gazdasági lehetetlenségét. Ugyancsak így viselkedett "Kacsa" becenévre hallgató első fürdőigazgatóval, majd dicstelen távozás után ő volt a leghangosabb szidalmazó. Folytathatjuk a sort számtalan üdvöskével, együtt vakációzó kebelbaráttal. Majd a pofánlőtt haver sorsára juthattok. Szerintetetk milyen fekete s..ggű lesz Knap? Úgy jár mint Csomor? Ezek afickók súlyos amnéziába szenvednek a díjak mellé kezelést kéne kapniuk a tönkretett kórházban.