Támogatókat keres a BEBTE

Támogatókat keres a BEBTE

2007. 09. 12. 18:19

2006 októberében a Benedek Endre Barlangkutató és Természetvédelmi Egyesület kiadott egy a Sátorkőpusztai-barlangot bemutató kismonográfiát. A néhány száz példányban - relatíve alacsony költségvetéssel - előállított könyv szinte teljes egészében elfogyott. Most támogatókat keresnek a könyv újrakiadásához.

A monográfia első kiadása reprezentációs célokat szolgált (a Sátorkőpusztai-barlang feltárásának 60. évforulója alkalmából), de az eladásra szánt példányok iránt is nagy volt, és még most is nagy a kereslet.

A túlnyomórészt turisztikai kötetek megjelentetésére szakosodott Kornétás Kiadó magára vállalta az előállítás költségeinek felét, következésképp a maradék összeg előteremtése - mely nagyságrendileg 400 ezer forintot tesz ki - a BEBTE-t terheli.

Sajnos ilyen nagyságrendű önerővel az egyesület nem rendelkezik, ezért a szükséges anyagi háttér megteremtéséhez segítségét kérnek.

A támogatásokat a következőképpen viszonoznák:

  • Minden egyes támogatót (az adományozott összeggel) feltüntetnek honlapjukon
  • Minden 1000 Ft feletti adományozó nevét közzéteszik a könyvben, és ingyenes barlangi belépőt biztosítanak részére a Sátorkőpusztai-barlangba
  • Minden 3000 Ft feletti adományozónak a fentieken túl a könyvet is elküldik.
  • Vállalkozások hirdetésére is lehetőség van a kiadványban.

    Bővebb információ a www.bebte.hu címen olvasható.

  • Még nincsenek kommentek :(