Tata | Eötvös: esztergomi tanár lett az igazgató

Tata | Eötvös: esztergomi tanár lett az igazgató

2010. 06. 02. 14:04

Három pályázó közül az esztergomi Barsi Éva kerül augusztus elsejétől Katona Márta igazgatói székébe a tatai Eötvös József Gimnáziumban.

Az álláshelyre korábban jelentkezők közül a tantestület állásfoglalása után az egyik jelölt visszalépett. Az intézményt fenntartó Városkapu Zrt. vezérigazgatójának két hölgy közül kellett választania. Egyikük a tatai tantestület tagja. Berczelly Attilától megtudtuk: 2015. július 31-ig a Szent István Gimnázium igazgató-helyettesét nevezi ki az Eötvös-gimnázium igazgatójának.

Forrás: 24 ÓRA

 

2010. 06. 04. 8:19

gerendás, kolumbán, kurnász, evv,drogos,   NEM KÉNE GRATULÁLNI???????

2010. 06. 03. 0:24

 

Barsi Évával Esztergom egy kiváló biológia tanárt veszített, ahogy Sitku Pállal egy nagyon jó történelemtanárt, és a sort lehet folytatni. Jó néhány kiváló esztergomi lakos pedagógust üldöztek már innen el, talán egy egész elitiskolára valót, vagy még többet. Volt olyan, még az előző polgármester idején, amikor egy esztergomi iskolában, emlékeim szerint egyszerre hét pedagógus ment el Esztergomból, az önkormányzat által támogatott igazgató miatt (aki később két év felfüggesztettet kapott). Ez régi esztergomi tradíció ebben az iskolavárosban. De hát mit lehet várni ezektől a nagyeszűektől, náluk még a gyerekek, a szülők is jobban tudják ki a jó tanár és ki nem.

De sebaj, majd eljön Hoffman Rózsa oktatáspolitikus, az „oktatási rendszer szükségszerű átalakítása”, a pedagógusok munkáját "kívülről, objektíven ellenőrzik", aki pedig nem képes megfelelni az elvárásoknak, "attól meg kell válni". Erről jut eszembe, valamelyik nap egy innovációs fórumot néztem a Duna TV-ben. Elmondták, hogy az oktatási rendszer nem képes a reálgazdaság igényeit kielégíteni. Például összesen 2-3 fizika, kémia tanár végzett, ami katasztrofális, mert ennek sokszorosára lenne szükség, csakhogy senki nem jelentkezik. Rózsika kedves meg ellenőriz, meg megválik tőlük. De ha majd állandóan ismételjük, hogy forradalmian új mosópor, akarom mondani forradalmian új oktatási rendszer, attól kezdve az lesz.

2010. 06. 02. 21:26

Nagy gratula, Tanárnő! igaz, hogy sosem voltam biológiából valami hűde penge, de az óráit nagyon szerettem. jó tanár, jó ember. sok sikert kívánok! :)

2010. 06. 02. 19:00

 Gratulálok az igazgatóasszonynak! Büszke vagyok arra,hogy mindkét gyerekemet tanította! Köszönöm neki,neki is! Esztergomot pedig sajnálom,hogy egy kis stilű,kicsinyes ember, értékeiben rombolja!

2010. 06. 02. 15:45

Teljes szívemből gratulálok Barsi Éva tanárnőnek, végül is úgy tűnik, mindenki elnyeri méltó jutalmát!

Úgy illik ez csak idő kérdése.

Valahol azt olvastam - tanárnő biztos jobban tudja, mint én, hogy hol - ha az ember hagyja magát sodorni az árral, akkor azt a víz elsodorja és lerakja a part menti iszapba.

De mondhatnánk azt is:

Mert elfut a víz és csak a kő marad,
de a kő marad. (W.A.)

2010. 06. 02. 14:20

Szívből gratulálok a tanárnőnek.

Sitku tanár Úr után a következő, aki Esztergomnak nem kellett,

Ezek szerint nem az Istvános tanárokba volt a hiba!!!!!

István szúrta . . . .-nak a szemét

a szemét.

Ez az ellenkező bizonyítvány amit nagyjaink kiállítottak a tanári karról.