Valótlanság ismét a Hídlapban!
2010. ápr. 3.

<p>Érdekes módon hasonló történt Bayer Zsolt ügyben, aki ellen tárgyalási dátumról nem is tudtam, mert nem kaptam kézhez idézést. Azóta kifogásomnak helyt adott az Esztergomi Városi Bíróság - mert bontatlanul jutott hozzájuk vissza az idézés- <span> </span>és újra eljárás van Bayer Zsolt ellen.</p>

A Hídlap 2010. április 3-ai VIII. évfolyam/13. szám 12. oldalán a következőt írja „Pert vesztett Nyíri, Kovács, Schleifer.”

Ez a Hídlap állítás nem felel meg a valóságnak, mert nem is volt per. Egy tárgyalási nap volt, amelyen betegség miatt nem tudtam megjelenni. A bíróság időben megkapta orvosi igazolásomat, ennek ellenére nélkülem megtartotta a tárgyalást. Az elsőfokú ítéletről semmilyen tájékoztatást nem kaptam, így nem fellebbezhettem abban az ügyben, ami el sem kezdődött, hiszen nem is tudtam róla!

Érdekes módon hasonló történt Bayer Zsolt ügyben, aki ellen tárgyalási dátumról nem is tudtam, mert nem kaptam kézhez idézést. Azóta kifogásomnak helyt adott az Esztergomi Városi Bíróság - mert bontatlanul jutott hozzájuk vissza az idézés- és újra eljárás van Bayer Zsolt ellen. Ahogy Pataki István részönkormányzati képviselő ellen is!

Szintén a vádlottak padján ül 2008 óta Knapp János Pál alpolgármester, de mivel indul megyei listán a választáson, ez az ügy 2010. április 25-ig áll. Meggyes Tamást a Szombathelyi Városi Bíróságnak nem adta ki a Tisztelt Ház, ennek ellenére ellene is folyamatban van az eljárás.

Ide tartozó hír, hogy a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság bűncselekmény gyanújával eljárást kezdeményezett Meggyes Tamás polgármester, országgyűlési képviselő és Knapp János Pál alpolgármester ellen, amely ügyben többször érintett a Hídlap is.

Beadványom bizonyítékokkal szintén a Legfőbb Ügyészségen.

Ez az igazság!

 

Kovács Géza

 

2010. április 3.