Mondjatok Nem-et Meggyes Tamásnak!
2010. márc. 23.

<p>A Magyar Önvédelmi mozgalom nyílt levélben fordult a Kárpátia zenekarhoz, gondolják át kinek a meghívását fogadják el. Meggyes Tamás a Bikini zenekar után 2010. augusztus 20-án nem véletlenül a Kárpátiával akar kampányolni</p>

Tisztelt Kárpátia zenekar!

Kedves Petrás János!

 

Tisztelettel azért fordulunk nyílt levélben hozzátok, hogy a 2010. augusztus 20.-i Esztergom Széchenyi téri Kárpátia koncertet gondoljátok át, mert olyan helyi diktátor meghívására jönnétek el, aki mindent megtesz a nemzeti oldal ellen!

Láthatjátok a híradásokból, hogy az esélyegyenlőség Esztergomban sérül a legjobban! Közpénzből szervezetten tépik a Jobbik plakátjait, a helyi ingyenes Fidesz újság a Hídlap minden héten hazudozik a nemzeti oldal ellen, miközben tagjait, képviselőit, jelöltjeit ellehetetlenítik!

Ráadásul az ingyenes koncertek nekünk, esztergomi polgároknak sokkal többe kerül, mintha belépőt vennénk! A tisztelet- és zenekari költségdíjakat az esztergomi adófizetők fizetik a négyszeres átlagnál nagyobb szemétszállítási díjból, irreális parkoló díjakból és különböző, más városokban megszokott nagyobb adókból!

Városunkban iskolákat, egyesületeket tesznek tönkre, miközben hivatali visszaéléssel üldözik a másként gondolkodókat. Meggyes Tamás (Fidesz) polgármester, országgyűlési képviselő a kezében lévő minden eszközt megragad, hogy agyagba döngölje a magyarokat Esztergomban!

Ráadásul eddig mindent megtett ellenetek is!

Jártatok nálunk 2007-ben, majd 2009-ben, de akkor még fasisztának tartott Benneteket is a párkányiaktól szlovákul bocsánatkérő fideszes Meggyes Tamás!

 

Augusztusban jók lennétek kampánycélra, mert az önkormányzati választás előtt minél több nemzeti szavazatot akar leszakítani és begyűjteni a helyi kiskirály.

 

Arra kérünk tisztelettel Benneteket, hogy a leírt tények miatt gondoljátok át a koncert- meghívást, mert ezzel ártotok a nemzeti oldalnak Esztergomban!

 

Jöjjetek a Jobbik, Hatvannégy Vármegye, a Szurkolók Összefogása, a Magyar Önvédelmi Mozgalom, a Gárdák és minden nemzeti szervezet meghívására, de ne ellenünk!

Elvégre Ti, hozzánk tartoztok!

 

Tisztelettel:

 

Magyar Önvédelmi Mozgalom

 

2010. március 23.