Mondjatok Nem-et Meggyes Tamásnak!

Mondjatok Nem-et Meggyes Tamásnak!

2010. 03. 23. 16:41

A Magyar Önvédelmi mozgalom nyílt levélben fordult a Kárpátia zenekarhoz, gondolják át kinek a meghívását fogadják el. Meggyes Tamás a Bikini zenekar után 2010. augusztus 20-án nem véletlenül a Kárpátiával akar kampányolni

Negatív, vagy pozitív ?

Tisztelt Kárpátia zenekar!

Kedves Petrás János!

 

Tisztelettel azért fordulunk nyílt levélben hozzátok, hogy a 2010. augusztus 20.-i Esztergom Széchenyi téri Kárpátia koncertet gondoljátok át, mert olyan helyi diktátor meghívására jönnétek el, aki mindent megtesz a nemzeti oldal ellen!

Láthatjátok a híradásokból, hogy az esélyegyenlőség Esztergomban sérül a legjobban! Közpénzből szervezetten tépik a Jobbik plakátjait, a helyi ingyenes Fidesz újság a Hídlap minden héten hazudozik a nemzeti oldal ellen, miközben tagjait, képviselőit, jelöltjeit ellehetetlenítik!

Ráadásul az ingyenes koncertek nekünk, esztergomi polgároknak sokkal többe kerül, mintha belépőt vennénk! A tisztelet- és zenekari költségdíjakat az esztergomi adófizetők fizetik a négyszeres átlagnál nagyobb szemétszállítási díjból, irreális parkoló díjakból és különböző, más városokban megszokott nagyobb adókból!

Városunkban iskolákat, egyesületeket tesznek tönkre, miközben hivatali visszaéléssel üldözik a másként gondolkodókat. Meggyes Tamás (Fidesz) polgármester, országgyűlési képviselő a kezében lévő minden eszközt megragad, hogy agyagba döngölje a magyarokat Esztergomban!

Ráadásul eddig mindent megtett ellenetek is!

Jártatok nálunk 2007-ben, majd 2009-ben, de akkor még fasisztának tartott Benneteket is a párkányiaktól szlovákul bocsánatkérő fideszes Meggyes Tamás!

 

Augusztusban jók lennétek kampánycélra, mert az önkormányzati választás előtt minél több nemzeti szavazatot akar leszakítani és begyűjteni a helyi kiskirály.

 

Arra kérünk tisztelettel Benneteket, hogy a leírt tények miatt gondoljátok át a koncert- meghívást, mert ezzel ártotok a nemzeti oldalnak Esztergomban!

 

Jöjjetek a Jobbik, Hatvannégy Vármegye, a Szurkolók Összefogása, a Magyar Önvédelmi Mozgalom, a Gárdák és minden nemzeti szervezet meghívására, de ne ellenünk!

Elvégre Ti, hozzánk tartoztok!

 

Tisztelettel:

 

Magyar Önvédelmi Mozgalom

 

2010. március 23.

2010. 03. 24. 9:48

Kicsit van időm bővebben az üggyel foglalkozni. Pataki, ezernevű Venci!

 

Árulja már el, mi a „szemenszedett hazugság?”

 

-hogy az esélyegyenlőség Esztergomban sérül a legjobban?

-hogy közpénzből szervezetten tépik a Jobbik plakátjait, miközben Meggyesé kint marad?

-hogy az ingyenes Bikini és a többi Széchényi téri koncertet az adó fizető esztergomiak pénzéből többszörösen fizetjük, kamatos kamattal?

-hogy a városunkban iskolákat, egyesületeket tesznek tönkre?

-hogy minden eszközzel üldözik a másként gondolkodókat?

-hogy lefasisztázta Meggyes és siserahada a Kárpátiát is?

-hogy szlovákul kért bocsánatot a párkányiaktól?

Egyébként egy fideszes részönkormányzatinak a Gárda mellett kiálló Kárpátia zenekar miért lett most annyira fontos?

Augusztus 20-án? Csak nem a Szent István napok része lett „véletlenül”? Akkor mégis valami csúnya aljasság az önök részéről! Nem?

 

Folyt. Köv.

2010. 03. 24. 8:44

Első olvasatra nem értettem, amit írtál, de leesett...

Nem, nem normális, véleményem szerint.

Eredeti méret

2010. 03. 24. 7:55

Miért, szerinted az normális, aki a buszának a fenekét önként és dalolva, magánszorgalomból és megfelelési kényszerből, vagy egyszerűen csak seggnyalásból Meggyes-portréval díszíti???

2010. 03. 24. 5:47

Bocs, de szerinted az normális, hogy ideböfögsz valamit, utána pedig eltűnsz?

Óvoda.

2010. 03. 23. 22:10
© JANI ma 20:07 | Válasz | #17488/td> 2
Üdv!
Esztergomban a Kárpátia koncert nem a Széchenyi téren lesz, nem a polgármester hívott meg minket, és bizony nem is ingyenes rendezvény, mivel nekünk nincsenek sponzoraink és nem áll mögöttünk egy pártkassza sem.
üdv. Jani

Ez egy beírás a Kárpátia fórumáról..Az író: Petrás János.

2010. 03. 23. 21:45

Beszéltem telefonon Petrás Jánossal a Kárpátia zenekar vezetőjével.

Nem jönnek a Széchenyi térre, erről nem is volt szó! A sportcsarnoknál lesz a koncert és fizetős, ahogy eddig! Petrás János elmondta -sőt megerősítette sms-ben-nem áll a Kárpátia mögött egyetlen pártkassza sem, ennek a koncertnek sincs szponzora.

 

Holnap bővebben!

 

2010. 03. 23. 21:31

Pataki!

 

Elárulom, a Kárpátia 2007-ben és 2009-ben is azért jött Esztergomba, mert én meghívtam őket!

Folyt. köv.

-Érdekes dolgok derülnek még ki!...

 

Kovács Géza

Törölt felhasználó #43

2010. 03. 23. 20:38

Ez már megint Meggyesről ír. Mi lesz így a közös biznisszel? :)

2010. 03. 23. 20:37

Tisztelt Kárpátia zenekar!

Szemenszedett hazugság a gyűlöletportálon leírtak!!!! Egy olyan ember vergődése aki nem találja a helyét a világban, mindenhez kapkod átgondalatlanul csak érvényesülni tudjon. Természetesen ezért (a sikertelenségért) mindíg más a felelős.

Kedves Kárpátia!!!! győződjetek meg személyesen a levélben leírtakról és ne döljetek be egy olyan embernek aki jót soha nem tud cselekedni csak ahol tud árt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!