Kampánykörútján Esztergomban járt az MDF miniszterelnök jelöltje.
Közélet
2010. márc. 16.

<p style="text-align: justify;">2010 március 11.-én a HOTEL ESZTERGOM nagy termében kampánykörútja alkalmával esztergomiakkal találkozott Bokros Lajos.</p>
<p> </p>

Dr. Jónás László , az MDF esztergomi elnöke szervezésében megrendezett találkozón, a neves közgazdász professzor először a helyi sajtó képviselőivel, majd a város és a választókörzet vállalkozóival találkozott, ahol közvetlen hangnemben osztották meg egymással információikat és az MDF kínálta lehetőségeket.

A szakmai megbeszélések után, lakossági fórum megrendezésére került sor, melynek a nagy érdeklődésre való tekintettel a szálloda másik termét is hozzá kellett nyitni. A mintegy 120 fős közönség országos és helyi témákkal kapcsolatos kérdéseket tett fel Bokros professzornak, aki a kérdéseket minden esetben szakmai oldalról megközelítve válaszolt.

A 19 órai befejezésre tervezett találkozót a professzor elfoglaltsága miatt 2030 kor be kellett fejezni. A megjelentek többségét minden bizonnyal az MDF programja, és a program készítőjének szakmai felkészültsége vonzotta.

 

További fotók a rendezvényről: http://szeretgom.hu/content/61136-bokros-lajos-esztergomban

(forrás)