Knapp alpolgármester esete a sánta kutyával
2010. febr. 22.

<p>– Igaz-e, hogy Moszkvában Mercedeseket osztogatnak?<br /><br />– A hír igaz – közli a jereváni rádió –, de nem Moszkvában, hanem Leningrádban, nem Mercedeseket, hanem Zsigulikat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.</p>

A Hídlap 2010. február 13-a számában, a parlamenti listás helyért hivatali visszaéléssel gátlástalanul törtető Knapp János Pál ( Fidesz) alpolgármester a 16-17. oldalon „ Radikális őszinteséggel a radikálisokról” újabb írást jelentetett meg. 
A célpont ismét a nemzeti radikálisok, a Jobbik és Kovács Géza ( MÖM). Az esztergomi Fidesz betegesen reszket attól, hogy az önkormányzati választáson együtt lép fel ellenük a gyökeres változást akarók városi összefogása.
Kovács Géza 2010. február 19-én Knapp János Pál alpolgármester és Meggyes Tamás polgármester által, évek óta ellene elkövetett bűncselekmények sorozata miatt, egyértelmű bizonyítékok csatolásával, büntető feljelentést tett a Komárom-Esztergom megyei Rendőr-főkapitányságon és a Legfőbb Ügyészségen.
Az Esztergom-kertvárosi 39 éves Selmeci Ottó az Féja Géza klubkönyvtár egykori ifjúsági vezető helyettese, majd vezetője jelentkezett, hogy véleménye lenne a Hídlapban megjelent Knapp János Pál alpolgármester írásról.
Először nézzük a sok valótlan csúsztatás mellett, mi az, ami elsősorban szólásra késztette Selmeci Ottót.

„ A nemzeti radikális elmondta, hogy naplót vezetett és személyes információkat gyűjtött az államhatóság számára a kertvárosi az államhatóság számára a kertvárosi ifjúsági klub tagjairól. Azokról a lelkes srácokról, akik közül többen magukat barátok között, biztonságban tudva szidták a rendszert. Azokat, akik radikális változást akartak, akik kiutat kerestek a közélet posványából.”
( Knapp János Pál, alpolgármester. Hídlap, 2010. február 13.)

Selmeci Ottó nyilatkozata:

Knapp János Pál alpolgármester olyan dolgokról ír, amiről ismerete nincsen. Állításai légből kapottak, kijelentései kitaláltak! Knapp János Pál nem volt az ifjúsági klub tagja, olyan emberekről ír, akik közül senkit nem ismer. Az igazságot, amelyek történelmi tények a többi volt klub tag nevében is nyilvánosan vállalom:
Kovács Géza soha nem közeledett senkihez olyan szándékkal, hogy információkat gyűjtsön! Amikor gondja támadt az előző rendszer titkosszolgálatával –akkor is védett valakit, akinek semmi bántódása nem lett-az egyik napról a másikra magyarázat nélkül eltűnt az ifjúsági klub környékéről, úgy tudom még Esztergomból is!
Még zenekarának erősítőit, hangfalait is a klubban hagyta, akkor érthetetlen módon nem kereste velünk a kapcsolatot.
Az ifjúsági klubban Kovács Géza helyettese voltam, majd mikor önként kiszakadt közülünk, a vezetője lettem közösségünknek.
Kovács Géza úgy vezetett naplót, ahogy én, vagy bármelyik klubvezető a szakkörökben. Ezeket a naplókat az Esztergom-kertvárosi párttitkár utasítására kellett vezetni, a közösségek csak akkor kaptak helységet, ha ezt megtették. Ezekben a naplókban a tagok neve, címe és jelenléti ív volt, hogy mikor vettünk részt a klub életébe. A klubnaplókat a Féja Géza klubkönyvtárban kellett hagynunk, amihez nekünk nem volt kulcsunk. Ezért is merő csúsztatások Knapp János Pál kijelentései. 
Kovács Géza önhibáján kívül került kellemetlen helyzetbe. Nem tudta, hogy a klub vezetést az említett párttitkár lányától, aki ifjúságvédelmi osztályhoz tartozó rendőr volt, vette át!
Felháborító, hogy Kovács Gézát olyanok járatják le, a klubunk volt tagságára is hivatkozva, akikről nem tudjuk honnan jöttek! A Kovács Géza ügyből politikai tőkét kovácsolok csak köszönhetnek Gézának, ahogy az ifjúsági klub tagsága, hogy nem vált árulóvá!
Elég volt a politikai boszorkányüldözésből, ezért önként jelentkeztem volt tagtársaimmal együtt tanúnak. Kértem Kovács Gézát, hogy Knapp János elleni perben idézzen minket… „