Nyílt levél Knapp János Pál alpolgármesterhez
2010. febr. 14.

<p>Az újabb írása hemzseg a valótlanságoktól, csúsztatásoktól, de ezt már megszoktuk Öntől. Saját polgármesterének hivatalos írásos nyilatkozatának, amit Ön diktált fejléces papírra, az átvilágító bírák jogerős határozatának, a poligráfnak, a szakértőknek és a tanúknak mond ellent.</p>
<p>Ez a félcmű kicsinyes politikai játszmájuk része, ami a Jobbik lejáratása mellett a teljes ellehetetlenítésemet szolgálja. Minden józanul gondolkodó esztergomi és környékbeli polgár, akiket nem fertőzött meg a pártpolitika, láthatja, hogy üldöztetésem kézzelfogható valóság.</p>

Tisztelt Knapp János Pál!

 

Köszönettel tartozom, hogy a Hídlap 2010. február 13-ai VIII. évfolyam/6. számában az ellenem folyó gyűlöletteljes hajtóvadászatukat újabb döntő bizonyítékkal támasztotta alá.

Számomra nem meglepő módon az elkövető ismét Ön, aki állításával ellentétben (" notórius jelentgető"), kiérdemelte 2008-ban, hogy életem első (!) feljelentetje legyen.

Az újabb írása hemzseg a valótlanságoktól, csúsztatásoktól, de ezt már megszoktuk Öntől. Saját polgármesterének hivatalos írásos nyilatkozatának, amit Ön diktált fejléces papírra, az átvilágító bírák jogerős határozatának, a poligráfnak, a szakértőknek és a tanúknak mond ellent.

Ez a félcmű kicsinyes politikai játszmájuk része, ami a Jobbik lejáratása mellett a teljes ellehetetlenítésemet szolgálja. Minden józanul gondolkodó esztergomi és környékbeli polgár, akiket nem fertőzött meg a pártpolitika, láthatja, hogy üldöztetésem kézzelfogható valóság.

Természetesen a jogi lépéseket bűncselekmény elkövetése miatt megteszem, de azért a "meztelen valóságról" (freudi elszólás), pár mondatban szólnék:

Ennek az ügynek a perverz bája, hogy miközben Önök kommunistáznak, beszélnek "fonákvilágról", az esztergomi valóságot feledik!

Ön Knapp János Pál, Gyucsány Ferenc pártjából a Magyar Szocialista Pártból választotta szíve hölgyét, Nagy Beátát. Feleségének az apja a Magyar Szocialista Munkáspárt meghatározó figurája volt, akinek párttársa volt Meggyes Tamás édesanyja és édesapja.

Ezek történelmi tények, ahogy az is, hogy hiteles esztergomi ellenzékieknek, pédául nekem, Kókai Melindának (életem párja) vagy Cserép Jánosnak szülei pártonkívüliek voltak és nem tartoztak az előző rendszer kegyeltjei közé.

 

Tisztelt Knapp János Pál!

 

Önök kardot rántottak családom és ellenem, cinkelt kártyákkal játszanak. Minden erőmmel önvédelemből küzdeni fogok a rendszerváltás elsikkasztói, az esztergomi közéletet megmérgező, beépült, megélhetési fedett személyek ellen.

Folytatás következik!

 

Tisztelettel:

Kovács Géza

esztergomi polgár

 

2010. február 14.