Járhatatlanság aktuálisan

Járhatatlanság aktuálisan

Törölt felhasználó
2010. 02. 13. 11:37

Mivel a helyi közlekedés (gépjármű, gyalogos, tömeg) továbbra is gyakran akadályoztatott, itt újrakezdem!

A profilon annyit bővítek, amennyiben olyasmivel találkozom Esztergomban, ami már nem járja, azt sem  hagyom szó nélkül!

2010. 04. 25. 13:18

Nem mondod, hogy a zenészek is tudnak "kanyargósakat" mondanííí?! MeglepettNevetés

Hiába, no:

"Ha nem tudsz mást, mint ELDANOLNI saját fájdalmad, s örömed" .... Kacsintás

És még:
"Ha egy úri lócsiszárral találkoztam, s bevert sárral... " Üvöltés

Tovább is van, mondjam még?

 

 

 

 

Törölt felhasználó

2010. 04. 24. 12:56

A Duna Múzeumnál a Bánomi II. járdája a buszmegállónál már most megsüllyedt... ha arra jársz fotózd le, mert amikor én megyek már nincs kedvem előszedni az apparatot...

 

2010. 03. 13. 23:40

A zeneiskolai megyei szolfézs versenyre, az egész megyéből érkezők egész nap ott cuppogtak a sártengerben a Zeneiskola előtt. Szülők, kísérők, tanárok, gyerekek ünneplőben, hangszerekkel, amikor érkeztek, mentek ebédelni, város nézni, hallani kellett volna miket mondtak!

2010. 03. 01. 22:47

Én is jártam arra, eszméletlen. Nem értem, hogy a város közepén, egy sűrűn látogatott közintézmény előtt miért kell az önkormányzatnak egy ilyen sártenger, negatív propagandának. A Helyükben az ilyen néhány száz méteres, frekventált helyeket burkolnám le először. Egyébként közvetlenül a Zeneiskola előtt, van egy nehezen észrevehető negatív fekvőrendőr is, egy rendesn megsüllyedt betemetett árok. Néha feltöltik, de újra megsüllyed, nem tömörítették rendesen. Az autók kerülgetik, mert nagyon nem tanácsos belemenni. Egyes önkormányzatok ilyenért keményen büntetik a kivitelezőt, aki tőlük kért engedélyt, mert a nélkül nem lehet. Egyébként lemurvázták, de az nem sokáig tart.

2010. 02. 26. 16:37

Mondjátok, mást nem dühít ez az állapot?

De igen, mérhetetlenül dühít sokunkat. ÜvöltésValamelyik nap is egy vizsgáról ment át a gyerekem a zeneiskolába, az öltönynadrág alja tiszta sár lett. De gondolom a zeneiskola se mer se kérni, se kritikát megfogalmazni az önkormányzat felé semmiféle ügyben sem.

Ha lenne pénzem, már odaszállíttattam volna néhány kocsi murvát  - de lehet, hogy akkor meg az önkormányzat "ismeretlen tettes ellen" feljelentést tenne engedély nélküli kavicslerakásért....

2010. 02. 23. 11:32

Tudom, tudom, lerágott csont, de azért újból felhozom. Olvadás után a Zeneiskola csak bokáig sárban közelíthető meg, a gyerekek, felnőttek, sokszor hangszerrel csúszkálva , egyensúlyozva  szerencsétlenkednek a domboldalon, a mélygarázs mellett. Legalább a Zeneiskola kijárhatná magának, hogy néhány  kocsi követ kiszórjanak ( lehet, ebben a sárban ez sem segítene )

Mondjátok, mást nem dühít ez az állapot?

2010. 02. 18. 16:08

A lezárást láttam, de dolgozni még véletlenül sem láttam senkit arra. Remélem elkészül az M1-es minőségű út. ( Nem e-M-eggyes :-) )

2010. 02. 13. 19:03

Kb. 4 óra körül a TESCÓ-ból gyalogosan közlekedve hazafelé, láttam, hogy a vasútállomás vonalában egy kisebb autó, úgy belement abba a két méter átmérőjű, pillanatnyilag vízzel telített kátyúba, / ami a kockaköves szakaszon van / hogy azt hittem, hogy onnét nem tud kijönni...de szerencsére kijött, hogy később volt-e problémája azt nem tudom. Jó lenne, ha az illetékesek kijelölnék, az " úthibák" figyelmeztető táblát !!