Orbán Viktor korrektül, és tisztességesen kiállt Meggyes Tamás polgármester mellett.

Orbán Viktor korrektül, és tisztességesen kiállt Meggyes Tamás polgármester mellett.

2010. 02. 11. 14:38

A 24 Óra kérdésére a Fidesz elnöke kiállt Meggyes Tamás esztergomi polgármester és országgyűlési képviselőjelölt mellett. Mint mondta, Meggyes ügyeiről csak annyit tud, amennyit az újságokból olvasott, az ügyek kivizsgáláshoz szükséges állami eszközök a kormány kezében vannak, amíg ezek a vizsgálatok nem tártak fel semmit, kitart Meggyes Tamás mellett, akit jó polgármesternek tart.

A 24 Óra kérdésére a Fidesz elnöke kiállt Meggyes Tamás esztergomi polgármester és országgyűlési képviselőjelölt mellett. Mint mondta, Meggyes ügyeiről csak annyit tud, amennyit az újságokból olvasott, az ügyek kivizsgáláshoz szükséges állami eszközök a kormány kezében vannak, amíg ezek a vizsgálatok nem tártak fel semmit, kitart Meggyes Tamás mellett, akit jó polgármesternek tart.

www.fn.hu

2010. 02. 13. 18:38

A Ferencesek büszkék lehetnek egykori tanitványaikra: A korrupciós figyelőre rákattintva régi diákok nevei tünnek fel! Verik a mezőnyt, halvány konkurenciaként az egykori Piarista diákok jelentkeznek. Erre is büszke lehet városunk! Külön téma az Alföldre került püspökünk és környezete. Persze OV-nak az sem okozott gondott , hogy egykor Esztergomban tanult miniszterének - aki akkor még nem vetette a keresztet, mint manapság - két államtitkárhelyettese annak idején nem a jobboldalról került ki.

2010. 02. 13. 16:12

Persze hogy jó politikusnak tartja,mert úgy táncol ahogy fütyülnek Neki.Próbálna csak ellenkezni a PÁRÉRDEK-ekkel gyorsan lekerülne Ő is a listáról!

2010. 02. 12. 10:36

"Jó polgármesternek tartja Orbán Meggyest..." És milyen lehet az, akivel nem elégedett maradéktalanul?? Nevetés

Mindenesetre, én nem szavazok helyi szinten senkire, mert nincs olyan aki arra érdemes. Egy viszont biztos, ha nem fideszes polgármester lesz a városban, akkor biztos hogy reszeltek végérvényesen a városnak. Lehet itt bármilyen polgi majd, bármilyen "felelőségteljes, ésszerű gazdaságpolitikát" fog folytatni, reménytelen lesz. Ki fogja Őt támogatni??

Hofi: "Egyedül nem megy..."

Ki adja a lóvét majd? A városi szavazók lesznek majd a felelősek, hogy elüldözték Meggyest, ezért Orbán mérges lesz :-) Büntetésben leszünk :-) És nem  Meggyes lesz a hibás.

 

Egyébként meg minden fideszes önkormányzat erre vár, köztük Meggyes is, hogy majd tavasz után jön a lóvé és lehet pótolni a veszteségeket.. csak sokan vannak a sorban, Pécstől-Debrecenig, a kb. 2000 fideszes önkormányzat mind erre vár. Aztán hogy ki fog kapni az majd kiderül.. Lehet hogy "Tamás" ebből a szempontból a mezőny első felében található, lehet hogy a végén. Ki tudja? Bár amennyire kiállnak mellette, biztos tud valamit..

Országos szinten, meg lehet hogy egy fideszes 2/3 hozna változást. Eddig minden kormány azt mondta, hogy a k...ög ellenzék miatt semmit nem tudtunk keresztülvinni, leszavaztak minden indítványt. Hát akkor itt az alkalom, lehet csinálni. Minden ígéretet valóra lehet váltani, nem lesz akadály, ha 4 év alatt nem tudnak valami épkézláb eredményt elérni a gazdaságban, akkor azzal földet is húzhatnak magukra. Fel lehet osztani az önkormányzatokat, kisebb parlamentet, bármit keresztülvihetnek.

Aztán ha nem sikerül?? na bumm. Majd jön a Jobbik.

2010. 02. 12. 9:27

Semmi sem tart örökké!Ezért az MT körül sertepertélőknek el kellene dönteni,hogy egyenes gerinc vagy kalamajka.Pillanatnyi dőzsölés vagy tiszta pillantás a tükörben.Remélem megélem,hogy végre valaki kinyitja a zsilipet és akkor lesz "áradás" és megtudhatjuk miért van ennyi drága beruházás (befejezetlen) városunkban.

2010. 02. 12. 8:15

Zűr, zavar.

Viktor segíts! -re az volt a válaszüzenet, hogy a kormánynál van a segítés lehetősége. Most hasonló tartalmat olvasgatok. Nemde Ő alakít kormányt, aminek támogató képviselőit maga delegálta?

Csak újságból ismeri polginkat....a fele is sok volna e köztisztségre. Nemde volt tavaly valahol, az O.V. titkárságról egy levelecske, hogy mindennel tisztában vannak??

Ha csak az újság (melyik?) az etalon, mi az alapja, hogy "jó polgármesternek tartom"?

Sajnálatos, hogy a csúcson meginog a talaj, nem csoda, ha kíméletlen lavina követi.

2010. 02. 12. 7:53

Na, ez jutott az eszembe a fórum címéről:


-  Mondd csak, van neked egy leányod, Katalin nevű, szép és jóravaló?
-  Katalin nevű lányom van. Ezt mondhatom csak.


(William Shakespeare/Franco Zeffirelli: A makrancos hölgy.)

 

Orbán Viktor korrektül és tisztességesen kiállt Meggyes Tamás polgármester mellett.

 

(emarci/szeretgom)

 

Orbán Viktor kiállt Meggyes Tamás mellett. Ezt mondhatom csak.

 

(Én.)

2010. 02. 12. 5:23

Ferences diákok?

Azt hittem tanáraik bölcsebbek, és következetesebbek.

2010. 02. 11. 23:18

Ez elképzelhető. De a gyűjtik és az összegyűlt közt tátonghat szakadék. Ha érted, hogy mondom.

2010. 02. 11. 23:12

Adják csak a kopogtatót sokan, de a szavazófülke csendes magánya az más lesz. Amúgy ferences diákokon keresztül, ETV-s dolgozókon át messziről jött emberkék is gyűjtik. Van ám segítség.

2010. 02. 11. 23:02

Ti biztosak vagytok benne, hogy úgy, olyan számban gyűlik a kopogtatócédula, ahogy kell?

Mennyi kell a továbblépéshez?

Mi lesz, ha nem jön össze megfelelő mennyiség?

 

hmm?

2010. 02. 11. 22:31

Abban a pillanatban amikor Orbán kiállt Meggyes mellett ő is az utóbbi szintjére süllyedt. (Aki korpa közé keveredik.....)

2010. 02. 11. 22:04

Miért nem veszi senki észre, hogy emarci a leglényegesebb rész emelte ki?

Mint mondta, Meggyes ügyeiről csak annyit tud, amennyit az újságokból olvasott, az ügyek kivizsgáláshoz szükséges állami eszközök a kormány kezében vannak, amíg ezek a vizsgálatok nem tártak fel semmit, kitart Meggyes Tamás mellett (...)

Orbán már másodszor kínálja fel tálcán Meggyes fejét a szocialistáknak, hogy tessék, csináljatok vele, amit akartok! Nálatok az eszköz hozzá!

Mit tegyen Orbán? Még könyörögjön is?

emarci meglátta ezt a cikkben, ezért köszönetet érdemel!


2010. 02. 11. 15:30

Nem, te a konkrét Budaházy cikk kapcsán állítottad ezt, tehát arra vonatkoztatva kell értelmeznünk a kijelentésedet, miszerint szerinted a Fideszes politikus Centrumos parkolókapcsolatait és egyéb disznóságokat kiteregető cikket az utalásod szerint az ifjúbaloldal írhatta, hogy ezzel is elősegítse Budaházi kiszabadítását. Tényleg gratulálok a gondolatmenethez, nem semmi egy ekkora marhaságot összehozni. Segített valaki?

Marcikám, rólam ne írj légyszíves semmit, ha nem akarsz Bayerhez hasonlóan a bíróságon bocsánatkérési lehetőséget kapni...

2010. 02. 11. 15:19

Ha kiáll érte, kiáll. Joga van hozzá, elvileg főnöke.

Az már érdekesebb, hogy azokért nem állt ki, akik pártja jövőbeni elképzeléseit érintették, szakpolitikus létükre. Őket visszaléptették, meghazudtoltatták önmagukkal.

Ez is egyfajta felfogás, világnézet. valaki ezt szereti, valakinek más elképzelései vannak.

A demokrácia itt kezdődik, hogy elfogadjuk, hogy más mást is gondolhat.

És ott ér véget, ha ezt nem tudjuk megtenni. Sajnos efelé haladunk.

 

 

2010. 02. 11. 15:16

"A kuruc infóban meg mostanában a fiatal baloldal hívei előszeretettel írogatnak jobboldali politikusok elleni lejárató hozzászólásokat, amiknek semmi köze a valósághoz."

Ezt írtam, és ezt állítom. Nem csak jó magam, hanem több hírforrás is ezt állítja, talán még TV is foglalkozott vele. Ezek szerint az olvasás és értelmezés nem megy neked. Ismételten kiderült, hogy a tájékozattlanságod miatt megint félre kívánod vezetni az embereket. Kiforgatod más emberek hozzászólásait. Ez nem szép dolog.

2010. 02. 11. 15:12

Kupper András legemlékezetesebb, politikatörténeti hazugsága volt az a nevetséges eset, amikor fővárosi Fidesz-elnökként a parkolási ügyeket feszegette, s felrótták neki: nagybátyja a többségi tulajdonosa a Centrum Parkoló Rendszer Kft.-nek. Erre hazudta azt, hogy azonos nevű nagybátyja milliárdos üzletéről nem hallott még. Amikor pedig kiderült, hogy saját telefonját is a Centrum fizeti, újabb hazugságba keveredett.

De Juhos Katalin reakciója a legérdekesebb az egészre: http://kuruc.info/r/2/54965/


Juhos szerint 2006-tól azért mellőzték őt, mert belül többször megfogalmazta, hogy „a Fidesz új struktúrája és szerkezete nem túl szerencsés". Férje, Riedel René (Juhos polgármestersége idején frakcióvezető Újbudán) a párt „szövetséggé válása" után keresetlen hangú levelet írt Orbánnak, melyben állítólag arról írt, hogy miként lehet a Fidesz elnöke 15 millió magyar felelős miniszterelnöke, ha a pártban amúgy hűséges emberek élete megy tönkre az ő rossz döntései miatt, és a pártból Orbán döntései miatt eltávozott/eltávolított emberek helyét több esetben hitvány gazemberek töltik be.
Alább a Fidesztől eltávolodott, de továbbra is XI. kerületi lokálpatrióta Juhos Katalin levele.

Tisztelt Kuruc.info, tisztelt Rákay Úr!
Érdeklődéssel olvastam cikküket Kupper Andrásról. Tagadhatatlanul elfogult véleményem szerint tökéletesen megtalálták a képviselőre illő jelzőt: aljas. Ami ugyebár egy emberi jelző, és egyáltalán nem kötelező politikusi magatartás...
Megítélésem szerint azonban nem az apák, nagybátyák és főleg nem sógorok cselekedeteit kell felhánytorgatni, bőven elég, ha saját pályafutását tekintjük át.
Egyrészt - a cikkben leírtaknak megfelelően - valóban Kupper közreműködése és aljas hazugságai nyomán kerültem ki 16, elkötelezett és bizalmi év után a Fideszből, úgy hogy a lábam se érte a földet. És tényleg nem én voltam az egyetlen.
Történelmi tény, hogy a 90-es években a Fidesz csúcsvezetése (Áder, Kövér, Pokorni) még hallani sem akart Kupper nevéről, amikor felmerült XI. kerületi Fidesz-tagsága vagy bármilyen párttisztsége. Nekem, akkori kerületi elnöknek kellett külön jóváhagyást kérnem a pártvezetéstől Kupper tagfelvételi kérelmére és önkormányzati képviselőjelöltségére. A pártvezetés - nyilván ismerve Kupper jellemét - akkor még mélységes ellenszenvvel nyilvánult meg vele szemben.
De éppen ez vetheti fel az olvasókban a kérdést, vajon mi az a politikai vagy gazdasági szál, amivel Kupper a későbbiekben oly mértékben beépülhetett a Fidesz vezetői és döntést hozó köreibe, hogy a helyi és parlamenti képviselő poszt mellett mára már a Fidesz Budapesti és Országos Választmányának alelnöki tisztségét is betölti.
Másrészt, ha csak a nyilvánosságot kapott valótlan megnyilvánulásait tekintjük, azok is megérnének egy elmélyült oknyomozói riportot. Ilyen lehet a vagyonnyilatkozata. Számtalan alkalommal vitte kampánystábját - Gadácsival az élen - elmondása szerint saját villányi pincészetébe. Továbbá érdekes lehet, hogy minden gazdasági érdekeltség híján (elvileg, vagyonnyilatkozata szerint ez a valóság, persze várjuk olvasóink segítségét a valóság felderítéséhez - a szerk.) vajon hogyan szavaz és nyilvánul meg, amikor Orbán Viktor az offshore és áttételes tulajdonlású cégek elleni fellépéssel összefüggő stratégiát terjeszti elő.
Üdvözlettel:
dr. Juhos Katalin

2010. 02. 11. 15:08

Jól értem, hogy az ifjúbaloldal híve tett fel szerinted egy olyan cikket, ami Budaházi ellenfeléről állít érdekes dolgokat?

Tényleg mit szedsz?

2010. 02. 11. 15:01

Ezt a cikket most úgy ajánlod, mintha Budaházinak nem lett volna már összetűzése a törvénnyel.

Nem ő a jobboldal kortárs "Táncsicsa"? De. Akkor mi a gond?

Most is csak azért jelölteti magát, hogy mentelmi joga legyen, és elkerülje a felelőségre vonást.

Mint Meggyes 2006-ban, és most is?

A kuruc infóban meg mostanában a fiatal baloldal hívei előszeretettel írogatnak jobboldali politikusok elleni lejárató hozzászólásokat, amiknek semmi köze a valósághoz.

Na ne röhögtesd ki magad:). A kurucinfón baloldali hívek? Gyógyszert szedsz rá?

Orbán Viktor is jó polgármesternek tartja Meggyes Tamást, akkor neki igaza van!

Miután bevallja, hogy semmit sem tud a helyzetről, mert csak a sajtóból (gondolom ez a jobboldali sajtót jelenti) tájékozódik?

Sokkal hitelesebb személyiség, mint ezen oldal üzemeltetői közül bárki.

Kár, hogy saját magát is meghazudtolja két mondaton belül.

2010. 02. 11. 14:57

Ezt a cikket most úgy ajánlod, mintha Budaházinak nem lett volna már összetűzése a törvénnyel. Most is csak azért jelölteti magát, hogy mentelmi joga legyen, és elkerülje a felelőségre vonást. A kuruc infóban meg mostanában a fiatal baloldal hívei előszeretettel írogatnak jobboldali politikusok elleni lejárató hozzászólásokat, amiknek semmi köze a valósághoz. Orbán Viktor is jó polgármesternek tartja Meggyes Tamást, akkor neki igaza van! Sokkal hitelesebb személyiség, mint ezen oldal üzemeltetői közül bárki.

2010. 02. 11. 14:41

Ebből is látszik, hogy mennyire rossz a Fidesz struktúrája, amit elég sokan kritizáltak már, ami engedi, hogy olyan bűnözők érvényesüljenek a pártban, mint amiről ez a cikk szól: http://kuruc.info/r/2/54510/