Elmaradhatnak az idei önkormányzati választások

Elmaradhatnak az idei önkormányzati választások

2010. 02. 01. 8:15

Ha a választáson a Fidesznek önállóan, vagy a Jobbikkal együttműködve kétharmados többsége lesz az Országgyűlésben, első lépésként szinte bizonyosan elhalasztják az őszi önkormányzati választásokat.

Ha az ellenzéki párt nem tud minősített többséget szerezni, szocialista szavazatokkal próbálja biztosítani tervei megvalósítását. A Fidesz vezetése a párt által irányított egyes önkormányzatok vezetőit "bizalmasan" már tájékoztatta terveiről.

A részletek itt: http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=253434

 

2010. 02. 05. 9:09

2010. 02. 05. 9:07

Érdekes, elgondolkodtató...

 

http://www.reggel.hu/index.php?apps=cikk&cikk=28521

 

Eredeti méret

2010. 02. 05. 8:13

Ez a álhír csak eggyike a szocialista hazug kampánynak.

Ha igazad van, akkor a Fidesztől tanulták, mert ha jól emlékszem vagy az 1998-as, vagy a 2006-os választás előtt ők harsogták ugyanezt. A különbség csak annyi, hogy ebben a cikkben logikusan alá is van támasztva a dolog.

Hazug gondolatok, hogy eltereljék a hírt Hagyóról, meg az egész BKV-MSZP-SZDSZ botrányokról.

Te annyira hülyének nézed az embereket, hogy szerinted egyszerre csak egy dologra tudnak figyelni?

2010. 02. 04. 23:34

Ez a álhír csak eggyike a szocialista hazug kampánynak. Ez ugyan az, mint a 10 millió románnal való fenyegetés. Hazug gondolatok, hogy eltereljék a hírt Hagyóról, meg az egész BKV-MSZP-SZDSZ botrányokról. Aki elhiszi ezeket, annak tanácsolom, hogy kérdezze meg kezelőorvosát, pszichiáterét, mert mentális problémákkal küszködik!

2010. 02. 04. 10:13

Aki olyan öreg, mint én, és élt a szociban, valamint híreket is hallgatott, emlékezhet rá: a legtöbb hír, ami a Szovjetúnióra vagy a szocialista táborra nézve nem volt túl kedvező, úgy kezdődött: a TASSZ /fiatalok kedvéért: szovjet hírügynökség/ cáfolta azt a hírt, mely szerint............................/itt jöttek a negatív hírek/. Nos akkor mindenki tudta, hogy ha a TASSZ cáfolta, akkor a hír igaz. Így vagyok én most a fideszből kiszivárgó hírekkel: ha a fidesz cáfolja, akkor a hír nagy valószínűséggel igaz.

 

Jenővel nagyon egyetértek abban, hogy  a Meggyes nem, Fidesz igen egy fából vaskarika. Higgyétek el: Fidesz=Meggyes, Meggyes=Fidesz. Aki a párt listán a fideszre szavaz, az Meggyesre szavaz.

Piktor

2010. 02. 02. 17:28

Ejne bejne,való igaz lenne a feltételezés,valóban el halasztanák az ŐNKORMÁNYZATI választást.Nem akarom el hinni.Valamikor régen-nem is emlékezem rá de igaz lett.Az akkori kormány véghez vitt eggy Törvényjavaslatot amikor meg szavaztatott egy 2 éves KÖLTSÉGJAVASLATOT aminek a Kisgazda párt lett az áldozata.Vajon most ki fog nyerni vagy ki lessz az áldozat.

Eredeti méret

2010. 02. 01. 20:42

Bárcsak igazad lenne, de sajnos a Fidesztől (is) minden kitelik, függetlenül attól, hogy melyik lapban jelenik meg az infó.

És ha figyelmesen végigolvasod, minden részlete tökéletesen összeillik!

2010. 02. 01. 20:37

Ejnye-ejnye eftásak!

Kezd beindulni a kampány.Nevetés

Vajon miért azon napon jelent meg ez a szösszenet a szélsőbal lapjában, amikor a bp-i  szoci alpolgi végleg belemerült a BKV botrányba.

Csak nem a figyelem elterelése céljábul?

npg

 

skorpioarc

2010. 02. 01. 16:52

És akkor mi van? Kádár János alatt sem választottunk polgármestert, meg képviselőket, aztán mégsem pusztultunk bele, na ugye!

Amelyik demokrata akkor ezt dokumentálható módon nehezményezte az MSZMP valamelyik szerve felé, kérem jelentkezzen jelentkezzen, kap tőlem meleg sört meg hideg virslit május elsején a Városligetben.

2010. 02. 01. 14:06

Akkor gondolom a közighivatalok ellenőrzési jogköre sem lesz egy darabig visszaállítva...

2010. 02. 01. 11:18

Jó kérdés, honnan lesz meg a pénz az önkormányzatok szanálására?

Az jól látszik, hogy ennél több nem nagyon van, sőt ha adót csökkentenek, akkor kevesebb lesz (jó lehet elmélkedni a Laffer-görbéről, de annak hatása nem azonnali).

És ebben az esetben sok 100 milliárd forintról van szó.

Persze, biztos jön a Kánaán, csak előbb vegyük ki a kezünket az edényből és ébredjünk fel. Hacsak nincs vmi aranyábányája a hatalomra törekvő társulásnak akkor bajos lesz.

a jelenlegi városvezetés hatékonyságát ismerve meg nincs a az a pénz amit ne tudna meg nem térülő presztízs beruházásokra és tervekre elkölteni. A 2010-es költségvetési tervbe is sok-sok 10 millió van tervekre betervezve. Álmodni tudni kell én tudom.

És ebből kérünk még két évet itt helyben?

Eredeti méret

2010. 02. 01. 10:49

Cáfolják vagy tagadják? Csak mert nem mindegy!

2010. 02. 01. 9:46

Már cáfolják, és azt mondják, hazugság.

Kíváncsi vagyok, most ki fog repülni, amiért korábban járt el a szája a kelleténél?!Király

gömbicica

2010. 02. 01. 9:21

Nem birtál aludni?? MEgfordult a gyomromban a reggeli. :-(( Kell nekem Szeretgomra kapcsolni reggelente.

Ha ez igy lesz, akkor ingyen kellene osztogatni a népnek a vérnyomáscsökkentőt, meg a nyugtatót. Örülhettünk, hogy valami népnek kedvező döntés született az ingatlanadó tárgyában, most meg itt lesz ez a halasztott választás? ÜvöltésAztán meg majd hoznak egy olyan törvényt, hogy örökös poszt lesz a polgármesterség, és csak kihalásos alapon -nem a polgárok által- választható majd uj polgi. Mi jöhet még?

 

Eredeti méret

2010. 02. 01. 8:19

Ha ezt sikerül átvinniük az országgyűlésben, újabb egy évig élvezhetjük Meggyes "áldásos" ténykedését!Rosszall

De nem is biztos, hogy csak egy évig, hiszen a kettős népszavazáskor Mikola valami olyasmit mondott, hogy ha az igenek győznek, a Fidesz legalább 20 évig hatalmon lesz.

Gondoljunk csak bele, még húsz év a Meggyes-korszakból...