"Tisztesség, szakértelem, lendület" szocialista módra

"Tisztesség, szakértelem, lendület" szocialista módra

2010. 01. 20. 9:20

Az alábbi dolgokkal rukkoltak elő az esztergomi Fideszesek!


Tisztelt Winkfein Csaba képviselő úr!


Engedje meg, hogy gratuláljak a napokban megjelent óriásplakátjaihoz. Mint az a fotón is látható nagyon szépen mutat a havas fenyők előtt a piros-fehér-zöld színekben pompázó plakát. Szinte öröm rá nézni. Fiatal, vidám politikus mosolyog le ránk, akinek láthatóan semmire sincs gondja. A piros sávban látható „Winkfein Csaba" felirat szinte vonzza az ember szemét. Csak a zöld sávban található három szóval nem tudok mit kezdeni: „TISZTESSÉG, SZAKÉRTELEM, LENDÜLET".

 


Tisztelt Winkfein Csaba képviselő úr!


Engedje meg, hogy gratuláljak a napokban megjelent óriásplakátjaihoz. Mint az a fotón is látható nagyon szépen mutat a havas fenyők előtt a piros-fehér-zöld színekben pompázó plakát. Szinte öröm rá nézni. Fiatal, vidám politikus mosolyog le ránk, akinek láthatóan semmire sincs gondja. A piros sávban látható „Winkfein Csaba" felirat szinte vonzza az ember szemét. Csak a zöld sávban található három szóval nem tudok mit kezdeni: „TISZTESSÉG, SZAKÉRTELEM, LENDÜLET".


Tisztelt képviselő úr, kérem segítsen nekem mert nem nagyon értem, hogy mire gondolt a „TISZTESSÉG" szó kapcsán. Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy önnek a „TISZTESSÉG" szó mit jelent. Lehet, hogy a hírhedt „Hazudtunk reggel, éjjel, meg este" című gyurcsányi remekre gondolt? Vagy a szintén nagyon tisztességesen hangzó „nyílvánvalóan végig hazudtuk az elmúlt másfél-két évet"-re? Esetleg a „börtön jellegű szoclibeket": Zuschlag Jánost, Hunvald Györgyöt, Kaszab Csabát, Orbán Istvánt? Annyira „elbizonytalanodtam ", hogy már a Magyar Értelmező Szótárt is felcsaptam a „tisztesség" szónál, de sajnos nem segített, mert így aztán végképp nem értem, hogy mit keres a „TISZTESSÉG" szó az ön plakátján.

Tisztelt képviselő úr, kérem segítsen nekem mert nem nagyon értem, hogy mire gondolt a második szó kapcsán ami nem más, mint a „SZAKÉRTELEM". Kérem árulja el, hogy önnek a „SZAKÉRTELEM" szó igazából mit is jelent? Azt, hogy a magyar társadalomnak szinte nincs egyetlen olyan területe sem, ami ne került volna az elmúlt 8 év szocialista kormányzás eredményeként mély válságba? Vagy azt, hogy szintén az önök kormányzásának köszönhetően az euro bevezetésétől „fényévekre kerültünk"? Esetleg az ózdi szocialista polgármester „szakértelmére" gondol, aki hosszú éveken keresztül állította, hogy rendelkezik érettségi bizonyítvánnyal, aztán nemrég kiderült, hogy soha nem is volt neki? Higgye el, tényleg nem értem pedig a Magyar Értelmező Szótár elég röviden és egyértelműen fogalmaz, hogy mi is az a „SZAKÉRTELEM". A biztonság kedvéért ezt is bemásoltam ide önnek.

Végül kérem adjon némi felvilágosítást, hogy az ön értelmezésében mit jelent a „LENDÜLET" szó. Netán a „dübörgő gazdaságot", a lerokkant pannon pumát? Esetleg a lendületesen emelkedő törlesztő részleteket, államadósságot, munkanélküliséget? Vagy a bíróság előtt lendületesen szabadkozó Gyurcsány Ferencet és Mesterházy Attilát? Nem tudom, hogy erre gondolt-e, éppen ezért bemásoltam a „LENDÜLET" szó definícióját is önnek.

 

Végezetül nézze el nekem, hogy itt értetlenkedem és nem akarom megérteni az ön remek kampányüzenetét: „TISZTESSÉG, SZAKÉRTELEM, LENDÜLET".

De árulja már el a fent említett „urak" nem az ön egykori és aktuális főnökei, párttársai és kollégái, akikkel ön az elmúlt 4 évben együtt szavazott a parlamentben?

 

forrás:

 

 

2010. 01. 25. 15:27

2010. 01. 25. 13:05

Kedves MSZP Esztergom!

 

 

Köszönöm a részletes tájékoztatást.

Korrektnek tartom ezt a tájékoztatást.

 

A fent említett beruházásokat Pilismarót községe az MSZP-nek köszönheti?

Ha más politika pártok lettek volna ez időben a kormányon akkor is megvalósultak volna ezek a beruházások?

mszplogó

2010. 01. 25. 13:04

A leányvári cégek 53 millió forint vissza nem térítedő támogatást kaptak.

mszplogó

2010. 01. 25. 12:54

Kedves Nyitott Szem!

Az alábbi fejelsztések történtek/történnek Pilismaróton:

 

Hazai források:

Kedvezményezett

Projekt

Támogatás

Év

Pilismarót Község Önkormányzata

Kishíd utca felújítása

1 736 956

2008

Pilismarót Község Önkormányzata

Hunyadi János utca felújítása

8 508 144

2008

Pilismarót Község Önkormányzata

Szabadság körút felújítása

5 693 940

2008

Összesen

15 939 040

 

Támogatott ÚMFT projektek listája

Alintézkedés / Település
Pályázó neve / Projekt megnevezése:

Megítélt támogatás (Ft):

KDOP 5.1.1/2F-2f Közoktatási infrastruktúrális fejlesztés
Pilismarót
Pilismarót Község Önkormányzata
Bozóky Mihály Általános Iskola közoktatási infrastrukturális fejlesztése

248 873 912,00

 

 

 

 

2010. 01. 25. 10:56

Hétvégén utaztam a 10-es főúton.

Leányvárnál szintén ugyan ilyen óriásplakát van kitéve W.Csabáról.

Leányvár és Pilismarót mit köszönhet az elmúlt években W.Csabának?

Törölt felhasználó #43

2010. 01. 22. 17:17

Pilismaróton az egyik plakátot már meg is rongálták.

 

Gondolom vannak önbíráskodók.

 

2010. 01. 22. 16:07

Azt hiszem még a fenti összehasonlítás "Tisztesség" pontjához jó adalékul szolált m1s tegnapi döntése. Ez a lépés azért keveseknek jutott volna eszébe, ha tisztességes.

És látom az országos médiumok ingerküszöbét simán vitte át a hír.

 

Piktor

2010. 01. 22. 11:51

A képen látható plakát, amelyik kertvárosba volt látható azt már valaki le tépte.Undorító.

Törölt felhasználó #43

2010. 01. 22. 9:57

Pilismaróton az egyik plakátot már meg is rongálták.

Törölt felhasználó #43

2010. 01. 21. 17:00

Van Dömösön óriásplakát? Nekem csak egy kivilágított SZJ ZRT tábla ugrik be hirtelen. De azért aranyos, hogy így aggódsz a dömösiek miatt.

 

2010. 01. 21. 16:23

Üdv!

Tokodaltárón, a 10-es út mentén (nem a mi körzetünk) egy plakátról szemüveges, szakállas mszp-s somolyog a nagyérdeműre.

A szlogenje: fiatal és demokrata.

Hol is hallottam én már ezt?Zavarban van

npg

 

2010. 01. 21. 15:30

Ma utaztam a 11-es főuton és Pilismarótnál 2 helyen is ezt a fajta óriás plakátot láttam.

Dömösre már Ernő bácsinak már nem jutott?

2010. 01. 20. 20:52

Véleményem szerint: akár a szocik, akár a másik oldal van hatalmon, folyik a lenyúlás, a saját emberek pozícióba juttatása. Nézzük az akár országot, nézzük akár  Esztergomot. Nics olyan vezető a helyi intézményekben aki ne lenne lekötelezve a "nagyvezírnek". Nem hiszem, hogy bármelyik oldal tisztességesnek állíthatja be magát. De! Egyéni országgyűlési választásról lévén szó, nézzük az embert. Lehet vitatni szavazásait Winkfeinnek, teljesen jogosan. Nagyon kevés olyan ember van a 20 éves demokráciánkban aki, pártjával szemben mert szavazni. Hisz neki köszönhet mindent (legfőképpen a keresetét.) Úgy tudom van olyan párt(ok) amely befizetteti embereivel keresetük bizonyos részét a pártkasszába. Nekem olyan HIT-es a dolog. Viszont Winkfein legalább nem csinált ki embereket (hivatalban, iskolában, önkoris cégeknél) akik száma már több száz is lehet. Nem pajszerral a kezében megy haza, nem tépi ki a felesége haját, nem veszi el feleségétől a gyerekeket, nem tartja terrorban már az első feleségét is, nem jelenti be hajléktalannak magát (hogy ne fizessen helyi adót), nem nevez aljasnak tisztességes embereket, nem szórja a közpénzt (mindezt úgy állítva be, hogy az ő "ajándéka"), nem fizeti a szeretőjének ügyvédi költségeit, nem gazemberezi le a képviselőtársait, nem csinálja ki a párttársait, nem támad le tisztességes polgárokat a közmeghallgatáson, nem osztogatja az esztergomi közpénzeket, nem tart fenn lakájmédiát (hogy sülne ki a szemük, pénzért bármit hazudnak), nem játszik szerepet már a sokadik iskola megszűntetésében, stb. Ajánlom újfent mindenkinek a szeretgomon megjelent "Evidenciák"című írást. Ma is megállja a helyét.

Azért vagyok leginkább elkeseredve, mert "szívunk" az ország vezetői miatt, és "szívunk" az egyik legaljasabb, leggazemberebb városi vezető miatt. Szegény Magyarország, szegény Esztergom!

Nem tarttom magam szélsőségesnek, de üdvözölném egy teljes politikai elitcserét. (Sajna abban sincs sok bizodalmam, hogy az újak képesek lesznek tisztességesek maradni)

2010. 01. 20. 20:01

Arra a tisztességes Winkfeint Csabára gondol kedves Keszeg, aki nem szavazta meg, hogy az esztergomi kórház súlypontú kórház legyen? Arra a fiatal, bátor, erős Winkfein Csabára gondol, aki az összes a jelenlegi kormány társadalmunkra mért "reformjait", megszorításait megszavazta???? Arra a lendületes, szakértő fiatalemberre gondol, aki társaival együtt hagyta, hogy a miniszterelnöke "k**va országozzon"??? Vagy esetleg van egy másik szakértő, lendületes, tisztességes Winkfein Csaba, akiről én még nem hallottam???

 

2010. 01. 20. 19:53

Ott a pont....

2010. 01. 20. 19:32

Tisztelt -fekete szem -.Nem kételkedve az Ön tisztességében de a komoly vitatkozóképességében igen.

Az, hogy Ön a lerágott gumicsontot rágja mert más nem jut az eszébe az öszödi beszédből sajnálatra méltó. Azon akét három mondaton kivül ha már levelezni akar ,illene többre is emlékezni , netán végigolvasni , biztos hogy más lenne a véleménye .

Végre egy ember , aki elmondta az igazat de hagyjuk ezt úgysem érti .

Idézni én is tudok : Orbán bányák-Kaja Ibrahim -ne mi nyerjük a legtöbbet -tokalyi szőlők -stb .Nem ismerősek ? vagy amnéziában méltóztatik lenni ? Mire jó ez ? Ön beszél tisztességről ? Jobb ha nem feszegeti .

A szakértelem fogalmat nagyon szépen szinezi, csak elfelejti a jobboldali képviselők bizonyítvány ügyeit , ezt felróni egy fiatal szocialista képviselőnek , szóval mosolyogni való az igyekezete .

Ismeri egyáltalán a Csabát ? vagy azt se tudja ki ez a fiatalember vagy elég ha szocialista? Akkor viszont csak a vak gyűlölet beszél önböl, köszönje meg vezérének  hogy tisztességesen felkészítették . Lendületből megkérdezhetné Kövér urat , hogy a közeli rokonságához tartozó házaspár hova tüntette a külömböző nyomdaipari KFT .- k adó millilóit , amit nem fizettek be az államnak .Aztán megkérdem én ,hogy a tisztesség , szakértelem , lendület gondolatmenet mentén milyen lelkiismerettel fogja  a fidesz jelöltjére M,T. - ra behúzni az ixet ? Látja ezért jó ha  az ha ember először gondolkodik , és tisztességesen mérlegel és a Csabának meg egyetemi végzettsége is van és nem veri a feleségét .          ,

Eredeti méret

2010. 01. 20. 17:31

Más a kormányprogram és a más a választási program.

Ha jól emlékszem, Urbán László, az Orbán-kormány pénzügyminiszter-jelöltje, 1998-ban.

2010. 01. 20. 17:10

Szeretném kérni segítségeteket.

Ki mondta először, és mikor?

Emlékszik rá valaki ?.... Ja kérem más a vállasztás , más a kormányzás ( nem tudom pontossan ?)

 

Köszönöm

2010. 01. 20. 16:41

2010. 01. 20. 13:03
Gigi! Pénzért mindent lehet. Ez Esztergom. Erről jut eszembe, ha nem is ide tartozik. ( Vagy mégis? ) M. Tóth Gábor, ügyvéd, 80 ezer Ft+ Áfáért képviseli tárgyalásonként a Városházát. Megnéznénk az adóbevallását...