Folytatja a szavazatvásárlást Meggyes Tamás
2009. dec. 21.

<p><span id="kt">A Magyar Önvédelmi Mozgalom már többször felemelte a szavát a magyar többséget ért esztergomi városházi negatív diszkriminációra. December 18-án a Városháza nagytermében 82 cigány tanuló kapott újra ösztöndíjat. Esztergom 2009-ben 7 millió Ft-ot, majd 2010-ben már 13 millió Ft-ot fog osztogatni a romák között, miközben a hátrányos helyzetű magyar gyermekek ismét feledve vannak! Információink szerint Meggyes Tamás 2010-től Sztojka Attila mellé még 6 azaz hat (!) városházi irodai állást kíván betölteni cigányokkal. </span></p>

Azt a típusú kampányt folytatja Esztergomban Meggyes Tamás ( Fidesz), amellyel Medgyessy Péter és Gyurcsány Ferenc ( MSZP) az országunkat olyan válságba sodorta, amiből radikális változtatások nélkül nincs kilábalási lehetőség. Az osztogatás utáni fosztogatás jellemzi a parlamenti magyar politikai elitet. Amit nagyban az MSZP-SZDSZ tesz és tett, azt kicsiben Meggyes Tamás lemásolja. Kapnak a nyugdíjasok évente 5000 Ft-ot, amit legalább kétszeresen visszavesznek az országos átlagnál magasabb terhekkel, amiket Meggyes és csapata vet ki a helyi lakosokra.
Advent idején nem akartuk felemelni szavunkat, de a karácsonyi hangulatot kihasználva folytatja a többség kárára kampányát a város első embere.
http://www.onkormanyzat.mti.hu/Pages/News.aspx?ni=3593
A Magyar Önvédelmi Mozgalom már többször felemelte a szavát a magyar többséget ért esztergomi városházi negatív diszkriminációra. December 18-án a Városháza nagytermében 82 cigány tanuló kapott újra ösztöndíjat. Esztergom 2009-ben 7 millió Ft-ot, majd 2010-ben már 13 millió Ft-ot fog osztogatni a romák között, miközben a hátrányos helyzetű magyar gyermekek ismét feledve vannak! Információink szerint Meggyes Tamás 2010-től Sztojka Attila mellé még 6 azaz hat (!) városházi irodai állást kíván betölteni cigányokkal.
Abban bízva, hogy előbb-utóbb Esztergomban a pártok által folytatott szavazatvásárlás megszűnik és a tehetség, szorgalom fog érvényesülni, Áldott Karácsonyi Ünnepeket kíván:

A Magyar Önvédelmi Mozgalom
Esztergomi Szervezete

2009. december 21.