Orbán: Felelősségre kell vonni azokat, akik fiktív büdzsét fogadtattak el

Orbán: Felelősségre kell vonni azokat, akik fiktív büdzsét fogadtattak el

2009. 12. 04. 19:22

Meg kell találni annak jogi módját, hogy felelősségre lehessen vonni azokat, akik fiktív költségvetést fogadtattak el a parlamentben - mondta Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, miután találkozott azokkal a közgazdászokkal, akik egy hete nyílt levélben kérték az Országgyűléstől, ne fogadja el a büdzsét.

Járai Zsigmond volt MNB-elnök szerint a jövő évi hiány a 7 százaléknál is jóval nagyobb lesz. Orbán Viktor egyébként több ügyben, amelyekben szerinte lopás történt, börtönt helyezett kilátásba.

A jelenlegi kormány kapcsán azt mondta, hogy kapuzárás előtti pánik van, amit lehet, azt még kilopják, ő pedig nem érti, „miért gondolják, hogy ezt meg fogják úszni".

Járaiékat arra kérte Orbán, hogy készítsék el a költségvetés ellenében a „valós számok gyűjteményét", amelyben pontokba szedik a „trükköket".

2009. 12. 05. 13:00

Sajnos abban is biztos vagyok hogy mire a Fidesz országlása végetér  addigra az MSZP népszerűbb lesz mint valalha .

A Fidesz is meg az MSZP is büszke lehet magára egyedül a nemzet szégyelheti őket ,mindazok akik érdekeit képviselni kellett volna .

Pedig ez az ország jobbat és többet érdemelne mint a Jobbik de úgy néz ki hogy ezt adja  a gép.( bocsánat a  nép)

2009. 12. 05. 9:35

Pedig biztos lehetsz,hogy  a Mikola nem a levegőbe beszélt! Ezért is kapott silenciumot egy időre! Na perszersze ezt a kettős állampolgárságról való népszavazás kapcsán említette,szerintem ez is oka volt az eredménynek! De ami a lényeg,a terv változatlan!

2009. 12. 05. 9:05

Úgy gondolom hogy a nagy "vezír"a náp fia aki még soha életében nem hazudott  -talán ezekröl a tulajdonságairól bárki betudja azonosítani -  elöbb a saját jövőbeni kabinettjében kéne a rendcsinálást kezdenie.

Egy röpke multidézés után ott is kioszthatna néhány évtizedet és máris lenne erkölcsi alapja  a rendcsináláshoz .

Mert így " a más szemében a szálkát megleli , az övében a gerendát feledi " feelingje van a dolognak.

Persze a rendcsinálásra szükség lenne, csak aztán nehogy Mikola féle bebetonozásra ébredjünk, mert akkor mehetünk máshova demokráciában élni . 

 

2009. 12. 04. 21:52

Hamarosan közeledik az elszámoltatás időszaka.  Beindul a gépezet,talán még azok is felelőségre

lesznek vonva akik a választások alkalmával nem a FIDESZ-re szavaztak! Mindenkiről és mindenről adatot gyüjtünk stb.

Remélem annak is elérkezik az ideje, hogy felelőségre vonják azokat a vezetőket akik a bíróság jogerős itéleteit nem

hajlandóak betartani ,végrehajtani , városokat visznek a csőd szélére stb. Az elkövetkezendő hónapok nehezek lesznek, mivel sok

iember eddig is nehezen türte azt a sok mocskolódást amivel nap mint nap szembesült  Mikor lesz már nyugalom és békesség,

már eddig is a pártoknak   törekedni kelett volna arra,hogy az egyszerű polgároknak is jó , vagy jobb legyen. Ezt úgy gondolom a

sok megélhetési politikus nem hozza meg számunkra.

2009. 12. 04. 21:24

Orbán: „Hiszek abban, hogy a következő húsz év gyökeresen más lehet”

 

A „gyökeresen más” ugyanolyan lesz, ahogy a „Viktor segíts” -re reagált. Ugyanúgy, ugyanazokkal, ugyanazzal a polgármesterrel, tönkretett István Gimnáziummal, ugyanolyan „soha nem volt ekkora költségvetésünk”-el, 20 éve ugyanazzal a Viktorral.  Ebben az életkorban már nem változnak az emberek, kedves Viktor. Mégegyszer ezt nem veszem be.

Eredeti méret

2009. 12. 04. 19:25

"Vérszagra gyűl az éji vad"