Magyarországon elindult a Civil Mozgalom
2009. nov. 21.

<p>Kik ők? Civilek, akik megunták, hogy az élősködő pártok döntsenek a fejük felett a sorsukról - ellenük. Civilek, akiknek semmi köze a jelenlegi hatalomhoz. Civilek, akiknek elege lett a politikusok mutyizásából, a korrupcióból és az ország kirablásából.</p>

 

Kik ők? Egyszerű polgárai Magyarországnak: lakatosok, mérnökök, kereskedők, gazdák, művészek, diákok, tanárok, ápolók, orvosok és nyugdíjasok... Civilek, akik megunták, hogy az élősködő pártok döntsenek a fejük felett a sorsukról - ellenük. Civilek, akiknek semmi köze a jelenlegi hatalomhoz. Civilek, akiknek elege lett a politikusok mutyizásából, a korrupcióból és az ország kirablásából. Húsz évvel ezelőtt azt hittük, hogy eljött az a kor, amikor a jog és a törvény egyformán vonatkozik mindenkire, de sajnos tévedtünk. A pártemberek és baráti körük ma is büntetlenül megtehetnek bármit, tartozzanak bármelyik oldalhoz.

De ebből elég volt!

http://civilmozgalom.hu/

 

 

A Társadalmi Szerződés a kiváltságok eltörlését is szolgálja oly módon, hogy a törvények tisztelete a Magyar Köztársaság minden állampolgárának kötelessége legyen, és végre megszűnjön a mindent elborító korrupció. A törvények a társadalmi megítélésektől,  kortól, nemtől, rangoktól és szociális helyzettől, valamint vallási vagy etnikai hovatartozástól függetlenül mindenkire egyformán kell hogy érvényesek legyenek. A magyar Alkotmánynak és az egész hazai jogrendszernek ezt az alapkövetelményt garantálnia kell.

http://www.seresmaria.hu/