Rendkívüli taggyűlés az Esztergomi Sakk Clubnál
2009. nov. 18.

<p>
<p>Az ellehetetlenített szakosztálynak vasárnap Tatán kellene a bajnokesélyessel NB II-es mérkőzést vívnia, de még az is elképzelhető, hogy erre már nem kerül sor. A sakkozók döntenek a folytatásról, nagyvalószínűséggel <strong>visszalép a bajnokságtól a városi sakkcsapat</strong>.</p>
</p>

 

Szombat délelőttre rendkívüli sportköri gyűlést hívott össze Malatinszky Csaba az ESC csapatvezetője. Az elmúlt tíz napban kétszer próbáltak a sakkozók ( Malatinszky Csaba, Meixner Ferenc) a Városházán tárgyalásokat kezdeményezni , az ígéret ellenére a sakkozókkal nem állt szóba senki, azt mondták nincs időpont. ( Mint ismert, sem a 2007/2008-as, sem a 2008/2009-es NB II-es szezont nem tartotta érdemesnek támogatásra a Városháza.)

Az ellehetetlenített szakosztálynak vasárnap Tatán kellene a bajnokesélyessel NB II-es mérkőzést vívnia, de még az is elképzelhető, hogy erre már nem kerül sor. A sakkozók döntenek a folytatásról, nagyvalószínűséggel visszalép a bajnokságtól a városi sakkcsapat.

Az Esztergomi Sakk Club az első fordulóban november 8-án, 10-2 re kapott ki a zsámbéki középcsapattól, november 15-én az egyesület számláját inkasszálták, ezért az jelenleg zárolva van.

Esztergomi Sakk Club

 

2009. november 18.