Véleményszabadság - esély a másik félnek is - táltos ügyben is.

Véleményszabadság - esély a másik félnek is - táltos ügyben is.

2009. 11. 08. 12:10

Esztergomban működik egy táltos iskolai csoport. Kovács Magyar András  tanítványai rendszeresen tartanak Kovácsot és a tanításait népszerűsítő klubbot Esztergom-Kertvárosban. Szervezik a betegeket a Kovács rendelőjében dolgozó táltos tanítványoknak. Gyógyító tevékenységet és szelleműzést végeznek. Kovács egyszer azzal dicsekedett, hogy Esztergomból több száz ittrekedt szellemet segített át a túlvilágra.

2009. 11. 13. 13:11

Azt, hogy a magyarság nem kiválasztott nép, miért nem moderáljátok ki?

2009. 11. 13. 13:10

Kedves Moderátor!

Ez azért gáz, hogy a véleményemet, amelyben semmi sértő nem volt, levettétek. Ilyen ez a világ, ha valaki a globálisan elterjedt téveszmére világít rá, kitörlik az írását.

2009. 11. 12. 17:33

Berno

Ja és még egy tulajdonsága van a magyaroknak Kovács szerint. Isten csak tőlük fogadja el az étel és italáldozatokat.

"Isten felajánlott ételt, italt csak szerelemből született Istenanyánk gyermekeitől és azok leszármazottaitól fogadott el. Itt válik érthetővé, hogy mit nem adtak királyok azért, ha udvarukban ilyen személyeket tisztelhettek akár vendégként, akár feleségként, férjként. " /39. oldal/

Tehát Isten nem fogadja el egyetlen más nemzet gyermekének szeretet indította felajánlását, csak azért, mert nem magyar.

 

És a legmegdöbbentőbb kijelentése Kovácsnak.

Jézus keresztre feszítésével kapcsolatban írja Jézusról:

 

"Azt gondolta, a gonoszt legyőzi a szeretete.

Sajnos tévedett. A rosszindulat föléje kerekedett." /42. oldal/

 

Remélem érthető:

Kovács szerint Jézus tévedett!!!!!

A szeretet nem győzi le a gonoszt, a rosszindulat Jézus fölé emelkedett.!!!!

Kovács szerint Jézus a szerelméért  Mária Magdaláért áldozta az életét a kereszten, veszített a gonosszal vívott harcban. Akkor adta fel, amikor azt hitte, hogy Mária Magdala meghalt, ekkor nem akart tovább élni a szerelme nélkül és megadta magát, ezért engedte, hogy keresztre feszítsék.

 

Eredeti méret

2009. 11. 09. 8:22

Volt itt valaki, aki egy Hubbard-könyvet népszerűsített a szeretgomon, de most lusta vagyok visszakeresni...

2009. 11. 08. 23:53

Azt hittem, hogy a szcientológus baromságnál nagyobbat nem lehet kitalálni, de úgy látom próbálkozók akadnak bőven...

2009. 11. 08. 12:45

Kedves Percjelző!

 

Én a lényeget az előbb leírtam, bár még nagyon sok minden írhattam volna.

Ha valakinek kérdése van, válaszolok bármire, ami a "táltossal" kapcsolatos.

Ha valaki leír egy tapasztalatát, leírom, hogy én hogyan látom.

(Én sajnos családi érintettség miatt kénytelen voltam mindennek utána nézni a táltos csapatával kapcsolatban. )

A döntés mindenkinek a saját dolga.

Ernő

2009. 11. 08. 12:36

Háát! Igen! Ha őt moderálják, sok sok panaszkodó kört tud futni, Király. Azért ha kérhetnélek ne kövesd a példáját, és ne áraszd el a Szeretgomot mint ő, az ellenkező irományokkal. Csak módjával!

Üdvözlettel:percjelzo

2009. 11. 08. 12:12

 

Valovics László az összes hozzászólásomat törli azokból a témákból, amelyeknél joga van törölni, ezért kénytelen voltam önálló témát indítani.

Nem írok mást, csak olyan tényeket, melyek bizonyíthatók és ellenőrizhetők.

Szerinte, ha egy másik hozzászóló egy mondatára reagálok, akkor az nem a témába illő.

Miután ő minden lehetőséget megragad arra, hogy Kovács Magyar Andrást és a Táltos Iskolát reklámozza, én fontosnak tartom, hogy a valóságot is megismerhessék az emberek.

Ezért leírom milyen tanokat hirdet Kovács Magyar András.

Mindenki elgondolkodhat arról, hogy helyes-e ezeket népszerűsíteni.

 

Kovács tanításainak lényege:

A magyar nép a kiválasztott nép. Jézus, Szűz Mária, Mária Magdala, és Szent Anna magyar volt.

A magyar nép minden más népnél különb, mert a magyarokat nem teremtette az Isten, mint a többi nemzetet, hanem 25000 éve direkt testet öltött az Istenanya a Földön és fizikai testben megszülte a magyarok őseit. 12 szent magyar őst szült azért, hogy velük és az ők gyerekeivel nemesítse meg az embereket.

Persze Kovács maga is a 12 szent gyermek egyike, Szent Nándor szelleme. Szent Nándor a Nagyboldogasszony legkisebb és legkedvesebb gyermeke. Kvázi kedvesebb mint Jézus, vagy Szűz Mária. Jézus legkisebb tanítványa volt, ő ajándékozta a torini leplet annak idején Jézusnak. A másik jelenleg a földön élő szent gyermek épp a felesége, Magyar Ildikó, aki nem más, mint Jézus feleségének, Mária Magdalának a reinkarnációja.   A magyar bíróság a Sátán befolyása alatt ítélte el a szent feleségét több alkalommal is, mert a gonosz megirigyelte a szent pár boldogságát.

(Nyilvános információ, a különböző médiákban is megjelent, hogy Magyar Ildikót '96-ban sikkasztásért, 2004-ben áfa-csalásért és 2007-ben színlelt szerződésért és magánokirat-hamisításért jogerősen elítélték. Nem vonult be önként a börtönbe, ezért a fejvadász kommandó fogta el. )

Jelenleg mivel csak ők ketten vannak leszületve a földön, ezért csak ők ketten képesek meghallani szent testvéreik, Jézus és a többi szentek üzeneteit. Csak az ő rendelőjében vannak jelen a szentek, és csak az ő  és embereinek gyógyításait segítik. Mindenki más, aki gyógyít, az csak technikát alkalmaz, de ők ugye Isteni áldással csinálják. Az egész világon csak ő és az, az 5 ember képes szellemeket visszasegíteni a túlvilágra, akiket erre ő felhatalmaz. Csak ők kaptak erre engedélyt az Istenatyától.

Azok a gyógyítók, tanítványok, akik otthagyják őt, azok elárulják a magyar nemzetet és soha többet nem születhetnek le többé magyarnak. Ha egy gyógyító kilép az ő rendelőjéből, attól ő Isteni engedéllyel visszaveheti és vissza is veszi a gyógyító erőt és a szentek támogatását.

A legközelebbi tanítványoknak esküt k4ll tenniük, hogy soha nem hagyják el Kovácsot és az ő csapatát. Aki az esküjét megszegi, az 100 évig bűnhődik e miatt a pokolban.

Ezen kívül Kovács eszement ökörségeket hirdet a magyar nép történelméről, amellyel lejáratja a valódi magyar őstörténet-kutatást.

 

Például, hogy Attila, a hunok fejedelme változtatta agyaggá a kínai hadsereget, amikor az őshazájából, Dél -Amerikából elindult, hogy Szent testvére, Jézus útját követve rendet csináljon Európában. Még azt sem zavarja, hogy a megtalált kínai agyagkatonákról tényszerűen bebizonyítható, hogy 600 évvel Attila kora előtt készült égetett, belül üreges agyagszobrok.

A cáfolatokról itt egy cikk: http://www.taltos.eoldal.hu/cikkek/nincs-megadva-rovat/egy-kedves-baratom-cikke-kovacs-magyar-andras-konyverol

A honlap többi cikkét is érdemes elolvasni.