Gerlepár a betonon

Gerlepár a betonon

2009. 10. 24. 20:13

Bajnai kormányra kerülésekor a szaksajtó napokig dilemmázott azon, hogy de már mekkora gáz az, hogy a kormányfő még el sem vált feleségétől, mégis barátnője van és most akkor mi lesz a protokolleseményeken? Kit visz magával? Ki lesz a first lady?

Kovács Lászlót, a szinte láthatatlan EU biztost is többen alaposan megkritizálták, hogy évekig a barátnőjét hurcolta magával mindenhova.

Meggyes ebből nem csinált nagy problémát. Annak ellenére, hogy sem ő, sem pedig kedvese (ahogy ő szólítja) /szeretője (ami) /beosztottja (a városszépítési osztály vezetője) (leginkább 3 in 1) nem vált még el, kézenfogva jelentek meg az ETV (mEggyesTV) kamerái előtt egy épülő szálloda bokrétaavató ünnepségén. Valódi second hand-first lady!

Magát az összeférhetetlenséget talán most ne is vizsgáljuk mélyebben, azt megteszik majd a szakemberek, hanem csak abba gondoljunk bele, hogy az Isten, Haza, Család hármasába hogyan lehet ezt az esztergomi kettősséget belepaszírozni majd, például, ha jelenése lesz Meggyesünknek a felcsúti vályogházban.

Igaz, lehet, hogy ez az apróság már sem osztani, sem szorozni nem fogja az eredményt.

 

Forrás: Meggyes a hibás

 

2009. 10. 29. 22:39

Nekem is tetszik, csak az a beígért állás a hivatalban, az nem az igazi.

2009. 10. 28. 16:56

Az, hogy ki kivel jelenik meg nem nagyon érdekel, az ő dolguk, a szerelem nagy úr. Ellenben amellett nehezen tudok elmenni szó nélkül, hogy a jó városvezetőnk ( ha az emlékezetem nem csal) Borbély Zoltán a kertvárosban lelőtt rendőr emlékére rendezett megemlékezésen, az Aradi Vértanuk  megemlékezésén stb, stb . FARMERban volt képes megjelenni, ide  a bokrétavató ünnepségre ( vagy mi a szöszre) simán előkerül az öltöny a naftalinból. Miért érdemel a bokréta nagyobb tiszteletet? Valaki adhatna már neki egy normális dress code-ot!

2009. 10. 24. 20:14

Meggyes a szoci példákat követi. Ebben a témában is. Miért nem lepődök meg?