Meggyes Tamás és a helyi megélhetésiek HAZUDTAK, lelepleződtek!
2009. okt. 21.

<p>Nem érdekelték hibbant Nérót a tények, Meggyes Tamás és emberei történelmet hamisítottak. Kovács Géza a legmodernebb, amerikai technológiájú hazugságvizsgálaton esett át, amelyet nem lehet manipulálni. A vizsgálat eredményei az átvilágító bírák határozatát erősítették meg.<br /><br />A Magyar Önvédelmi Mozgalom kérdéseket fogalmazott meg, hamarosan nyilvánosságra hozzuk és elvárjuk, hogy Meggyes Tamás vesse magát alá annak a poligráfnak, amelynek Kovács Géza!</p>

Némán tűrtük, hogy Kovács Gézát a legocsmányabb vádakkal illessék tehetségtelen megélhetési gazemberek. Nagynyilvánosság előtt folyt a lejáratásunk, minden eszközt bevetettek ellenünk, amiben a pénz nem számított! 
Lebegtették a semmit, az érdemmel szemben, hogy tizenévesen is a helyén volt a szíve és az esze Kovács Gézának. Soha ez miatt nem verte a mellét, hogy ő „hős volt, nem spicli”. ( Ez, Dr. Lévai Anikó, volt védőügyvéd - Orbán Viktor feleségének - a kijelentése. )
Megdöbbentő, hogy Kovács Géza és a Magyar Önvédelmi Mozgalom elleni titkosszolgálati támadások szálai, Esztergomba vezethetőek vissza! Mint ismert, Kovács Géza évek óta nem foglalkozott városi politikai kérdésekkel, de a 3000 embert megmozgató és egyre erősödő esztergomi III. MÖM Tábor ( konkurenciát jelentett) és az Esztergomi Sakk Club 2008-as pályázatainak eltüntetése ( ami mögött városházi sporttámogatási visszaélés és korrupció van), arra sarkallta a városi „félistent”, hogy Kovács Géza országos lejáratására megadja a jelet.
Nem érdekelték hibbant Nérót a tények, Meggyes Tamás és emberei történelmet hamisítottak. Kovács Géza a legmodernebb, amerikai technológiájú hazugságvizsgálaton esett át, amelyet nem lehet manipulálni. A vizsgálat eredményei az átvilágító bírák határozatát erősítették meg.

A Magyar Önvédelmi Mozgalom kérdéseket fogalmazott meg, hamarosan nyilvánosságra hozzuk és elvárjuk, hogy Meggyes Tamás vesse magát alá annak a poligráfnak, amelynek Kovács Géza!
Ha nem teszi - a kérdésekben megfogalmazott kételyek joggal erősödnek fel, amelyekkel jobb, ha nem indul még polgármesternek sem - ráadásul saját magáról állít ki bizonyítványt!

Magyar Önvédelmi Mozgalom  

2009. október 21.