Október 26-án a Sötétkapunál ott leszünk!
2009. okt. 19.

<p> </p>
<p>Esztergomban október 24-én szombaton délelőtt nem tartunk nagygyűlést. Az 1956-os hőseinkre való emlékezést a városi megélhetési gazemberek aktuálpolitikai túlélési kapálódzásával nem szennyezhetjük be!</p>
<p>A takarékosság mellett még azok a tények húzták keresztül számításainkat, hogy az eltervezett október 24-én, a Jobbik születésnapját tartja Budapesten, a HVIM emlékkoncerttel emlékezik, a MIÉP Tokodaltárón tartja hagyományos megemlékezését, futballszurkolóknak pedig NB I-es fordulója van.</p>
<p> </p>

 

 

Október 23-án 13 órától a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom Budapesten a Március 15-e téren emlékezik, ehhez csatlakoztak a futballszurkolók és a Magyar Önvédelmi Mozgalom.

A rendezvény- nem véletlenül- minimális költségekből lesz megtartva, a HVIM a politikai foglyok és hozzá tartózóinak megsegítésére gyűjt, amely kezdeményezéshez mi is csatlakozunk!

Az Erzsébet téren 15 órától a Jobbik tart nagygyűlést, erre át lehet érni a 13 órai rendezvényről.

Esztergomban október 24-én szombaton délelőtt nem tartunk nagygyűlést. Az 1956-os hőseinkre való emlékezést a városi megélhetési gazemberek aktuálpolitikai túlélési kapálódzásával nem szennyezhetjük be!

A takarékosság mellett még azok a tények húzták keresztül számításainkat, hogy az eltervezett október 24-én, a Jobbik születésnapját tartja Budapesten, a HVIM emlékkoncerttel emlékezik, a MIÉP Tokodaltárón tartja hagyományos megemlékezését, futballszurkolóknak pedig NB I-es fordulója van.

Október 26-án ott leszünk a Sötétkapunál, emlékezünk forradalmunk hőseire! A megemlékezésen való részvételre kérünk minden esztergomi demokratát.

Bízunk benne, szokásától eltérően, Meggyes Tamás is eljön.

 

Magyar Önvédelmi Mozgalom

Esztergomi Szervezete

 

2009. október 19.