A Hídlap nyílt színvallása

A Hídlap nyílt színvallása

Törölt felhasználó
2009. 10. 16. 13:20

Soha nem reméltem volna, hogy városunk Hídlapja ilyen frivolan kinyilvánítja a mindíg is tagadott alárendeltségét M1es felé.Mindig vasárnap jelent meg /okafogyott programajánlókkal pl./, de most CSÜTÖRTÖKÖN! A tartalom mindent megmagyaráz!!! Ezzel az elhamarkodott megjelenéssel semmibe vette a tájékoztatási kötelezettségét is, úgy mint:  pl.:pénteken visszaáll a közlekedési rend a Vizivárosban és a Kisduna-sétányon. Igaz, ez úgylehet több ezer embert érint, de nekik csak ez a gusztustalan, hivatalból is " melegen ajánlott" demonstráció reklámozása a mi pénzünkből volt a fontos. Az átkosban, ha kirendeltek és nem mentél, kirúgtak. Most:detto.

Ezt kikérem magamnak s talán mások is így gondolják.

A Hídlap nem politikailap. A Hídlap a Város lapja, melynek korrekten kellene tájékoztatnia a nagyérdeműt.Ha így lenne /mint volt egy rövid ideig Váczy idejében/akkor mindenki szót kaphatna benne, s nem M1es mosdatásáról zengene.

Még annyit: pirulhatunk két  magát  igazságosztó újságírónak gondoló írásai miatt, hiszen ezt a lapot nem csak mi egomiak olvassuk/mi pedig sokan tudjuk, hogy ők fizetett tollnokok/,és lehetetlen elfogadtatni velük, hogy nekünk ebbe nincs beleszólásunk annak ellenére, hogy a mi adóforintjaikból ,jóváhagyásunk nélkül teszik ezt.

 

2009. 10. 16. 21:41

Ezt a szennyes ujságot már régen nem akartuk a ládánkba,de mindig becsempészik.A mostani különösen undorító az öntömjénező baromságokkal együtt.Kiváncsi lettem volna ,ha Kis-Rigó helyett Erdő Pétert kérdezték volna,mi lett volna a válasz.Szégyen -gyalázat,hogy erre van pénze egy városnak.Az Úttörő szövetséges anyuka ezt,hogyan tudja elviselni.?Sírós

2009. 10. 16. 16:52

Venvi Venci

Jobb ha ebbe nem bonyolodsz bele jobban.

Ha a Fidesz tudta hogy az MSZP csalt a választásokon és ezt lenyelte annak a hülyeséghez sokkal több köze van mint a demokrácia szabályaihoz .

Számomra az a történet életszerűbb hogy a Fidesz bukta a választást és csalással vádolta az ellenfelet a lovagiasság  és "demokráca játékszabályai" szerint ,amit persze nem tudott bebizonyítani .

Így történhetett hogy a Fidesz immáron 8 éve a pálya széléről figyeli az eseményeket,és ha a Kósák ,Meggyesek, Rogánok nem tartanák el őket az adóforintokból már rég éhenhaltak vona .Ha majd ezt a mondatot egyszer megérted biztos előrébb leszel a demokrácia felé vezető úton is .  

Te matematikai zseni .A város 1,5%-a 450 embert jelent .Idáig itt csak 80-100 főröl beszéltél .Döntsd már el kinek mit akarsz hazudni,vagy tényleg egyenként megszámoltad?

Mellesleg ez a 1,5% nem a "várost szidja "hanem a város vezetést bírélja és ez nagy külömbség .

Persze tudom hogy nálad ez egy és ugyanaz.

2009. 10. 16. 15:05

Ez most hogy jön ide???

Akik itt vannak, azok nem a várost szidják, hiszen Esztergom NEM EGYENLŐ az önkormányzattal, annak vezetésével, ill. azok hibáival (eredményeivel) SEM...

2009. 10. 16. 15:02

A HIDLAP valóban a város lapja. De valahogy nem akarja az a pár ember megérteni ,a város nem az a 1,5%-ból áll akik itt folyamatosan szapulják a várost. Ezt tudomásul kellene már venni demokráciában kicsiben és nagyban. A FIDESZ tudta és tudja , hogy csaltak választásokkor az mszp-k de a demokrácia szabályai szerint elfogadta az eredményt! Ez még most sem változott, a mihez  tartás végett!