Bayer Zsoltnak is felelnie kell!
2009. okt. 10.

<p>Bayer Zsoltot vékony jégre vitték. Ő még nem tudja, de recseg-ropog alatta. Talán a III/III-ból átvett UD Zrt-esek jelentése, esetleg Meggyes Tamás által kifizetett zsold, nem tudni.<span> </span>Mi azt tudjuk, hogy 2009-ben nem szabad engedni a pénzért mindent megtevő, történelemhamisító újságírókat munkálkodni. Bayer alatt Meggyesék miatt be fog szakadni a jég. <span> </span><span> </span></p>
<p><span> </span><span> </span></p>

A Hídlap, 2009. október 10-ei VII. évfolyam 40. számában Bayer Zsolt a 4-5. oldalon

a „Dózsafalva” című írásában Kovács Géza kárára elkövette a rágalmazás és becsületsértés

bűncselekményét. Bayer Zsolt anélkül, hogy az esztergomi valóságot ismerné, az esztergomi polgármester által fizetett és megrendelt bérírásában átlépte azt a határt, amit következmény nélkül megtehet.

Bayer, eddig is a nemzeti radikális oldalon közutálatnak örvendett, elsősorban kóklersága és köpönyegforgatása miatt. A 168 Óra, Népszabadság volt újságírójának csak az a feladata, hogy próbálja minél nagyobb számban a magyar radikálisokat a Fidesz zászlaja alá terelni.

A Magyar Önvédelmi Mozgalom a Hídlapnál helyreigazítást kér, Bayer Zsoltot viszont Knapp János Pálhoz, Meggyes Tamáshoz hasonlóan a rendőrségen jelenti fel.

 

Magyar Önvédelmi Mozgalom

Esztergomi Szervezete

 

2009. október 10.