Meggyes Tamásék bűne
2009. okt. 6.

<p>Mindszenty soha nem engedte volna sem Könözsyt, sem Meggyes Tamást pozícióba. Mindszenty végakaratát eláruló Paskai, igen.</p>
<p>Bűne Meggyesnek elsősorban nem a feleségverés vagy az egyéni káros szenvedély, hanem az, hogy gyalázkodó csapatával, a hatalma megtartásáért mindenre képes. Meggyes megélhetési fanklubja nem riad vissza semmilyen eszköztől, hazugságaik az egekig érnek! Az igazság és a valóság ellen ugyanolyan eszközöket használnak, amilyeneket az MSZP-SZDSZ országosan.</p>

Meggyes Tamás esztergomi polgármester látszólagos fedezékbe vonult, kijelentette, hogy őt nem lehet elválasztani a Fidesztől, összetartozik Orbánnal, még ha a Hír TV helyreigazítása szerint is csak az utolsó sorban kuporodott a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének találkozóján. (http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=290410)

Meggyesék Esztergomban hibát-hibára halmoznak, ezért kénytelenek saját érdekükben az országos közhangulatot hívni segítségül. Már csak azért is, hogy bizonyítsák Orbán Viktornak, itt nem a helyi diktátort, hanem a Fideszt támadják!

Ez szemenszedett hazugság. Meggyes Tamás csak az esztergomi polgárok célkeresztjében van, mert gyűlöletkeltően és gátlástalan pökhendiséggel él vissza hatalmával.

Esztergom városában soha nem tud megerősödni az MSZP, ezt minden józanul gondolkodni képes választópolgár tudja. Főleg nem Gyurcsány-Bajnai kormány ámokfutása után, amit az itt élő emberek is átélnek. Ahogy a történelmi tényeket, a klerikális üldöztetést, a reakciós város bélyegét, a dorogi járáshoz való tartozást. Az idősebb választópolgárok, akik többségben vannak a szavazóurnánál, soha nem felejtik, hogy Rákosiék városunkból Dózsafalvát akartak csinálni, történelmi múlttal nem rendelkező művi ipari városok árnyékában hosszú évtizedekig utolsóként kellett élni.

(http://1956.dunamuzeum.hu/esztergom/e_02.html)

Az esztergomi értelmiség mellett a katolikus egyház is hibás a kialakult helyzetért. Olyan embereket támogatott az úgynevezett rendszerváltás után polgármesternek, akik megnyerően tudnak mosolyogni és az egyházi javak jogos visszaadásában az élenjártak, de magasról tesznek a keresztényi tanításra. Csak a politikai támogatásért jópofiztak, de fogalmuk sem volt például a tízparancsolatról. Először Könözsy László, aztán Meggyes Tamás bukott meg a legalapvetőbb parancsolatokban. Alkalmatlanok hatalomra jutása Esztergomban, ismétlem önmagam, a békepapok felelőssége.

http://www.hazankert.com/paktum.html

Mindszenty soha nem engedte volna sem Könözsyt, sem Meggyes Tamást pozícióba. Mindszenty végakaratát eláruló Paskai, igen.

Bűne Meggyesnek elsősorban nem a feleségverés vagy az egyéni káros szenvedély, hanem az, hogy gyalázkodó csapatával, a hatalma megtartásáért mindenre képes. Meggyes megélhetési fanklubja nem riad vissza semmilyen eszköztől, hazugságaik az egekig érnek! Az igazság és a valóság ellen ugyanolyan eszközöket használnak, amilyeneket az MSZP-SZDSZ országosan.

A hazugsággyár egymás mellett párhuzamosan van jelen Esztergomban. Hazudik a kormány, hazudik Esztergom polgármestere és csapata! Ezt az érzi, aki gondolkodni mer, ezért nem mondhatom, hogy minden esztergomi ezt vallja, mert szavazatszerzési technikaként, nem véletlenül okoztak zavart a fejekben. A Hídlap, az Esztergomi TV, az RTL Klub - ATV-hez hasonlóan -, vad erővel és dühvel szolgálja ki az irányított propagandát, az ott dolgozó értelmiségiek akarva-akaratlanul gátlástalan cinkossá váltak. Gazember módon kétfrontos alternatívát nyújtanak, mintha csak a Fidesz vagy az MSZP lenne. Ez nagyon nem így van, van élet a Fideszen és az MSZP-n és a pártokon kívül is. Túlélési harcuk nem az építkezésről szól, hanem az acsarkodásról, beskatulyázásról, lejáratásról, a saját egyéni kicsinyes politikai érdekeik miatt…

Tehetségtelen percemberek korát éljük, akik megélhetésből versenyt hazudnak. Az a jó és hű elvtárs, aki névtelenül gyalázkodik. Fogalmuk sincs ezeknek a tízparancsolatról, városi történelmünkről, Bády Istvánról, Trianonról, az Országzászlóról vagy az Esztergomi Oroszlánról. Az ő figyelmükbe:

„Jól figyelj, mert az az ország amelyről beszéltél és kapujában állsz, itt van előtted. Ha szemeddel a körön belül jutsz, megláthatod annak tartalmát. Az oroszlán és az életfa körül mi van? A kör. A kör, amely nem oszt fentre és lentre, jobbra és balra, benne nincs megosztottság és kivetettség, amely a társadalmak legtöbbjének sajátja. Egységes egy, mindent befogad, és olyan mint a teremtett világ. Olyan mint Jézus Krisztus hirdetett világa. Nincs jobbra tartás és balra haladás, ami senkinek az érdekét nem szolgálja, csak az országot szétszaggatja. Nincs fent és lent, nincs szegény és gazdag, mert ha megérted a kör lényegét, akkor egyformán részesülsz. Egyformán, amely olyan egy, mint a kör. Minden benne. Mert nézzük, ami benne van az egyszerre van a körtől fent és lent, és egyszerre van jobbra és balra.”

http://www.konyv-e.hu/pdf/Gfeszt.pdf

 

Kovács Géza

 

 

2009. október 6.