A Föld bolygó és azon belül a magyarság helyzete 2009-ben

A Föld bolygó és azon belül a magyarság helyzete 2009-ben

Törölt felhasználó
2009. 10. 02. 13:06

Akkor most következzen egy rövid összefoglaló magyar szemszögből a jelenlegi emberiség helyzetére vonatkozóan. Csoportokba szedjük a témákat, de az egészet egyben kell látni. Ideje felébredni emberek! Elég legyen a tömegembereket gyártó népbutító médiák hatalmából! A kétkedőknek csak annyit mondhatok: "aki nem hiszi, járjon utána".

A FÖLD

Bolygónk beteg. Ez egyértelműen érzékelhető. Alapvető, elemi szinten mutatkoznak a jelek: tűz-vészek, víz-áradások, föld-rengések, levegő-viharok. Ezek az anomáliák jelzik, hogy lázas, beteg bolygón élünk, és mi tettük azzá. Pontosabban az a materialista, profithajhász, világuralmi eszme, amit nyugodtan tekinthetünk az emberiség és a Föld bolygó rosszindulatú rákjának.

Az erőforrások jelenleg már nem tudják eltartani az egyre mohóbb, szüntelenül fogyasztó és pazarló emberiséget, legalább 6 Föld kellene a jelenlegi erőforrás étvágyunknak! A fejlett nyugati ember ökológiai lábnyoma egy kisebb várossal egyenértékű!

Kitermeljük a bolygónk bőrének zsírpárnáját, az olaját, és hálából visszapöfögjük a levegőbe létrehozva az üvegházhatást, pusztítva az ózonpajzsot, beengedve a kozmikus sugarakat.

A mértéktelen fogyasztás következtében akkora mennyiségű hulladékot termelünk, amit már lassan nem lehet feldolgozni. Szemétdombot csinálunk a saját lakóhelyünkből. Naponta halnak ki állatfajok.

Nem elég nagy a baj, de folyamatosan tetézzük. Alaszkában épül a HAARP projekt, ami a bolygónk elsődleges elektromágneses védelmét, az ionszférát vette célba, már megint katonai és gazdasági célok elérése érdekében!!!

Az emberiség gyorsvonatként száguld a végzete felé. Talán még nem késő, hogy visszatereljük az EMBERT addig az elágazásig, ahol még tudta a helyes utat. Mert az már nem kérdés, hogy lesz-e valami nagy pusztulással járó megtisztulás a közeljövőben, hanem, hogy mikor és milyen formában megy végbe. Ez az anyagias, profithajhász-pénzközpontú, természetromboló világ így nem mehet tovább! Úgy néz ki, hogy a természet és az ember küzdelméből az ember semmiképp nem kerülhet ki győztesen, legfeljebb magával rántja a pusztulásba az Föld-anyánkat is.

Szakirodalom: Hetesi Zsolt, Tóth Ferenc

folyt. http://www.mariaorszaga.hu/index.php?menu=bovebben&kod=4487&rovat=&PHPSESSID=312230df1142b06a4bc0a42404135717

 http://www.fusz.hu/index.php?op=full&q=9094

 

2009. 10. 03. 18:17

Csak egy ujsághír a fenti témához! Ha jól emlékszem,talán ez az a hónap, amikor a föld lakói elfogyasztották az utolsó morzsát, is amit a föld egy év alatt képes volt megtermelni! Ami talán azt is jelentheti,hogy amellett hogy pusztítjuk a természetet,túlnépesítjük a földet is! Csak ez a két dolog beláthatatlan következményekkel járhat a következő évek-évtizedek távlatában!

2009. 10. 02. 20:59

Tisztelt Valovics Úr!

Kikérem magamnak,hogy hülyeségeket és uszításokat írjon.Ugyanis Aradi Lajos barátom soha nem jelentett ki olyan baromságokat,amit ön Izraeli reklámokkal kapcsolatban leírt.Nem szép dolog,hogy az igaz dolgokat összekeverik hamis állításokkal és azt reklámozzák,mint ön is.

Aradi Lajos,mint szaktakintély foglalkozik a magyarság múltjával ,eredetével és sok más értelmes dologgal,de nem a hülyeségekkel.Kérem,hogy

a múlt idézésébe ,dicső eleinkhez kapcsolódó tudományos dolgokba ,mint Vándor írná NE KEVERJEN KATYVASZOKAT.Köszönöm.