A Jobbik petíciót adott át Meggyesnek
Közélet
2009. okt. 1.

<p>A mai napon a Jobbik esztergomi szervezete petíciót adott át Meggyes Tamásnak.</p>

Képek az eseményről:

http://peticioatadas20091001.jobbikegom.fotoalbum.hu/

A petíció szövege

Tisztelt Képviselőtestület!

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Esztergomi Alapszervezete ezúton felkéri az esztergomi képviselőtestület tagjait, hogy nyilatkozzanak a következő kérdésekben:

-A Bástya áruház felső szintjére vezető rámpa elbontása után milyen lehetőséget tudnak biztosítani, hogy a mozgássérültek, a segédeszközöket használó idős emberek, valamint a babakocsival közlekedő anyukák számára is megközelíthetőek legyenek az emeleti kereskedelmi egységek?

-Az elmúlt időszakban Esztergom belterületén több helyen fakivágás történt. Kérjük adjanak egyértelmű választ miért volt szükséges a fák eltávolítása, valamint az új fák telepítése mikor kezdődik meg

-Hosszú évek óta visszatérő probléma az autóbusz pályaudvar egyre inkább tarthatatlan helyzete. A megoldást az új pályaudvar átadása jelentené. Mikorra várható a Tesco melletti új buszpályaudvar megnyitása?

-A piac sorsa szintén évek óta foglalkoztatja a közvéleményt. A városi piac végleges helyét hol jelölte ki az Önkormányzat és mikor vehetik az új piacot birtokba az árusok?

-A parlamenti mandátummal rendelkező képviselőket- különösképpen Winkfein Csaba országgyűlési képviselő urat-kérjük, hogy hallgassanak a lelkiismeretükre és felelősségteljesen döntsenek a 2010-es költségvetési vitában és nemmel szavazzanak.

Szebb jövőt Esztergom!

Jobbik Magyarországért Esztergomi Alapszervezete

(forrás)