Negatívan diszkriminálják Esztergomban a magyar választópolgárokat!
2009. szept. 25.

<p>Meggyes Tamás polgármester a helyi roma közösség képviselőivel egyeztetve 2009 év elején kezdte meg a roma választópolgárok pozitív diszkriminációját. A Magyar Önvédelmi Mozgalom szerint ez Meggyes Tamás és a városi FIDESZ-KDNP öncélú, álszent, politikai kezdeményezése.</p>
<p><strong>Azt csinálják kicsiben, amit nagyban az MSZP-SZDSZ kormány. Munkahelyért, lakhatásért, ösztöndíjért cserébe a romalakosság szavazatát* várja el az esztergomi polgármester, aki napról-napra egyre több magyar választópolgár szavazatát veszíti el.</strong></p>

 

Miközben Esztergomban a szociális segélyt az adózó magyar választópolgártól különböző technikával - nem véletlenül - megvonják, addig a roma lakosság erőltetett integrációja olyan mértéket öltött városunkban, ami a többség számára rendkívül káros.

A Magyar Önvédelmi Mozgalom esztergomi szervezete felháborítónak tartja, hogy tanári diplomával, nyelvvizsgával valaki jobb esetben az óvoda kertjében kapálhat havi 26 ezer Ft-ért, miközben képzetlen, végzettségnélküli romák, bújtatott munkanélküliként, havi 100ezer Ft-ért ugyanott gyermekeinkkel foglalkoznak!

Meggyes Tamás polgármester a helyi roma közösség képviselőivel egyeztetve 2009 év elején kezdte meg a roma választópolgárok pozitív diszkriminációját. A Magyar Önvédelmi Mozgalom szerint ez Meggyes Tamás és a városi FIDESZ-KDNP öncélú, álszent, politikai kezdeményezése.

Azt csinálják kicsiben, amit nagyban az MSZP-SZDSZ kormány. Munkahelyért, lakhatásért, ösztöndíjért cserébe a romalakosság szavazatát* várja el az esztergomi polgármester, aki napról-napra egyre több magyar választópolgár szavazatát veszíti el.

A Magyar Önvédelmi Mozgalom a következő kérdéseket teszi fel Takács István városi önkormányzati sajtófelelősnek:

 

1.) Az Esztergom önkormányzata, hány válságba került, munkahelyét elvesztő esztergomi magyart ( nem romát) segített munkahelyhez, ösztöndíjhoz, megélhetéshez az elmúlt egy évben?

2.) Az utóbbi hónapokban mennyi esztergomi magyar választópolgártól vonták meg vagy állapították meg, hogy nem jogosult a szociális segélyre, mert nem vállalták például a iskolázatlan roma középvezetők utasításai alapján a megalázó munkát a Zöld-Út Kft-nél?

3.) Mennyi képzetlen roma választópolgárt alkalmaznak jelen pillanatban Esztergomban, mennyibe kerül ez havonta és éves szinten az adózó esztergomi választópolgároknak?

4.) Az egymás közti tömegverekedésekkel záruló, közpénzekből milliókkal támogatott kisebbségi rendezvényekkel szemben, mikor kapják meg Esztergomban a jelenleg üldözött nemzeti rendezvények (például az I. Hagyományőrző Magyar Napok, IV. MÖM Tábor) az azonos elbírálást?

5.) Mikor óhajtja végre Meggyes Tamás polgármester a többség akaratát képviselni, esztergomi munkavállaló polgárok között egészséges versenyhelyzetet teremteni?

 

Várjuk azoknak a városi szervezeteknek a csatlakozását, akik megállapításainkat és kérdéseinket jogosnak tartják!

* 10% (!)

 

Magyar Önvédelmi Mozgalom

Esztergomi Szervezete

 

2009. szeptember 25.