Robert Fico mindenhol legyen „nemkívánatos”!
2009. szept. 9.

<p> </p>
<p>A Magyar Önvédelmi Mozgalom felszólítja az aggteleki, bánrévei, esztergomi, letkési, vámosszabadi, ipolytarnóci, komáromi, pácini, parassapusztai, rajkai, salgótarjáni, sátoraljaújhelyi, tornyosnémeti és tornanádaskai polgármestert, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez!</p>
<p> </p>

 

A Magyar Önvédelmi Mozgalom üdvözli a Fideszes polgármester nyílt levelét, amiben Balassagyarmat vezetője arra kéri Robert Fico szlovák miniszterelnököt, hogy más határátkelőhelyet válasszon és kerülje el Balassagyarmatot, amikor csütörtökön a közeli Szécsénybe utazik Bajnai Gordonnal való találkozójára.

Dicséretes lépés a Legbátrabb Várostól és annak vezetőitől!

A Magyar Önvédelmi Mozgalom felszólítja az aggteleki, bánrévei, esztergomi, letkési, vámosszabadi, ipolytarnóci, komáromi, pácini, parassapusztai, rajkai, salgótarjáni, sátoraljaújhelyi, tornyosnémeti és tornanádaskai polgármestert, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez!

A Magyar Önvédelmi Mozgalom Medvácz Lajos balassagyarmati polgármester és Csach Gábor (Fidesz) alpolgármester Robert Ficonak küldött tényszerű indoklását a polgármesterek és az önkormányzatok figyelmébe ajánlja:

"Ön, mint a Szlovák Köztársaság jelenlegi miniszterelnöke, a Magyar Köztársaság elnöke, Sólyom László 2009. augusztus 21-i Révkomáromból való kitiltásával és az úgynevezett szlovák nyelvtörvény legutóbbi módosításával durván megsértette Magyarországot, a szlovákiai magyar kisebbséget, a magyar-szlovák egyezményeket, és az Európai Unió rendelkezéseit. Éppen ezért Ön, miniszterelnök úr - hasonlóan az 1919-es törvénytelen megszállást elrendelő csehszlovák felelős vezetőkhöz - nemkívánatos személy.”

 

Várjuk a nemzeti érzelmű határátkelők csatlakozását! Lépjenek a Jan Slotával kormányon lépő soviniszták ellen.

 

Magyar Önvédelmi Mozgalom

 

2009. szeptember 9.

 

A Magyar Önvédelmi Mozgalom esztergomi szervezete elvárja Meggyes Tamás polgármester úr csatlakozását. Mint ismert, a 2008-as MÖM Tábor elleni akció során –ismeretek hiányában-szlovák nyelven is bocsánatot kért a párkányiaktól Esztergom első embere!

 

MÖM Esztergomi Szervezete