Közlekedési káosz a belvárosban

Közlekedési káosz a belvárosban

2009. 09. 09. 12:58

A reggeli csúcs kellős közepén, hirtelen felindultságból lezárták a Vörösmarty utcát a Trafónál. A helyzet embertelen.

Egyirányú Esztergom

Az autósok csak a bekanyarodás után szembesülnek a zsákutca táblával. Reggel még a mentősök sem tudtak a forgalmi változásról. A káosz jelenleg óriási a környéken.

A becsatlakozó útvonalon sem rendőrök, sem polgárőrök, sem pedig a városőrség nem segíti a tájékozódást.

Eredeti méret

2009. 09. 13. 10:46

Vajon hol lehet az a havi félmillió?

2009. 09. 13. 10:43

Én az év elején beígért rendőri forgalom irányítást hiányolom, sem mint a városőröket.

Lukasenko

2009. 09. 11. 7:42

Igaza van a polgármesternek, amikor arra utal, hogy eluralkodott a káosz a városban és kár volt hagyni, hogy ide jusson a város. (legutóbbi testületi ülés) Esztergomban rendnek kell lennie! Polgármester Úr! Tisztelettel kérik az esztergomi polgárok, hogy tegyen végre rendet. Vonja be az állami erőszakszervezeteket, a városőröket, az ellendemonstrációra is kész szabadcsapatait és akár azokat a városi gerillákat is, akik a szamizdatot gyűjtik a postaládákból. Szervezze meg a normális közlekedési rendet. Itt rendnek kell lennie. Legyen ura a helyzet,ek mutassa meg, hogy kompetens vezetőként képes tenni a dolgát.

 

Eredeti méret

2009. 09. 11. 7:27

Tényleg nem akar senki segíteni?

Nem.

2009. 09. 10. 23:39

Sajnos ma sem változott semmi! Rossz nézni, amint nagy busz kanyarodik be a Vörösmarty utcába, majd megáll, és kezdődik a cirkusz, valahogy kitolatni onnét. Óhatatlanul felmerül a kérdés, hol vannak ilyenkor a városőrök? Igazából mit is csinálnak ők? Vajon ki a felelős, hogy napok óta nam tesznek ki terelőtáblákat? Ehhez még hozzáteszem, a Dobogókői útra költséget és fáradságot nem kímélve, kitették a táblákat, hogy a "gaz kommunisták miatt .......". Ide? Nem kellene kitenni végre táblákat?Csak csendesen jegyezném meg, nem lehetne a szigeti forgalmi rendet pár napra feloldani, hogy azok akik a városközpontba jönnek Dorog és Tát felöl, bejöhessenek Tabánhíd, szigeti út ,Mária Valéria híd felöl, tehermentesíteni a Kossúth Lajos utcát? Tényleg nem akar senki segíteni?

Eredeti méret

2009. 09. 09. 23:15

Viszont most Müller doki behajthatna az udvarára - ha a játszóteret szándékosan nem úgy tervezték volna meg, hogy fizikailag lehetetlen legyen...

2009. 09. 09. 23:11

Hogy mennyire igazad van!

2009. 09. 09. 23:05

Hát ezt is megéltük! Már mint azt, hogy olyan igazi agyament esztergomias módszert láthattunk a mai napon. Ugye már mindenki tudja, hogy reggel hét húsztól fél kilencig bedugul a város. Hogy pontos legyek, sajnos nem mindenki. A reggeli agyament forgalmi dugót, nem csak a Trafókafé melletti útfelbontás okozta. Reggel az Erzsébet ház előtt egy teherautó kezdte meg a lerakodást, elzárva a bejövő forgalmi sávot. Az Ofotért előtt a kukás autó szedte a szemetet. Nem fokozom, inkább csak kérdezem. Most amíg a Bánomi útépítés folyik, nem lehetne egy kis törődést mutatni a város lakosaival szembe? Nem lehetett volna a Vörösmarty utcának a bal oldali sávját megnyitni, a parkoló autók jobb oldalra való átirányításával? Nem lehetne esetleg elintézni, hogy az iskolai tanítás időszakában, a Bajcsy Zs utcában, és a Kossuth L úton reggel hét előtt szedjék a szemetet, hogy a reggeli forgalmi dugót ne fokozzák? Utána nézett é valaki annak, hogy a Kossuth hidat hogyan, és miért zárták le? Ugyanis semmiféle mérést nem végeztek a híd terhelhetőségének megállapítására. Nem lenne egyszerűbb a Kossuth hidat megnyitni a reggeli és délutáni időszakokra? Elképzelem, hányan mennének ott át, végig a szigeten, Tabán híd, és tovább. Persze tudom hogy én egy laikus barom vagyok, de a kedves forgalomszervezőinknek, akiknek ez lenne a dolguk, háááát nem tudom, csak kérdezem, ők úgy gondolják, mindent megtettek hogy csökkenjen a reggeli dugó?

2009. 09. 09. 21:59

Természetesen majd az "" ifju"gomisták megírják, hogy már megint jobbról balra, vagy balról jobbra rohangáltam és én helyeztem ki a táblákat gyors egymásutánban, hogy összezavarjam az esztergomiakat, és tulajdonképp a Vörösmarty  utca fáit is én vágattam ki.Kacsintás

A logó szenzációs.  Le kéne védetni :-)Nyelvöltés

2009. 09. 09. 21:55

nemenjélarra

"...nem megmondtam, hogy negyere erre meg negyere arra..." (c) azbeszt

2009. 09. 09. 21:43

Hát ez igen "vicces" volt valóban... Jómagam rendszerint reggel 7 magassábában "elhagyom a várost" (a la Edda Vigyor) munkavégzés céljából és este 6 magassábában térek vissza, minden este ez a bevett útvonal (végcél: Irinyi street) és amikor már bekanyarodtam a Szamos cukinál konstatáltam, hogy ezígymosthogy? Kérem szépen, mi a radai rossebért nem lehetett kitenni egy terelés táblát még a főúton a lekanyarodás előtt, hogy "tehülyemarhaautós nemenjélarra hanem kerüld meg a fél várost ha Aranyhegyre mennél"?!?! Helyi médiumokban jelezték ezt?! Kétlem...

Spontán eszembe jut: http://www.hidlap.hu/news/view/elen-az-imazsban

Élen az imázsban
Esztergom kommunikál a legjobban

Hogyisvanez?

2009. 09. 09. 19:37

Nem hiába.

Alma.

Fája.

Elhanyagolható távolságra... Kacsintás

2009. 09. 09. 19:25

sok mindent csináltunk akkor, ez talán én voltam

de ez meg ez biztos :)

2009. 09. 09. 15:50

Nem új, 2 éve nyáron készítette valaki az egyirányúsítások után.

2009. 09. 09. 15:46

szuper az új logó. De jó, hogy nem kell átmennem a városon reggelente. Tulajdonképpen nem is járok Esztergom un. belvárosában, főleg a közlekedés miatt. Normális ez egy esztergomi szájából ?

Törölt felhasználó #43

2009. 09. 09. 14:04

Előre látom a városházi kommunikátorunk újabb vádiratát: Bajnai nem adott zsákutca táblát!

Törölt felhasználó #43

2009. 09. 09. 14:02

Találtak egy melóst aki a Vörösmarty elején visszafordítja a már bekanyarodott szerencsétleneket.