Szimpátia- és tiltakozó tüntetés!

Szimpátia- és tiltakozó tüntetés!

2009. 09. 02. 14:19

ESZTERGOM POLGÁRAI, és minden érintett  Tanár, Szülő és Diák !

Kérjük, most tegyék félre a pártszimpátiát, és csak és kizárólag Esztergomiként gondolkodjanak.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom esztergomi alapszervezete

2009. szeptember 6-án, vasárnap reggel 8 órától,  Esztergomban a Szent István térre a Bazilikánál

Szimpátia tüntést szervez a Szent István Gimnáziumért, az elbocsátott Istvános tanárok mellett, valamint tiltakozik a Meggyes Tamás féle városvezetés ellen !

Várunk minden érintettet, illetve tiltakozásunk céljával azonosuló esztergomi polgárt pártállástól függetlenül, hogy jelenlétével erősítse meg közös szándékunkat, miszerint ennek a felháborító komédiának  véget kell vetni!

Az esemény apropója az, hogy ekkor jön városunkba Orbán Viktor, ezért ha sokan vagyunk, talán ő is szembesülhet azzal. hogy a lakosság mennyire elégedetlen Meggyes Tamás polgármester „munkásságával".
Beszédek nem lesznek, hiszen ha sokan vagyunk az mindennél többet mond! (na meg a transzparensek)

Az Esztergomi Jobbik Elnöksége

2009. 09. 25. 17:43

„Lejárató kampány folyik ellenem, …közéleti-politikai botrányba, lejárató kampányba vonták be az iskolát. Ezt bizonyítja az is, hogy az ügyben egy esztergomi szocialista interpellált a parlamentben

Milyen politikai kampány a „Viktor Segíts”, ahol az összes parlamenti és parlamenten kívüli párt szimpatizánsai, MÖM, gárda tagok, romák, Mária énekeket énekelnek? Érdekelne.

 

 

 

2009. 09. 20. 20:38

Tisztelt Uram!

A pár perce ECHO TV-ben végett ért Kurnász Bayer Zsolt - arc nélkül (dagadt pofáját nem merte megmutatni) - beszélgetés alapján Önöknek és nekünk szülőknek és meg kell fontolnunk jogi eszköz igénybevételét.

2009. 09. 13. 23:07

A Hídlapban Meggyes felrója Lányi Andrásnak hogy rosszul tájékozott az esztergomi Szent István Gimnázium botránysorozatával kapcsolatban.


Ez rögtön az első baklövés, mert az emberek elkezdenek kérdezősködni. Már nem csak az Istvánosok bírálják Meggyest, ki ez a Lányi ? És özönlenek a szeretgom.hu-ra, ahol megtudják és még sokminden mást is. Mint a kommunizmusban a Szabad Európa Rádió. Írt valamit a pártsajtó, erre mindenki nekiesett a Szabad Európának, még a párttitkárok is.


A TV csatornákon döntően Meggyes és emberei nyilatkoznak, ebből lehet tájékozódni. Ha Lányi nem jól tájékozott, akkor nem jó a Meggyesék féle tájékoztatás. Ez a második baklövés


Harmadik baklövés most már a baráti echo tv-n. A tüntetők mellett elsietve, Meggyes számára mindenki jólismert (burkolt fenyegetés, mi mindenkit ismerünk). Milliárdos vállalkozóról, III/III-as ügynökről, az összes politikai pártot magába foglaló politikai összeesküvőkről, a város pénzét lenyúlni akarókról beszél. Mi köze ennek az igazgató és a teljes tanári kar ellen indított fegyelmihez, elbocsátásokhoz, diáktüntetésekhez, “Viktor segíts”-hez. Átlag néző arra gondol hogy az üldöző mindig a hatalom és a kisember az üldözött, pl. pedagógusok, diákok. Fordítva elképzelhetetlen. Kommunikációs baklövés.

2009. 09. 10. 10:02

Ma délután a Szent István Gimnáziumban 17 órától rendkívüli  közös szülői értekezletet tart a Kurnász.

Ha valakinek van kérdése, felteheti...... Én felteszem......mármint a kérdéseimet.

2009. 09. 09. 9:22

Lehet, hogy már szó volt róla -akkor viszont figyelmetleül olvasgattam eddig-, de valaki tud arra válaszolni, hogy a libás tüntetés

- előre bejelentett volt, kellett nekik területfoglalási engedély?

- spontán szerveződött, és akkor nem kelett?

- ellentüntetés volt, és akkor ahhoz sem kell bejelenteni?

 

Vagy van akinek kell engedély és van akinek nem? (A rendőrök az engedély hiányára hivatkozva zavartak el mindenkit a hátsó kaputól. Pedig az is lehetett volna "spontán", mivel nem szóltak a szervezők előre, hogy OV ott fog közlekedni, a neki szóló levelet csak ott lehet majd átadni.)

Eredeti méret

2009. 09. 09. 8:35

Ez sem rossz:

(...) egyre-másra derül ki, hogy a demokratikusan, a nép fiaiból megválasztott polgármesterek között egyre több a gyakorló elmebeteg, vagy potenciális hóhér, esetleg a kettő együtt.

2009. 09. 09. 8:24

http://www.nol.hu/belfold/20090909-viktor_segit

 

A cikk legutolsó mondata igen érdekesen hangzik...:)

2009. 09. 08. 20:19

Itt a Klubrádió ma esti Kontra adásban lement Lányi - Élőlánc interjú Esztergomról, Fideszről, Szent István Gimnáziumról:  http://www.megaupload.com/?d=A5OZJR3P

2009. 09. 08. 19:09

E-mail-en jött:

Szolidárisak vagyunk az elüldözött esztergomi tanárokkal!

A Magyarországi Munkáspárt 2006 Esztergom-kertvárosi szervezete megdöbbenéssel értesült arról a hírről, hogy a Szent István Gimnázium új igazgatója elüldözött 12 pedagógust.

Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a demokratikusnak gúnyolt Magyarországon bárkit is elbocsátanak azért, mert más véleményt fogalmaz meg, mint egy város polgármestere. Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy Medggyes Tamás, fideszes polgármester a várost a saját hitbizományának tekinti, és mindenhová a saját embereit helyezi pozícióba. Felszólítjuk a város képviselőtestületét, hogy kezdeményezze a polgármester eltávolítását, mert mind szakmailag, mind emberileg alkalmatlan közfeladat ellátására, és helyezzék vissza állásukba az elüldözött tanárokat!.

Munkáspárt 2006 Esztergom-kertvárosi szervezete

Szent István (most épp a gimnázium képében) újra országot teremt a romokon. Ugyanazon ügy mögött Jobbiktól-Munkáspártig mindenki.  Bős-Nagymaros óta nem volt ilyen talán.

2009. 09. 08. 18:27

KLUBRÁDIÓ, MOST, MINDENKI, SZENZÁCIÓS.

LÁNYI András

2009. 09. 08. 18:20

Segítségért nyújtottuk a kezünket, gyermekeinkért, tanárokért, az iskoláért, a Boldogasszony szobornál, a Szent Háromság szobornál, az 56-os mártírok emléktáblájánál. Akinek füle van hallja, akinek szeme van látja. Aki nem, lelke rajta.

Hogy ezért mit mondanak ránk, naívak, meg Jobbik, meg szélsőjobb, meg kevesen voltak, meg menjünk a kormányhoz, nem érdekel. Ha valaki segít megköszönöm, mindenkinek, így neveltek. A Jobbiknak is, segítettek, visszafogottan, kulturáltan, ahogy igérték. Hogy ettől én Jobbikos vagyok, meg hogy politikai tőkét kovácsolnak, na és ? Ó édes Istenem de szép is lenne ha a politikai pártok az üldözötteket segítenék, politikai tőke kovácsolgatás okán !

Már előre röhögök, ha majd Esztergomban a Fidesz visszalépteti jelöltjeit a Jobbik javára micsoda dörgölődzés fog itt beindulni. A Szent István Gimnázium ügyének, Zentai-Plajner Zsoltnak annyi barátja lesz mint égen a csillag, persze pöffeszkedő túlélők is.

Az épületben mentek a nagyívű előadások, Veszélyben az ifjúság, Erkölcsi válság, Hídlap előzetes szerint erkölcsi szakértőkkel ( hátsó sorban ültek ?). Előadóteremben a szép elmélet, az épületen kívüli járdán meg a Gyakorlati Példatár, esztergomi való világ. A Szent István Gimnázium több mint két éve folyamatosan szidalmazott üldözöttei, diákok, szülők, elüldözött vagy fegyelmikkel sújtott tanárok, segítségért kinyújtott kezek. Óriási élmény, elmélet és gyakorlat, farizeus képmutatás, való világ.

Példa az említett Gyakorlati Példatárból. [doki+1] Link | 2008. június 12., 20:35
4137: Ha ez egy egészséges és nem megtört lelkű nemzet lenne már valamelyik országzászlón lógnál, hazaáruló defetista debil genetikai törmelék., Szar senkiházi vagy. Szt István népének elfajzott alja, a nemzet sötét fekete luka.
Előzmény - - [-] 2008. június 12., 16:47. Ez már a fegyelmivel elbocsátott tanárok helyett felvett képesítés nélküli tanártól, esztergomi fideszes városatyától vett idézet. Büszkén nyilatkozta hogy neki még ideológiája is van erre, miszerint a disznókkal disznó módon kell beszélni. A következő években ő neveli az ifjúságot, neki ideológiája van, na meg a Fidesznek programja, pedagógusok megbecsülése, pedagógus életpálya,..bla, bla. Ő fogja megvalósítani. Kapisgálja már valaki hogy miért nem kell ?

2009. 09. 08. 12:07

Straszi1: "Orbán helyében világossá tenném a polgármesterek előtt, hogy a FIDESz csak azok mellett áll ki, akik betartják a játékszabályokat, különben fel is út, le is út!"

És kellő hasznot hoznak neki. Addig a retorika szintjén elhatárolódik tőlük. Majd tisztára lesznek mosva.

2009. 09. 08. 12:02

Egy szemelvény a http://nol.hu/belfold/20090908-miert_nem_fogott_kezet_orban_viktor_es_meggyes_kommentjéből:

értelmetlenségi | 2009. szeptember 8. | 10:29:48

Straszi1: "Orbán helyében világossá tenném a polgármesterek előtt, hogy a FIDESz csak azok mellett áll ki, akik betartják a játékszabályokat, különben fel is út, le is út!"

Orbán ezt már régen világossá tette, amikor a második vonalba száműzte a renitenskedőket (Rogán, Kövér, Deutsch-Für, stb.), vagy amikor Kósa Lajost "lebeszélte" a pártelnöki ambíciójáról....

Nincs abban semmi különös, hogy Orbán távol tartotta magát Esztergom hírhedt polgármesterétől, éppen ellenkezőleg, még szimpatikusnak is mondható, hogy nem vállal közösséget egy gyanús ügyletekbe keveredett alattvalójával. Amitől az embernek kinyílik a balta a zsebében, az Orbán mellébeszélése, képmutatása. Mert ahhoz, hogy egy polgármestert felelősségre vonjanak, nota bene leváltsanak, nincs szükség kormányváltásra, hanem bizony elég ahhoz a pártelnök szava is. Csakhát ugye félő, hogy ebben az esetben Meggyes esetleg elkezd beszélni arról, hogyan töltötte fel a Suzuki-pénzekkel a pártkasszát...

 

No ez az igazán elgondolkoztató mindenkinek!

Törölt felhasználó #43

2009. 09. 08. 11:52

"ha a polgárok nem elégedettek az önkormányzat működésével, megoldást csak a kormányzattól remélhetnek. Készülünk a kormányzásra, de ma semmilyen eszköz nincs a kezünkben, hogy segítsünk az embereknek"

Miért a kormánynak most joga van leváltani m1s-t? Neki pedig semmi köze az embereihez? Hát ez árulás elárulja a saját legfőbb hívét?

(Madarat tolláról.......) ez szomorúvá tesz. Viktor, Viktor ej-ej.

2009. 09. 08. 11:46

Dehogynem!!!!

Ahogy hatalomra kerülnek lessz itt minden.( Bosszúhadjárat, tisztviselők kirúgása stb.) Tekintet nélkül a szakmaiságra tudásra párt állásra. Csak a saját embereik maradhatnak meg, vagy kerülhetnek bárhova be. Ha már hatalmon vannak csak a zsebük fog számítani semmi más. Bárkivel merek fogadni.

Törölt felhasználó #43

2009. 09. 08. 11:39

Miért nem fogott kezet Orbán Viktor és Meggyes?


Meglehetősen szokatlan, hogy egy fideszes polgármester - jelen esetben Esztergom első embere, Meggyes Tamás - ne fogjon kezet pártelnökével, ha az a városban tart előadást. Meggyes szerint ő csak vendég volt Orbán Viktor előadásán, ugyanakkor pártbéli forrásaink arra hívták föl a figyelmünket: túl sok a botrányos híradás Esztergomról.

A teljes cikk a mai Népszabadságban és a nol.hu-n.

2009. 09. 08. 11:38

."" A jelenlévő szavazópolgárok nagyrésze Fideszes volt, Orbán szavazó, de nem Meggyesre voksoló!""

Látod erről írtam az egyik előző hozzászólásomban. Az egyéni érdekük és rövidtávu pénzügyi hasznuk érdekében bármire képesek. Akár a saját táboruk kiírtására. "Aki nem velünk az ellenünk?"

Most kellen a szavazóknak felébredni.

2009. 09. 08. 11:27

De így el lehetett terelni a figyelmet a probléma lényegéről! Rá lehetett kenni a "jobbikos tüntetőknek" titulált tömegre, hogy csak elégetlenkedik és lázít. Ezek nem is az ő embereik! Pedig nagyrészük igen, az ő csalódott embereik!!!!

Reméljük ezt a pofont senki sem felejti el közülük és el kezd gondolkodni!