ROVÁS

ROVÁS

Törölt felhasználó #1170
2009. 09. 01. 20:00

 

Ide mindent, amit a magyar kultúráról, a hagyományunkról és történelmünkről nem tanítanak!

2010. 08. 06. 18:31

Az érdeklődőknek ajánlott olvasmány: dr. Nagy Sándor A magyar nép kialakulásának története

Kevesek által olvasott mű, azok számára ajánlom, akik el tudják fogadni a sumér-magyar rokonságot. Az érvelése logikus, nem érzelmi alapú.

2010. 08. 06. 17:26

dr. Czeizel Endre: A magyarság genetikája (300-301. oldal)

" A magyarság géngyakoriságai, a mitokondriális DNS-változatok és az Y nemikromoszóma-variánsok egyértelműen igazolják európai eredetét, az európai nagyrasszhoz való tartozását. A mitokondriális DNS-változatok és az Y nemikromoszóma-variánsok lehetőséget nyújtanak a magyarok őseinek elhelyezésére is az ún. evolúciós törzsfán. Eszerint a jelenkori magyarság döntő része Európa legősibb népeiből származik. A kortárs magyar férfiak 93%-a négy ősapára vezethető vissza és az ősapák 73%-a már az őskőkorszakban Európában élt. Az ősapák az utolsó jégkorszak után kb. 16 ezer évvel ezelőtt észak-keletről vándorolhattak be kontinensünkre. A magyar ősanyák sorsa még messzebbre nyúlik vissza a múlt homályába. A bennük előforduló mitokondriális preV-változat ugyanis még az utolsó jégkorszak előtt (amely 28 400 évvel ezelőtt kezdődött) alakult ki. E meglepő - és talán nehezen is hihető - becslések autentikussága mellett két érv szól: megfogalmazói korunk legtekintélyesebb népességgenetikusai és nem magyar származásúak."

 

Eredeti méret

2009. 09. 04. 12:33

Bár az is lehet, hogy tévedek, hiszen Kovács "Táltos" András szerint a Csendes-óceán közepén létezett nagy kontinensről, Muról származunk, ahol már 70 000 éve íráson alapuló, fejlett civilizációnk volt. Mu azonban elsüllyedt, a túlélők szétrajzottak a mai Japán... felé, illetve Amerika felé, ahol is Maya (= Magya = Magyar) népként ismertek.

Teljesen össze vagyok zavarodva Zavarban van

Eredeti méret

2009. 09. 04. 12:23

A világ különböző területeiről begyűjtött szőrmintákban található mitokondriális DNS tanulmányozásából az derült ki, hogy a mai állatok legelső ősei Kínában, a Jangce folyótól délre eső területeken éltek, 16000 évvel ezelőtt.

Megvan a kutyák őshazája

Hazugság! A kutyát mi, magyarok háziasítottuk itt, a Kárpát medencében mintegy másfél millió évvel ezelőtt, miután Grespik "Szíriusz" kapitánnyal kilencszer megcsavarodva ideérkeztünk Japánból! Nyelvöltés