Megszületett az ítélet

Megszületett az ítélet

2009. 08. 28. 14:47

7 tanártól válik meg a mai nappal a Szent István Gimnázium. A nyár folyamán 5-en mondtak fel, a tanévet tehát 12 korábbi tanár nélkül kezdi meg az iskola.

A névsor:

Fodorné Farda Éva

Gyöngyös Péter

Holló Ervin

Sitkuné Fülöp Orsolya

Szabadiné Kutas Emese

Uzonyi Pálné

Zara Melinda

Az azonnali hatállyal elbocsátott pedagógusok munkaügyi bírósághoz fordulnak.

Kivégző: Kurnász László
A fegyelmi tanács elnöke: Szalma László
A fegyelmi tanács tagjai: Ivanov Mihály és Kálmán Sándor
Vizsgálóbiztosok: Németh József és Petrovics János

Folyamatosan frissítjük a hírt.

Kapcsolódó tartalmak: Bojkott 2.0

A diákság reakciója: szigmedia

2009. 08. 28. 15:49

Valaki elmondaná nekem melyik az az 5 tanár aki felmondott a nyár folyamán?

 

Köszönöm

 

Egy volt Istvános

2009. 08. 28. 15:40

Büszke vagyok arra,hogy ismerhettem őket! Boldog vagyok,hogy gyerekeim tudásának gyarapításához ŐK is nagyon sokat tettek! Eredményeik az Ő munkájukat dícséri! Köszönöm,és békés életet,munkájukban sokkal jobb vezetőket kívánok mint azok akik most itéletet mondtak felettük! Én hiszem,hogy koncepciózus,igazságtalan ez az itélet!Jól jellemzi az itélethozók tisztességét,becsületét,kívánom nekik,hogy róluk is olyan emberek mondjanak majd itéletet, mint amilyen emberek ők maguk! Gyalázat ez az egész!!A város szégyenfoltja lesz,mely az iskola történetének lapjain örökké fennmarad!

2009. 08. 28. 15:35

Ez a helyi Fidesz alakulat és minden őket továbbra is támogató esztergomi együttes szégyene. Egy olyan fekete folt, amit még ötven év múlva is fel fognak emlegetni akkori utódaink. A kommunista 50-es évek óta nem volt ennyire sötét korszaka Esztergomnak.

Akkor úgy tudom egy oroszlányi tahót tettek ide tanácselnöknek, és amikor már komolyan fontolgatta az esztergomi polgárság konzervatívtól szocdemen át a kommunista párttagokig a lincselést, egy éjszaka egyszercsak elvitték innen, még épp időben. Lenne igény valami hasonlóra a jelenlegi vezetéssel kapcsolatban is. Nagy-Fidesz, ébresztő, ez az utolsó lehetőség...

2009. 08. 28. 15:35

Sajnos várható volt ettől a féreg bagázstól.

2009. 08. 28. 15:17

AZ ITÉLKEZŐK NÉVSORÁT IS TEGYÜK KÖZZÉ!!!

ORSZÁG-VILÁG OLVASHASSA E VERETES NÉVSORT!!!

2009. 08. 28. 15:09

Erre a névsorra büszke lehet a tisztelt felügyeleti szerv. Ilyen gyermekszerető, jó pedagógusokat bármely intézmény szivesen alkalmazna. Ők azok, akik akkor fognak igazán boldogulni, - ha nem megfutamodásból, de saját maguk nyugalma érdekében úgy mint én - nem ebben a városban fognak elhelyezkedni, vagy legalábbis nem a város felügyelete alatt álló intézményben.

Mint "Istvános szülő" nagyon sajnálom ŐKET. További munkájukhoz, életükhöz sok sikert, jó egészséget kívánok.

Ja és még valami, ha minden igaz a bűnös egyszer talán elnyeri majd méltó büntetését....