Éjszakai túra a Pilisben szeptember 12-én
Sport
2009. aug. 20.

<p>A Benedek Endre Barlangkutató és Természetvédelmi Egyesület, valamint a dorogi Egyetértés Sportegyesület Pilis Természetjáró Szakosztálya szeptember 12-én rendhagyó, éjszakai túrát szervez Dorogtól a Fekete-hegyre  (kb. 6 km). A programon minden sportbarátot szívesen látnak.</p>

Szeptember 12-én (szombaton) rendhagyó, éjszaki kirándulásra indulhat az, aki csatlakozik a a dorogi természetjáró egyesület és a BEBTE közös programjához. A résztvevők a dorogi Városi Uszoda elől indulnak 20 órakor, és a Csurgó-hegy érintésével a fekete-hegyi Sasfészek menedékházig gyalogolnak. Gyülekező 19.45-től az uszoda előtt.

A turistaházban csak korlátozott számban (12 fő) van szálláslehetőség, ezért derékaljal (polifoam) és hálózsákkal kell készülni. A ház előtti füves részen sátor is állítható.

Kötelező felszerelés a zseblámpa!

Előzetes helyfoglalás nincs, de az érdeklődők számának felmérése érdekében a szervezők a bebte@index.hu elektronikus levélcímen visszajelzést várnak.

 

Az előzetes tervek szerint a szervezett hazaút (gyalogtúra) vasárnap délelőtt indul, de a hazajutás egyénileg is intézhető.

 

Figyelem! Rossz idő esetén a program elmarad!

 

(forrás)