Nevessünk!:)))

Nevessünk!:)))

2006. 09. 28. 20:25

Két szőke nő: - Nálatok sincs meleg víz? - De van, csak hideg!

Szőke nő először visz fel pasit. Nagyon izgul, zavartan keresztbe rakja a lábait, rendezgeti a haját, stb.. - Ideges vagy? - Aha. - Első alkalom? - Nem, nem dehogy, voltam már ideges....

Egy férfit felhívja az exfelesége a munkahelyén: - Szeretnék tőled segítséget kérni - kezdi az asszony. - Kiégett a fürdőszobámban az egyik lámpa. Megmondanád, hogyan kell kicserélni az izzót? - Először is - mondja a volt férj - engedd tele vízzel a fürdőkádat...

Egy motoros átkiabál a sisakja alól a másiknak: - Szia. Hogy jutok el a Váci útra? - Tesséééééék? Nem értem!!! - kiabál a másik. - A Váci útra akarok menniiiiii!!!!!! - kiabál most már hangosabban. - Jó! Menjéééééééééél!!!!!!!!!!!

Egy öregember üldögél egy padon, odaül mellé egy menő punk csávó a szivárvány színeiben játszó hajjal. Az öreg csak bámul rá hosszasan. Végül a punk nem bírja tovább cérnával és megkérdezi: - Mi van tata, még soha nem csinált semmi vadat életében? Mire az öreg: - Dehogynem fiam, egyszer kegyetlenül berúgtam és megkeféltem egy papagájt. Pont azon gondolkodtam nem vagy-e a fiam...

2007. 10. 08. 11:26

"Fiatalabb koromban utáltam esküvőkre járni. Állandóan jöttek a nagynénik, nagymamák és más vénasszonyok, böködtek az ujjukkal és hülyén vigyorogva azt mondogatták: "Na, lehet, hogy te leszel a következő!" Azóta szoktak csak le róla, mióta én is ugyanezt csinálom velük - a temetéseken..."

2007. 10. 07. 16:05

Három szöke áll a mennyország kapuja elött, és várják a portást. Elö támolyog Szent Péter, és máris kezelésbe veszi az ügyet:
- Nos, mindhármótoknak válaszolni kell egy kérdésre, és csak akkor mehettek be, ha jól válaszoltok. Na Gizi, mi a Húsvét?
- Hát a Húsvét - kezdi Gizi, az elsö szöke nö - az az amikor este óriási tüzijátékok vannak és az emberek ekkor sütik az új kenyeret.
- Sajnos nem nyertél. Manci, szerinted mi a Húsvét?
- Az az. amikor az emberek fát díszítenek, bejglit esznek és ajándékokat adnak egymásnak - válaszol a második nö.
- Sajnos, ez sem az igazi - válaszol Szent Péter. - Mond Juci, neked mi a véleményed a dologról?
- A Húsvét egy Keresztény ünnep - magyarázza a harmadik szökeség -, ami ugyanakkor van mint a zsidók Passover-e. Az egész úgy kezdödött, hogy Jézus és tanítványai az Utolsó Vacsorát ették, majd nem sokkal ezután Jézust elárulta az egyik tanítványa, és a rómaiak kezére adta. A rómaiak elvitték, töviskoronát tettek a fejére, kigúnyolták, majd egy hatalmas keresztre szögezték. Miután meghalt, egy közeli barlangba temették, amelyet egy hatalmas sziklával zártak le... Szent Péter megkönnyebbülten mosolyog, örül hogy végre valaki tudja a választ. de ekkor a szöke így folytatja:
- ...a sziklát minden évben elmozdítják a barlang elöl, hogy Jézus ki tudjon jönni. Ha meglátja az árnyékát, az azt jelenti, hogy még nincs vége a télnek...

2007. 10. 06. 23:37

Tudjátok, mire emlékeztet engem ez az egész mostani akármi? :

Felszállás után a repülőgépen:
- Hölgyeim és Uraim! Itt a kapitány beszél, köszöntöm önöket járatunk fedélzetén. A kinti hőmérséklet jelenleg 22 celziuszfok. Örömmel közlöm, hogy gépünk elérte a 630 km/órás repülési sebességet - csak egy apró technikai probléma miatt nem tudunk felemelkedni...

2007. 10. 06. 16:07

2007. 10. 06. 10:55

aSk írta: tegnap éjjel fotóztam Esztergomban

:-))))))))))))))))))))))))))

Törölt felhasználó #43

2007. 10. 06. 10:49

tegnap éjjel fotóztam Esztergomban

2007. 10. 03. 8:56

Szia Drágám, itt Apu ... Anyu a közelben van?
- Nem, Apu. Anyu fent van a hálószobában Frank nagybácsival. Kis szünet után apa válaszol:
- De kicsim, neked nincs is Frank nagybácsid!
- Dehogy nincs, és éppen fent van anyuval a hálószobában.
- Uhh, rendben, szóval ... figyelj rám drágám. Tedd félre a telefont, szaladj fel, kopogj az ajtón és kiabáld Maminak és Frank bácsinak, hogy Apu autója épp most állt meg a ház előtt.
- Ok, Apu! Pár perc mulva a kislány visszatér a telefonhoz.
- Azt tettem, amit mondtál Apu!
- És mi történt? - kérdi Apu.
- Hát, ... Anyu nagyon megijedt; ruha nélkül kiugrott az ágyból és sikítozva elkezdett rohangálni, aztán megcsúszott a szőnyegen és legurult a lépcsőn. Azóta nem mozdul.
- Jaj ne ... és mi van Frank bácsival?
- Ő is kiugrott az ágyból ruha nélkül és ő is nagyon ijedt volt; aztán kiugrott a hátsó ablakon át a medencebe ... de biztos elfelejtette, hogy a múlt héten leengedted a vizet, hogy ki tudd takarítani. Így a medence aljára zuhant és azóta nem mozdul.

 • *** hosszú szünet ****

  Végül Apu megszólal:


  - Medence?????? Ez a 497-7039-es szám?

 • 2007. 10. 02. 17:50

  2007. 09. 30. 17:01

  Kiütöttél, aSK! köszönet érte!!! :D:D

  2007. 09. 30. 14:48

  Beaune írta:

  aSk írta:

  Engem sikerült megnevettetned!:-))

  Hát nem csak Téged..:))))

  Szegény-szegény Takács Úr......

  2007. 09. 30. 13:02

  aSk írta:

  Engem sikerült megnevettetned!:-))

  Törölt felhasználó #43

  2007. 09. 30. 12:53

  2007. 09. 29. 23:15

  Olgica írta: Kacsa: A városban a "sötétség" leple alatt megalapították az Esztergom Ellenségeinek Körét. Alapító tagok a "tizenkettek". Várják újabb tagok jelentkezését. ( Megj.: a sötétség különös jelentőséggel bír) Rajta, lehet jelölni!

  Ők a piszkos Tizenkettő!!!!!

  2007. 09. 29. 23:04

  Gratulálok. Majd szólj, ha megyünk fázni.

  2007. 09. 29. 21:23

  aSk: ez zseniális... :D:D

  2007. 09. 28. 20:44

  aSk írta:

  :-))))

  Törölt felhasználó #43

  2007. 09. 28. 20:43

  2007. 09. 27. 11:13

  Jojjon nehany allamforma bemutatasa ket tehen segitsegevel:

  FEUDALIZMUS: Van ket tehened. A foldesur elveszi a tej egy reszet.

  TISZTA SZOCIALIZMUS: Van ket tehened. A kormany elveszi oket es osszezarja a tobbiek teheneivel. Neked kell gondozni az osszes tehenet. A kormany annyi tejet ad, amennyire szukseged van.

  BUROKRATIKUS SZOCIALIZMUS: Van ket tehened. A kormany elveszi oket es osszezarja a tobbiek teheneivel. Ezeket volt csirketenyesztok fogjak gondozni. Te fogod gondozni a csirkeket, amiket a kormany a csirketenyesztoktol elvett. A kormany annyi tejet es tojast ad, amennyire a tablazatok szerint szukseged van.

  FASIZMUS: Van ket tehened. A kormany elveszi mindkettot, fizetessel felvesz teged, hogy gondozd a teheneit, es eladja neked a tejet.

  TISZTA KOMMUNIZMUS: Van ket tehened. A szomszedod segit a gondozasukban, es elosztjatok a tejet.

  OROSZ KOMMUNIZMUS: Van ket tehened. Neked kell gondozni oket, a kormany az osszes tejet elveszi.

  DIKTATURA: Van ket tehened. A kormany elveszi mindkettot, teged lelovet.

  SZINGAPURI DEMOKRACIA: Van ket tehened. A kormany megbuntet, mivel engedely nelkul tartasz haszonallatot a lakasodon.

  MILITARIZMUS: Van ket tehened. A kormany elveszi mindkettot, es teged besoroz.

  TISZTA DEMOKRACIA: Van ket tehened. A szomszedaid eldontik, hogy ki kapja a tejet.

  KEPVISELETI DEMOKRACIA (?): Van ket tehened. A szomszedaid felfogadnak valakit, aki eldonti, hogy ki kapja a tejet.

  AMERIKAI DEMOKRACIA: A kormany megigeri, hogy kapsz ket tehenet, ha ra szavazol. A valasztasok utan az elnokot tehennel valo visszaeles miatt lemondatjak. A sajto meg jo darabig a "Tehen-gate" ugyon csamcsog.

  BRIT DEMOKRACIA: Van ket tehened. Birkaagyvelovel eteted oket, ezert megkergulnek. A kormany nem tesz semmit.

  BUROKRACIA: Van ket tehened. Eloszor is a kormany meghatarozza, mivel etetheted es mikor fejheted oket. Aztan fizet azert, hogy ne fejd oket. Miutan elveszi mindket tehenet, az egyiket leloveti, a masikat feji es a tejet a csatornaba onti. Vegul felszolit, hogy penzbirsag terhe mellett toltsd a mellekelt urlapokat a hianyzo tehenek holletevel kapcsolatban.

  ANARCHIA: Van ket tehened. Vagy eladod a tejet rendes aron, vagy a szomszedaid megolnek es elveszik a teheneidet.

  KAPITALIZMUS: Van ket tehened. Az egyiket eladod, es veszel egy bikat.

  HONG KONG-I KAPITALIZMUS: Van ket tehened. Harmat eladsz a bejegyzett cegednek a sogorod altal kiallitott valtok segitsegevel, majd ketes penzugyi tranzakciok utjan visszavasarlod mind a negyet, persze az ot tehenet gondozoknak jaro adokedvezmenyt kihasznalva. A hat tehen tej-szerzoi jogdijat egy panamai kozvetiton keresztul utalod egy titokban tobbsegi reszvenyekkel rendelkezo tulajdonosu Kajman- szigeteki tarsasagnak, amely a het tehen tej folotti rendelkezesi jogat atadja a bejegyzett tarsasagnak. A tarsasag eves jelentese szerint a ceg nyolc tehennel rendelkezik, de jogot formal egy kilencedikre is. Ekozben megolod a ket tehenet, mert nem tetszik a kepuk.

  KORNYEZETVEDOK: Van ket tehened. A kormany azzal vadol, hogy titokban teheneket fejsz es mas modon bantalmazol.

  FEMINIZMUS: Van ket tehened. Osszehazasodnak es orokbe fogadnak egy nosteny borjut.

  TOTALITARIANIZMUS: Van ket tehened. A kormany elveszi oket, es tagadja, hogy valaha is leteztek volna. A tejnek nyoma vesz.

  POLITIKAILAG KORREKT: Kapcsolatba hoznak (a "birtoklas" a fallocentrikus, haborut szito, massagot nem turo mult szimboluma) ket eltero koru' (de a tarsadalom szamara nem kevesbe ertekes) ismeretlen nemu kerodzovel.

  AKULTURALIS: "Odass, apam, ba'meg, az a ket tehen, ba'meg ! Ocsem !!! Mekkel probalnod a tejuket ! Jobb mint a zanyade' csezmeg !"

  SZURREALISTA: Van ket zsirafod. A kormany felszolit, hogy vegy harmonikaleckeket.

  FEJLODO ORSZAGOK: Nincs semmid. A kormany engedelyezi a teheneid szabad legelteteset, felteve, hogy az nem bontja meg a sivatag okologiai egyensulyat.

  2007. 09. 27. 9:58

  Aki viszkető seggel fekszik le aludni az büdös ujjal ébred

  2007. 09. 25. 16:51