Nevessünk!:)))

Nevessünk!:)))

2006. 09. 28. 20:25

Két szőke nő: - Nálatok sincs meleg víz? - De van, csak hideg!

Szőke nő először visz fel pasit. Nagyon izgul, zavartan keresztbe rakja a lábait, rendezgeti a haját, stb.. - Ideges vagy? - Aha. - Első alkalom? - Nem, nem dehogy, voltam már ideges....

Egy férfit felhívja az exfelesége a munkahelyén: - Szeretnék tőled segítséget kérni - kezdi az asszony. - Kiégett a fürdőszobámban az egyik lámpa. Megmondanád, hogyan kell kicserélni az izzót? - Először is - mondja a volt férj - engedd tele vízzel a fürdőkádat...

Egy motoros átkiabál a sisakja alól a másiknak: - Szia. Hogy jutok el a Váci útra? - Tesséééééék? Nem értem!!! - kiabál a másik. - A Váci útra akarok menniiiiii!!!!!! - kiabál most már hangosabban. - Jó! Menjéééééééééél!!!!!!!!!!!

Egy öregember üldögél egy padon, odaül mellé egy menő punk csávó a szivárvány színeiben játszó hajjal. Az öreg csak bámul rá hosszasan. Végül a punk nem bírja tovább cérnával és megkérdezi: - Mi van tata, még soha nem csinált semmi vadat életében? Mire az öreg: - Dehogynem fiam, egyszer kegyetlenül berúgtam és megkeféltem egy papagájt. Pont azon gondolkodtam nem vagy-e a fiam...

2021. 09. 10. 20:08

Ejnye már!!!
Kedves Dmolnár, szép Tőled, hogy aggódsz értem...

Arra gondolsz, hogy ha mágneses lenne a vér, az összes 5 liter vérem odagyűlt volna a mágnesemhez, és vértolulás miatt végem lett volna?!
De a vér nem mágnes, hanem csak vasat is tartalmazó folyadék!
Tudod, a bátyám (már írtam nem egyszer, atomfizikus végzettégű) évek óta dolgozik mágnessel az egészségi problémáira (tavasszal múlt 80 éves!), az én mágnesemet is megmérte, azt mondta, megfelelő, csak használjam nyugodtan... 
Gyerekkoromban édesanyám ollóinak a hegyét is ő mágnesezte be patkómágnessel, és Édes azzal szedte össze este a munkája végeztével a varrógép alá pottyant gombostűket.
Mindmáig mágnesesek az ollói, mert halála után én örököltem őket.
Két körmágnesem is van, ezekkel a magas vérnyomást pár perc alatt le lehet vinni, csak tudni kell, hogyan kell őket elhelyezni... Sajnos, ez csak akkut problémára jó, mert nem tartós...
2003 óta használok mágnest különféle izületi fájdalmakra, és eddig mindig használtak, nem ártottak.
Gondolom, ez attól függhet, hány Gauszos (mekkora erősségű?) ez a mágnesem, de ehhez a mértékarányokhoz én nem értek, viszont a bátyusban bízom...

Egyébként édesanyámtól magas vérnyomást örököltünk, volt eset, mikor felment neki 240 (!)-re is!!!
Viszont ha 160 alá ment neki, akkor fájtak a reumás testrészei.
Az emberi szervezetnél a földön csodállatosabb valami nincs, és nincs két egyforma sem!


jadzia

2021. 09. 10. 19:23

Lehet, hogy egy kép erről: egy vagy több ember és , szöveg, amely így szól: „Több okos ember kellene a világra,,, olyan rossz így egyedül...”

2021. 09. 10. 13:49

Kedves Holdfény!

Azért hála istennek "annyira" nem mágneses a vér (semennyire) mert különben igen pórul jártál volna... De sebaj, ha a mágnes segített, akkor jól van...

jadzia

2021. 09. 09. 19:41

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „Postai álláshirdetésre jelentkezik egy férfi, a személyzetis alaposan kifaggatja: -Katona volt már? -Igen, de ellÅ‘tték a heréimet, leszereltek. -Semmi baj, így is felvesszük. Mi 8-kor kezdünk, de magának elég lesz 10-re jönnie. -Miért olyan késÅn? -Mert addig úgyis csak a tökünket vakarjuk!”

2021. 09. 09. 14:35

Nagyon örülök Holdfény, hogy ilyen jó szolgálatot tett a mágnes! Ezt többeknek kellene tudnia akik napokig küszködnek a fájdalommal az oltás után. Sajnos se a médiák, sem az orvosok nem adnak igazán használható tippet. Mert általában fogalmuk sincs róla, hogy természetes dolgok, mint például egy mágnes, jó hatással vannak az emberi szervezetre. 

2021. 09. 09. 13:45

Íme a mágnes képe:
Herbalance: Herbalance Magneto Balancer - közérzet javító

2021. 09. 09. 13:43

Na szóval...
Az este megláttam ezt a gusztusos melegszendvics képét a guglin, és megkívántam, na!
Viszont nem volt semmi hozzávaló itthon, csak tojás...Így jobb híján sütöttem 4 tükörtojást, és este tízkor (minő GALÁD TETT!) jóízűen befalatoztam friss puha rozsos-tönkölyös kenyérrel, meg tejjel!:DDD

Hát mit ne mondjak? Ez már a javulás útja volt, ugyanis a kedden kapott fizer vacina után szerdán kissé kornyadoztam hőemelkedés miatt, meg fájt is a felkaromon az oltás helye.
A doktornő azt mondta, vegyek be lázcsillapítót, ha ilyen tünet lesz, és borogassam.
Hát én bevettem egy nurofen fortét, de borogatás helyett viszont nem vizesruhát, hanem ráraktam a hideg vaskos körmágnesemet, s egy óra múlva láztalan lettem, s a fájdalom elmúlt, és a közérzetem is jó lett!

Sokan nem hisznek a mágnes gyógyító hatásában, pedig logikus, hisz a vérben VASTARTALOM van, ezért segíti a lagymatag keringést, ennek elősegítésére viszont ügyelni kell a mágnes pólusirányára a tetthelyre  odatevéskor, hogy a vérkeringés irányával megegyezően legyen a mágnesen lévő jelzés.

 

2021. 09. 08. 20:56

Finom is az a sonkás tojásos francia szendvics!:)))
Engem is meglephetne vele egy jó svádájú SÉF uraság!
Így készül a franciák egyik kedvenc reggelije: sonka, tükörtojás és  rengeteg sajt borítja - Receptek | Sóbors
Croque Madame 
A tökéletes francia melegszendvics fokozható, nemcsak sajt, sonka és besamel van benne, hanem a tetejére tükörtojást is ütnek, ez a Croque Madame!:)))


jadzia

2021. 09. 08. 19:51

Lehet, hogy egy képregény erről: 1 személy és szöveg

jadzia

2021. 09. 08. 19:50

Lehet, hogy egy képregény erről: egy vagy több ember és , szöveg, amely így szól: „Dragam,van egy kivansagod amit csinaljak neked? Ha most egy Tojasos,Sonkas szendvicset mondok akkor balhe lesz..”

jadzia

2021. 09. 08. 10:30

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és szöveg

jadzia

2021. 09. 07. 19:24
Fiatal apácákat kérdezi a pap:
– Andrea nővér érintettél-e már hímtagot?
– Én csak láttam atyám.
– Akkor menj és mosd meg a szemedet szenteltvízzel.
– Mária nővér, Te érintettél-e már hímtagot?
– Csak két ujjal illettem, atyám.
– Akkor menj és mosd meg a kezedet szenteltvízzel.
Ekkor egy apáca felteszi a kezét:
– Mondjad leányom!
– Atyám, én gyorsan gargarizálnék, mielőtt Katalin nővér belemossa a seggét a szenteltvíztartóba!
 
 
 
 
-Négy pap vitatkozik egy teológiai kérdésről. Hárman ugyanúgy vélekednek, ám egyiküknek más a véleménye. Mikor a renitens pap kifogy az érvekből, felkiált:- Uram, tudom, hogy igazam van! Adj valami jelet, hogy így van!Hirtelen mennydörög egyet az ég.- Ugyan már, ez csak véletlen! - mondja a három másik.- Uram, ha igazam van, adj egy nagyobb jelet, hogy a többiek is elhiggyék!A derült égből lecsap egy villám.- Ez csak véletlen! - hitetlenkednek a többiek.- Uram, adj valamilyen félreérthetetlen jelet, hogy meggyőzd ezt a három hitetlent!Az égből egy mély hang dörgi:- IGAZA VAN!A három hitetlenkedő pap összenéz, majd az egyikük:- Na és? Akkor most két vélemény áll hárommal szemben...

2021. 09. 06. 23:24

Édesmamám KUN volt, mert Kunszentmártonban született... (De télleg kun volt, ahogy én is az vagyok félig!...)
Gyurcsány miért ne lehetne még pápa?!
II. János Pál se született pápának, van még ideje Gyurcsánynak is pápábbnak lenni a pápánál! :DDD

Egyébként eszméletlen, milyen hajtóvadászat folyik ellene a médiákban!!! 
Ennyire mumus lett a jobboldali kormányunknak?!
Ezt egyszerűen nem vagyok képes elhinni!:(((

Ja, jut eszembe:
KI A FRANC AZ A PÓCS JÁNOS?! Mert nekem fogalmam sincs!...

jadzia

2021. 09. 06. 19:18

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „"Aszongya ez a Pócs János: Jézus Krisztus jász volt, mert jászolban született. Tejó Isten. Gyurcsány mi volt? Mert ő Pápán született!" (Kuncze Gábor)”

2021. 09. 06. 15:34

Hát nem csodállom, Jadzia drága!
Mert a maszk még csak hagyján, de az óvszerre édesmamám annó azt mondta, olyan, mintha a mézes üveget kívülről akarnánk nyalogatni! :DDD ;o)
Akácméz - Gőcze Termékek

2021. 09. 06. 15:21

No igen, mert ha egy ember kénytelen kelletlen csíkos, az már bizony régen ROSSZ!:(((

De vajon MIÉRT CSÍKOS A RABRUHA?
Miért csíkos rabruha (cm)
Természetesen főleg azért, mert az ilyen ruha könnyen észrevehető. De az is tény, hogy hosszú ideig volt egy olyan tendencia, mikor különösen úgy mutatkoztak Európában a csíkos ruházatok, mint valami nagyon rossz, istenkáromló emberek viseletei.

Nagyon érdekesen írja le ezt a tényt Michel Pasturo egy könyvében:
Az ördög bújt el a szövetben a csíkokban”, az alábbiak szerint:

Ez a sávozás ősi hagyománya volt a prostituáltaknak és gyilkosoknak, a középkori Európában - leprásokat, cirkuszi, bohócokat, törvénytelen gyermekeket, és más eretnekeket - csíkos viselet hordására ítélte a társadalom.

A történészek úgy vélik, hogy ez a trend amiatt alakult így ki, mert szabadon értelmezték a Bibliát, amely azt mondja:

By the way, „az ördög bűntársa” egykor nemcsak fekete volt, hanem cirmos (csíkos) is.

Boszorkány jelmez:
egyesülés gyorsírás disszidál 4 éves lány boszorkány jelmez - drsergis.com
Hát nem bájos ez a kis boszorka?!;o)
/Forrás: Google/

2021. 09. 06. 13:28

Mint az emberek... Bár mi nem vagyunk csíkosak... :0)

jadzia

2021. 09. 06. 11:08

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „RASSZIZMUS AMIKOR A FEHÉRCSÍKOS FEKETE ZEBRÁK A FEKETECSÍKOS FEHER ZEBRÁKAT UTÁUIÁK”

jadzia

2021. 09. 06. 11:04

a lényg Téged sem akarnak felvenni? Sem a maszkot sem az óvszert