Nevessünk!:)))

Nevessünk!:)))

2006. 09. 28. 20:25

Két szőke nő: - Nálatok sincs meleg víz? - De van, csak hideg!

Szőke nő először visz fel pasit. Nagyon izgul, zavartan keresztbe rakja a lábait, rendezgeti a haját, stb.. - Ideges vagy? - Aha. - Első alkalom? - Nem, nem dehogy, voltam már ideges....

Egy férfit felhívja az exfelesége a munkahelyén: - Szeretnék tőled segítséget kérni - kezdi az asszony. - Kiégett a fürdőszobámban az egyik lámpa. Megmondanád, hogyan kell kicserélni az izzót? - Először is - mondja a volt férj - engedd tele vízzel a fürdőkádat...

Egy motoros átkiabál a sisakja alól a másiknak: - Szia. Hogy jutok el a Váci útra? - Tesséééééék? Nem értem!!! - kiabál a másik. - A Váci útra akarok menniiiiii!!!!!! - kiabál most már hangosabban. - Jó! Menjéééééééééél!!!!!!!!!!!

Egy öregember üldögél egy padon, odaül mellé egy menő punk csávó a szivárvány színeiben játszó hajjal. Az öreg csak bámul rá hosszasan. Végül a punk nem bírja tovább cérnával és megkérdezi: - Mi van tata, még soha nem csinált semmi vadat életében? Mire az öreg: - Dehogynem fiam, egyszer kegyetlenül berúgtam és megkeféltem egy papagájt. Pont azon gondolkodtam nem vagy-e a fiam...

2007. 06. 01. 20:55

gömbicica

2007. 05. 26. 11:28

Óh! köszönöm

2007. 05. 26. 10:52

gömbicica írta: Különleges gyüjtemény! Probálja már valaki "külföldiül" mondani ezeket a kifejezéseket. Mégis kisebbség vagyunk a földön. Kár.

decease, demise, depart, die, drop, expire, go, pass away, pass (on), perish, succumb, pop off. check out, croak, kick off. Idioms: bite the dust, breathe one's last, cash in, give up the ghost, go to one's grave, kick the bucket, meet one's end (or Maker), pass on to the Great Beyond, turn up one's toes.

gömbicica

2007. 05. 26. 9:52

Különleges gyüjtemény! Probálja már valaki "külföldiül" mondani ezeket a kifejezéseket. Mégis kisebbség vagyunk a földön. Kár.

2007. 05. 26. 8:47

 • Ki hogyan hal meg?*

  Az aratót lekaszálja a halál. A házmester beadja a kulcsot. A molnár felőrli az egészsége. A szabónak elszakad a fonala, vagy kinyírják. A pék megeszi kenyere javát. A kertész a Paradicsomba jut, vagy alulról szagolja az ibolyát. A harangozónak beharangoznak. A portásnak megnyílik a mennyország kapuja. Az órásnak üt az utolsó órája. A kalauz eléri a végállomást. A muzsikusnak elszakad a húrja. A hajós boldogabb hazába vitorlázik. A pénztáros elszámol az élettel. A búvár örök álomba merül. A trombitásból végleg kifogy a szusz. A koldus jobblétre szenderül. A díjbirkózót maga alá gyűri a halál. A lakó örökös otthonra lel. A boldogtalan megboldogul. A léghajósnak elszáll a lelke. A vegetáriánus fűbe harap. A programozó kijavítja az utolsó hibát. A vadásznak lőttek, vagy az örök vadászmezőkön folytatja. A rendszergazda vírusos lesz. A magasugró feldobja a talpát. A kovács elpatkol. A papnak harangoznak. Az atléta élete ugrott. A filmrendezőnek "vége". A színésznek legördül a függöny. A zenésznek elhúzzák a nótáját. A késes gyilkost hazavágják. A kis embereket elteszik láb alól. A meteorológusnak befellegzik.

 • 2007. 05. 23. 11:01

  Ez ma nagyon tetszett:)

  2007. 03. 21. 16:05

  A 2085. évi történelem érettségi tételei

  1. Fekete Pákó betelepülése, majd kiűzetése Magyarországról!

  2. Győzike vagyonosodása és az etnobiznisz összefüggései.

  3. Fejtse ki részletesen, hogyan "kúrta" el Magyarország sorsát Gyurcsány Ferenc miniszterelnök!?

  4. Ismertesse részletesen a századforduló médiájának egyetemes kultúrtörténeti alkotásait (Big Brother, Való Világ, Fókusz, Aktív, Dáridó, Fásy Mulató), és azok pozitív hatásait a kor társadalmának szellemiségére, intelligenciaszintjére.

  5. Anettka és a kozmosz közti viszony a XXI-ik században.

  6. Döntse el melyik évben volt nő, és melyik évben volt férfi Terri Black!?!

  7. Magyarország "sztárjai" a XXI. Században: Fekete Pákó, Győzike. Jelölje térképen, mely kontinensre kellett volna visszavándorolniuk?

  8.Balázs Vs. Mónika show. Melyiknek volt a nagyobb nézettsége, és közerkölcsformáló hatása?

  9. A Barátok közt szappanopera 102542. részének részletes bemutatása a XXI-ik század végén! Ismertesse bizonyos szereplők sorozatbéli életrajzát. Mint pl. a Tilda-karakter evolúciója (1-51-ig)

  10. Miért részesíti előnyben a roma többségi társadalom az idegen hangzású keresztneveket? (Eszmeralda, Rozalinda, Izaura, Pamela, Szamanta,ill. Vinettú, Szándokán, Hoszéármándó, Ronáldó, Maradona)

  11.Ki volt Kiszel Donatella édesapja? Válassza ki, és húzza alá a megfelelő személy nevét:
  - Mr. Sylvester Stallone
  - Kondor Csaba Úrhölgy
  - Az ismeretlen katona ("akcióban eltűnt")
  - Az igazi Fantomas

  12. Kelemen Anna metamorfózisának ismertetése, munkásságának kultúrtörténeti elemzése.

  13. Ismertesse Kocsor Zsolt (egykori művésznevén: Kozsó) nemzetközi elismertségének (Nobel-békedíj, Grammy-díj, Szívárvány Zászló-érdemrend) okait és pályafutásának főbb állomásait.

  14. Mikor csatlakozott Magyarország államadóssága a "Fejlődő Országok" elitcsapatához? A:2007 B:2008 C:2009

  15. Melyik hazai mestermű vált a világörökség részévé a XXI-ik század közepén?
  - Kiszel Tünde "Donatellácska" naptársorozata
  - A 4-es metró frissen átadott, Panama-díjas első szakasza
  - A Chuck Norris híd
  - Schobert Norbert Update Enciklopédiája

  2007. 03. 06. 20:22

  Öregember meghal, bekerül a pokolba. Három üstöt lát. Az egyik mellett áll egy katona, puskával. A másik mellett egy jólöltözött úriember, golfütővel. A harmadiknál nem áll senki.

  Kérdezi Belzebúbot:


  - Mit csinál az a katona?
  - Abban az üstben németek vannak. Ha valamelyik ki akarna mászni, a katona ráfogja a puskáját, és azonnal visszahúzódik.


  - És az az úriember?
  - Abban az üstben angolok van-nak. Ha valamelyik ki akarna mászni, jól fejbecsapja a golfütővel.


  - És hogyhogy a harmadik mellett nincs senki?
  - Áh, oda nem is kell. Abban az üstben a magyarok vannak. Ha valaki ki akarna mászni, a többiek azonnal visszahúzzák.

  2007. 02. 23. 14:15

  Bocs, ezt nem mindenki fogja érteni, de jó:)

  2007. 02. 19. 16:32

  Februárban is érdekes keresőstringekkel találtak ide az emberek:

  http://szeretgom.hu.stats.hu/cgi-bin/aws tats.pl?config=szeretgom.hu

  A teljesség igénye nélkül a legfurcsábbak:

  milyen magas az esztergomi bazilika nem tudok banni a ferfiakkal jaguárt veszek megkeféltem a kutyám szinesfém árak kihez illek igazán

  2007. 02. 04. 3:12

  One of my best friends is Jewish. For state testing, our school gave us food, so we'd be awake and do well. Someone called it "concentration food". So my friend excitedly says "Concentration food? I haven't had this since camp!"

  tomorow is the 3rd anniversiary of the death of my dog. its also the aniversiary of the day I learned to drive.

  (w0rd): There is no place like 127.0.0.1

  I think I know where Michael Jackson got the idea to hang his kid over the balcony. Lion King.

  2007. 02. 02. 12:58

  A legkeményebb szivatás Mit teszel, ha valaki nagyon irritál vonaton/repülőn/buszon, és épp melletted ül?


  - Nos, szépen vedd elő a laptopod, nyisd ki, fordítsd úgy, hogy az illető biztosan lássa a képernyőt.
  - Csukd be a szemed, arcod fordítsd mereven az ég felé, és halkan mormogva kezdj el imádkozni.
  - Kattints a linkre: www.thecleverest.com A hatás garantált!

  2007. 02. 01. 12:57

  Kata írta: http://www.messe-ideen.de/upload/magisch e-zauberkugel.swf

  Akkor ide is:

  A trükk ott van, hogy átvágnak, mint a politikusok:)

  (10a + b) - (a + b) = 9a

  vagyis kijohet 9, 18, 27, 36 ... 72 (felette nem)

  Ha megnezed, minden oldalon ezeken a poziciokon mindig ugyanaz a szimbolum van. A trukk es az atvagas abban leledzik, hogy minden oldalon mas es mas szimbolum all ezeken a poziciokon.

  2007. 01. 30. 14:29

  Gigi írta: Semmilyen papír, legyen az még olyan nagy vagy vékony, nem hajtható 7-nél többször félbe.

  MythBusters-ék ezt megcáfolták, 11-szer hajtottak félbe egy fél focipályányi papírt:

  http://www.tv.com/mythbusters/underwater -car/episode/941361/summary.html?tag=ep_ list;ep_title;83

  2007. 01. 30. 13:52

  1800 előtt nem készült külön cipő a jobb és bal lábra. Anglia összes hattyúja a királynő tulajdona. Semmilyen papír, legyen az még olyan nagy vagy vékony, nem hajtható 7-nél többször félbe. Tom Sawyer volt az első regény, amit egy írógépen írtak. A földimogyoró a dinamit egyik alapanyaga. Egy macskának 32 izom van mindegyik fülében. 1997-ben a felhasználók szoftverrel kapcsolatos problémáinak megválaszolása miatt a Microsoft telefonszámlája több mint fél milliárd dollárral növekedett. Ez több, mint amennyibe a szoftver kifejlesztése került. A Kung Fu jelentése szabadidő. Al Capone névjegykártyáján "használtbútor-kereskedő" állt. A nők kb. kétszer annyit pislognak, mint a férfiak. Kenyában a zenészeket egy ketrecbe zárják a színpadon, nehogy ellopják a hangszereket. A jojó eredetileg fegyver volt a Fülöp szigeteken. Napóleon félt a macskáktól. Los Angeles teljes neve: "El Pueblo de Nuestra Senora la Reina de los Angeles de Porciuncula", és a hosszának 3,63% -ára csökkenthető: L. A. A cápák nem betegednek meg rákban. A "szamba" szó köldök összedörzsölést jelent. Thomas Edison, a villanykörte feltalálója, félt a sötétben. Lehetetlen nyitott szemmel tüsszenteni. A leggyakoribb keresztnév a világon a Mohamed. A Pulp Fiction című filmben minden óra 4:20-at mutat. A Biblia nem tesz említést macskákról. Uruguayban tilos párbajozni, kivéve, ha az ember bejegyzett véradó. Az utolsó 3500 évben összesen 230 év volt háborúmentes a "civilizált világban". A görög himnusz 158 versből áll. Egy görög sem tudja az összest. Egyedül az ember és a delfin szexel szórakozásból. Egy földrengés következtében 1811. december 16-án a Mississippi visszafelé folyt. A szú kétszer olyan gyorsan rágja át magát a fán, ha rockzenét hallgat

  2007. 01. 28. 23:13

  A McLaren istálló Magyarországon állított össze egy új teamet, mivel észrevették, hogy a roma fiatalok hihetetlen rövid idő alatt képesek leszerelni az autók kerekeit. Mivel a versenyeket manapság már nem a versenypályákon nyerik, hanem a boxokban, egy pillanat alatt kirúgták a sokat próbált teamüket, és romákból összeállított csapattal vágtak neki a versenyeknek. Eleinte minden a legnagyobb rendben zajlott. A romák fantasztikus három másodperc alatt le- és felszerelték a versenyautó kerekeit. A probléma a következő tíz másodpercben keletkezett, amikor a romák átfestették az autót, átütötték a gyártási számát, és eladták az egész gépet a pilótával együtt a Ferrarinak.