Nevessünk!:)))

Nevessünk!:)))

2006. 09. 28. 20:25

Két szőke nő: - Nálatok sincs meleg víz? - De van, csak hideg!

Szőke nő először visz fel pasit. Nagyon izgul, zavartan keresztbe rakja a lábait, rendezgeti a haját, stb.. - Ideges vagy? - Aha. - Első alkalom? - Nem, nem dehogy, voltam már ideges....

Egy férfit felhívja az exfelesége a munkahelyén: - Szeretnék tőled segítséget kérni - kezdi az asszony. - Kiégett a fürdőszobámban az egyik lámpa. Megmondanád, hogyan kell kicserélni az izzót? - Először is - mondja a volt férj - engedd tele vízzel a fürdőkádat...

Egy motoros átkiabál a sisakja alól a másiknak: - Szia. Hogy jutok el a Váci útra? - Tesséééééék? Nem értem!!! - kiabál a másik. - A Váci útra akarok menniiiiii!!!!!! - kiabál most már hangosabban. - Jó! Menjéééééééééél!!!!!!!!!!!

Egy öregember üldögél egy padon, odaül mellé egy menő punk csávó a szivárvány színeiben játszó hajjal. Az öreg csak bámul rá hosszasan. Végül a punk nem bírja tovább cérnával és megkérdezi: - Mi van tata, még soha nem csinált semmi vadat életében? Mire az öreg: - Dehogynem fiam, egyszer kegyetlenül berúgtam és megkeféltem egy papagájt. Pont azon gondolkodtam nem vagy-e a fiam...

gömbicica

2008. 03. 23. 19:34

 

Ma délután, hogy kicsit kisütött a nap, letekertünk a Duna partra. Egy kis napfürdőre lehuppantunk egy padra az Erzsébet parkba (jó volt látni, hogy sokan voltak az élményfürdőnél, bözsi parkba, kisdunaparton,macskalépcsőnél...).

A Gösser előtt mentünk el, ki volt pár kaja irva egy táblára pl. nyulpaprikás galuska.

Öregemnek mondom a fentieket, erre ő: akkor miért ülünk még itt? Miért kajás vagy? kérdem én. Itt elakadt a beszélgetés fonala kicsit, mert jött egy ismerős.  Tekintetem végigfutott magamon, és hangosan megállapitottam, hogy megint kezdhetnénk egy kis fogyókurát, mint tavaly. Egy baj volt, hogy nagy szerepet kapott benne a kefir, amit valahogy nagyon nehezen kultiválok. Pedig a minusz 8 kilót jónéven vettem.

Rövid gondolkodás után kivágtam, hogy mondjuk tehetnénk bele egy pár szem meggyet, akkor nem érezném, hogy olyan brrrrr  de vacak. Öregem kérdi: miért pont meggyet? Mit tudom én! Csak ugy mondtam. Erre ő:  a meggyet csak turmixolva tudod elképzelni? Legyen inkább banán. NO egyik kutya- másik eb.

 

Aki érti érti, aki nem, nem. Hasfájásig röhögtünk magunkon.

 

Törölt felhasználó

2008. 03. 22. 20:57

Ha már Mátrix... akkor adjunk az érzésnek...


Smith ügynök akcióban :)


Törölt felhasználó

2008. 03. 18. 19:36

Törölt felhasználó

2008. 03. 11. 13:56

Így a helyi népszavazás eredményeinek ismeretében egy régi dakota közmondás jutott eszembe:

A döglött ló is lehet engedelmes, csak azt kell mondanod neki: "fekszik!"

Eredeti méret

2008. 03. 10. 23:15

Nagyon formában vagy

gömbicica

2008. 03. 10. 19:45

A férfi este odaáll az asszony elé! Mutogatja az izmait.
- Nyolcvan kiló dinamit!
Az asszony nevetni kezd:
- De mit érek vele, ha a gyújtózsinór csak négy centi?

gömbicica

2008. 03. 10. 19:43

Bocsánat, de olyan aranyos


Pistike hosszasan leskelődik a szülei hálószobájának kulcslyukán. Egyszer csak elvörösödik és mérgében öklével az ajtóba csap:
- És még ezek akarnak pszichológushoz küldeni azért, mert szopom az ujjam...

Eredeti méret

2008. 03. 09. 12:35

2008. 03. 07. 10:05

Becslései szerint hány roma megy el szavazni március 9-én? Kolompár Orbán: Kevesebb, mint az országgyûlési választásokon. Az eddigi tapasztalatok legalábbis ezt mutatták. Egyébként fölöslegesnek tartom, hogy négy-ötmilliárdot költenek el a népszavazásra. Ebbõl a pénzbõl mind az 550 cigánytelepet fel lehetne számolni Magyarországon, enyhíteni lehetne a romák szociális nyomorán. Különben is, elképzelhetõ, hogy azon a napon a cigányok többsége már kinn lesz a földeken, mert kezdõdnek a tavaszi munkák. (forrás:hvg.hu)

 

2008. 03. 07. 10:02

Becslései szerint hány roma megy el szavazni március 9-én?

2008. 03. 07. 10:01

Törölt felhasználó

2008. 03. 06. 11:47

Törölt felhasználó

2008. 03. 06. 11:29

Nyuszika tanul vezetni az erdőben. Megállítja a medve:

- Mit csinálsz, nyuszika? Megőrültél, úgy vezetsz!

- Hát ilyen szar hepe-hupás úton nem lehet normálisan vezetni.

- Te bolond, ez nem hepe-hupás út, hanem a sünök ülősztrájkolnak!

2008. 03. 04. 19:47

Az óviban a gyerek nagyon kínlódott, hogy felhúzza a csizmáját, erre hát odament neki segíteni az óvó néni. Bizony nagyon megizzadt, amire a kisfiú lábára felráncigáltaa csizmát, ám alighogy letörölte a homlokáról a verejtéket, a kissrác azt mondja:
- Óvó néni, fordítva van a lábamon a csizma. A nő látta, hogy a gyereknek igaza van, hát gyorsan lehúzta róla, és ismét nagy kínlódások közepette,most már rendesen felcibálta a kissrác lábára. Ekkor a kisfiú megint csak megszólal:
- Ez nem is az én csizmám! A nő egyre idegesebb lett, őrült tempóban lerángatta a gyerek lábáról a csizmát, miközben az folytatta a mondókáját:
- ... hanem a bátyámé, csak ő már kinőtte, és ma reggel ezt adta rám az anyukám. Az óvónő már lilát látott, de uralkodott magán. Ismét ráadta a kisfiú lábára a csizmát, pedig még mindig nagyon sok tuszkolást igényelt a művelet. Na, végre, gondolta az óvónő, majd megkérdezte a gyereket:
- Pistike, hol a sapkád? Mire a gyerek:
- A csizmámban

2008. 03. 04. 10:16

(Annak idején Sinkovits Imre előadásában az egyik kabaréműsorban adták elő. Biztos lesz köztetek olyan, aki még nem ismerte.)

Bencze Imre: Édes, ékes apanyelvünk

Kezdjük tán a jó szóval: Tárgy esetben jót. Ámde tóból tavat lesz, nem pediglen tót. Egyes számban kő a kő, többes számban kövek. Nőnek nők a többese, helytelen a növek.

Többesben a tő nem tők, szabatosan tövek, Aminthogy a cső nem csők, magyarföldön csövek. Anyós kérdé van két vőm, ezek talán vövek? Azt se tudom mi a cö, egyes számú cövek?

Csók - ha adják - százával jó, ez benne a jó. Hogyha netán egy puszit kapsz, annak neve csó? Bablevesed lehet sós, némely vinkó savas, Nem lehet az utca hós, magyarul csak havas. Miskolcon, ám Debrecenben, Győrött, Pécsett, Szegeden, Mire mindezt megtanulod, beleőszülsz idegen.

Agysebész, ki agyat műt, otthon ír egy művet. Tűt használ a műtéthez, nem pediglen tüvet. Munka után füvet nyír, véletlen sem fűvet. Vágy fűti a műtősnőt. A műtőt a fűtő. Nyáron nyír a tüzelő, télen nyárral fűt ő.

Több szélhámost lefüleltek, Erre sokan felfüleltek, Kik a népet felültették, Mindnyájukat leültették. Foglár fogán foglyuk van. Nosza tömni fogjuk. Eközben a fogházból megszökhet a foglyuk. Elröppenhet foglyuk is, hacsak meg nem fogjuk.

Főmérnöknek fáj a feje, vagy talán a fője? Öt perc múlva jő a neje, s elájul a nője. Százados a bakák iránt szeretetet tettetett, Reggelenként kávéjukba rút szereket tetetett. Helyes, kedves helység Bonyhád, hol a konyhád helyiség. Nemekből, vagy igenekből született a nemiség?

Mekkában egy kába ürge Kába kőbe lövet, Országának nevében a követ követ követ. Morcos úr a hivatalnok, beszél hideg s ridegen, Néha játszik, nem sajátján, csak idegen idegen. Szeginé a terítőjét, szavát részeg Szegi szegi, Asszonyának előbb kedvét, majd pedig a nyakát szegi. Elvált asszony nyögve nyeli a keserű pirulát: Mit válasszon: a Fiatot, fiát vagy a fiúját?

Ingyen strandra lányok mentek, Minden előítélettől mentek, Estefelé arra mentek, Én már fuldoklókat mentek.

Eldöntöttem megnősülök, fogadok két feleséget. Megtanultam, hogy két fél alkot és garantál egészséget. Harminc nyarat megértem, mint a dinnye megértem, Anyósomat megértem, én a pénzem megértem.

Hiba mentes mentő vagyok, Szőke Tisza partján mentem, Díszmagyarom vízbe esett, Díszes mentém menten mentem.

Szövőgyárban kelmét szőnek. Fent is lent, meg lent is lent. Kikent-kifent késköszörűs lent is fent meg fent is fent. Ha a kocka újfent fordul: fent a lent és lent is fent.

Hajmáskéren pultok körül körözött egy körözött, Hagyma lapult kosarában, meg egy adag körözött. Fölvágós a középhátvéd. Három csatárt fölvágott. Hát belőle vajon mi lesz? Fasírt-é vagy fölvágott?

Díjbirkózó győzött tussal, Nevét írják vörös tussal, Lezuhanyzott meleg tussal, Prímás várja forró tussal.

Határidőt szabott Áron, Árat venne szabott áron. Átvág Áron hat határon, Kitartásod meghat Áron.

Felment - fölment, tejfel - tejföl, ... Ne is folytasd barátom! Első lett az ángyom lánya a fölemás korláton.

Magyarország olyan ország, hol a nemes nemtelen, Lábasodnak nincsen lába, aki szemes szemtelen. A csinos néha csintalan, szarvatlan a szarvas, Magos lehet magtalan, s farkatlan a farkas. Daru száll a darujára s lesz a darus darvas. Rágcsáló a mérget eszi, engem esz a méreg. Gerinces vagy rovar netán a toportyán féreg?

Egyesben a vakondokok vakond avagy vakondok? Hasonlókép helyes lesz a kanon meg a kanonok? Némileg vagy nemileg? Gyakori a gikszer. "Kedves egész seggedre!" köszönt a svéd mixer. Arab diák magolja: "tevéd, tévéd, téved," Merjél mérni mértékkel, mertek, merték, mértek.

Pisti így szól: "Kimosta anyukám a kádat!" Viszonzásul kimossa anyukád a kámat? Óvodások ragoznak: "Enyém, enyéd, enyé", Nem tudják, hogy helyesen: tiém, tiéd, tié.

A magyar nyelv, remélem meggyőztelek barátom, Külön leges-legszebb nyelv, kerek e nagy világon.

2008. 03. 02. 16:48

Nem rum volt az hanem VODKA a javából.

2008. 03. 02. 16:36

Remélem van olyan, amit még nem láttatok:

A finnugor-elmélet tényleg hazugság (viccen kívül is az), ugyanis tényként kezelhetjük, hogy az alább megtekinthető nyelvek a magyarból fejlődtek ki. ;-)

Íme a bizonyíték:

Magyar-görög: youtube.com

Magyar-francia: youtube.com

Magyar-német: youtube.com

Magyar-török: youtube.com

Magyar-spanyol: youtube.com

Magyar-svéd: youtube.com

Magyar-arab: youtube.com

Magyar-perzsa: youtube.com

Magyar-zulu: youtube.com

Magyar-cseh: youtube.com

Magyar-szerb: youtube.com

2008. 03. 01. 10:43

Lehet, hogy Szekeresese drdr. mááár a beeeszéde eeelőőőttt rárátalált a honvédségi rumkészleterere...

www.youtube.com

2008. 02. 29. 19:07

Ez fájt... :D

2008. 02. 29. 18:23