Nevessünk!:)))

Nevessünk!:)))

2006. 09. 28. 20:25

Két szőke nő: - Nálatok sincs meleg víz? - De van, csak hideg!

Szőke nő először visz fel pasit. Nagyon izgul, zavartan keresztbe rakja a lábait, rendezgeti a haját, stb.. - Ideges vagy? - Aha. - Első alkalom? - Nem, nem dehogy, voltam már ideges....

Egy férfit felhívja az exfelesége a munkahelyén: - Szeretnék tőled segítséget kérni - kezdi az asszony. - Kiégett a fürdőszobámban az egyik lámpa. Megmondanád, hogyan kell kicserélni az izzót? - Először is - mondja a volt férj - engedd tele vízzel a fürdőkádat...

Egy motoros átkiabál a sisakja alól a másiknak: - Szia. Hogy jutok el a Váci útra? - Tesséééééék? Nem értem!!! - kiabál a másik. - A Váci útra akarok menniiiiii!!!!!! - kiabál most már hangosabban. - Jó! Menjéééééééééél!!!!!!!!!!!

Egy öregember üldögél egy padon, odaül mellé egy menő punk csávó a szivárvány színeiben játszó hajjal. Az öreg csak bámul rá hosszasan. Végül a punk nem bírja tovább cérnával és megkérdezi: - Mi van tata, még soha nem csinált semmi vadat életében? Mire az öreg: - Dehogynem fiam, egyszer kegyetlenül berúgtam és megkeféltem egy papagájt. Pont azon gondolkodtam nem vagy-e a fiam...

2007. 03. 21. 16:05

A 2085. évi történelem érettségi tételei

1. Fekete Pákó betelepülése, majd kiűzetése Magyarországról!

2. Győzike vagyonosodása és az etnobiznisz összefüggései.

3. Fejtse ki részletesen, hogyan "kúrta" el Magyarország sorsát Gyurcsány Ferenc miniszterelnök!?

4. Ismertesse részletesen a századforduló médiájának egyetemes kultúrtörténeti alkotásait (Big Brother, Való Világ, Fókusz, Aktív, Dáridó, Fásy Mulató), és azok pozitív hatásait a kor társadalmának szellemiségére, intelligenciaszintjére.

5. Anettka és a kozmosz közti viszony a XXI-ik században.

6. Döntse el melyik évben volt nő, és melyik évben volt férfi Terri Black!?!

7. Magyarország "sztárjai" a XXI. Században: Fekete Pákó, Győzike. Jelölje térképen, mely kontinensre kellett volna visszavándorolniuk?

8.Balázs Vs. Mónika show. Melyiknek volt a nagyobb nézettsége, és közerkölcsformáló hatása?

9. A Barátok közt szappanopera 102542. részének részletes bemutatása a XXI-ik század végén! Ismertesse bizonyos szereplők sorozatbéli életrajzát. Mint pl. a Tilda-karakter evolúciója (1-51-ig)

10. Miért részesíti előnyben a roma többségi társadalom az idegen hangzású keresztneveket? (Eszmeralda, Rozalinda, Izaura, Pamela, Szamanta,ill. Vinettú, Szándokán, Hoszéármándó, Ronáldó, Maradona)

11.Ki volt Kiszel Donatella édesapja? Válassza ki, és húzza alá a megfelelő személy nevét:
- Mr. Sylvester Stallone
- Kondor Csaba Úrhölgy
- Az ismeretlen katona ("akcióban eltűnt")
- Az igazi Fantomas

12. Kelemen Anna metamorfózisának ismertetése, munkásságának kultúrtörténeti elemzése.

13. Ismertesse Kocsor Zsolt (egykori művésznevén: Kozsó) nemzetközi elismertségének (Nobel-békedíj, Grammy-díj, Szívárvány Zászló-érdemrend) okait és pályafutásának főbb állomásait.

14. Mikor csatlakozott Magyarország államadóssága a "Fejlődő Országok" elitcsapatához? A:2007 B:2008 C:2009

15. Melyik hazai mestermű vált a világörökség részévé a XXI-ik század közepén?
- Kiszel Tünde "Donatellácska" naptársorozata
- A 4-es metró frissen átadott, Panama-díjas első szakasza
- A Chuck Norris híd
- Schobert Norbert Update Enciklopédiája

2007. 03. 06. 20:22

Öregember meghal, bekerül a pokolba. Három üstöt lát. Az egyik mellett áll egy katona, puskával. A másik mellett egy jólöltözött úriember, golfütővel. A harmadiknál nem áll senki.

Kérdezi Belzebúbot:


- Mit csinál az a katona?
- Abban az üstben németek vannak. Ha valamelyik ki akarna mászni, a katona ráfogja a puskáját, és azonnal visszahúzódik.


- És az az úriember?
- Abban az üstben angolok van-nak. Ha valamelyik ki akarna mászni, jól fejbecsapja a golfütővel.


- És hogyhogy a harmadik mellett nincs senki?
- Áh, oda nem is kell. Abban az üstben a magyarok vannak. Ha valaki ki akarna mászni, a többiek azonnal visszahúzzák.

2007. 02. 23. 14:15

Bocs, ezt nem mindenki fogja érteni, de jó:)

2007. 02. 19. 16:32

Februárban is érdekes keresőstringekkel találtak ide az emberek:

http://szeretgom.hu.stats.hu/cgi-bin/aws tats.pl?config=szeretgom.hu

A teljesség igénye nélkül a legfurcsábbak:

milyen magas az esztergomi bazilika nem tudok banni a ferfiakkal jaguárt veszek megkeféltem a kutyám szinesfém árak kihez illek igazán

2007. 02. 04. 3:12

One of my best friends is Jewish. For state testing, our school gave us food, so we'd be awake and do well. Someone called it "concentration food". So my friend excitedly says "Concentration food? I haven't had this since camp!"

tomorow is the 3rd anniversiary of the death of my dog. its also the aniversiary of the day I learned to drive.

(w0rd): There is no place like 127.0.0.1

I think I know where Michael Jackson got the idea to hang his kid over the balcony. Lion King.

2007. 02. 02. 12:58

A legkeményebb szivatás Mit teszel, ha valaki nagyon irritál vonaton/repülőn/buszon, és épp melletted ül?


- Nos, szépen vedd elő a laptopod, nyisd ki, fordítsd úgy, hogy az illető biztosan lássa a képernyőt.
- Csukd be a szemed, arcod fordítsd mereven az ég felé, és halkan mormogva kezdj el imádkozni.
- Kattints a linkre: www.thecleverest.com A hatás garantált!

2007. 02. 01. 12:57

Kata írta: http://www.messe-ideen.de/upload/magisch e-zauberkugel.swf

Akkor ide is:

A trükk ott van, hogy átvágnak, mint a politikusok:)

(10a + b) - (a + b) = 9a

vagyis kijohet 9, 18, 27, 36 ... 72 (felette nem)

Ha megnezed, minden oldalon ezeken a poziciokon mindig ugyanaz a szimbolum van. A trukk es az atvagas abban leledzik, hogy minden oldalon mas es mas szimbolum all ezeken a poziciokon.

2007. 01. 30. 14:29

Gigi írta: Semmilyen papír, legyen az még olyan nagy vagy vékony, nem hajtható 7-nél többször félbe.

MythBusters-ék ezt megcáfolták, 11-szer hajtottak félbe egy fél focipályányi papírt:

http://www.tv.com/mythbusters/underwater -car/episode/941361/summary.html?tag=ep_ list;ep_title;83

2007. 01. 30. 13:52

1800 előtt nem készült külön cipő a jobb és bal lábra. Anglia összes hattyúja a királynő tulajdona. Semmilyen papír, legyen az még olyan nagy vagy vékony, nem hajtható 7-nél többször félbe. Tom Sawyer volt az első regény, amit egy írógépen írtak. A földimogyoró a dinamit egyik alapanyaga. Egy macskának 32 izom van mindegyik fülében. 1997-ben a felhasználók szoftverrel kapcsolatos problémáinak megválaszolása miatt a Microsoft telefonszámlája több mint fél milliárd dollárral növekedett. Ez több, mint amennyibe a szoftver kifejlesztése került. A Kung Fu jelentése szabadidő. Al Capone névjegykártyáján "használtbútor-kereskedő" állt. A nők kb. kétszer annyit pislognak, mint a férfiak. Kenyában a zenészeket egy ketrecbe zárják a színpadon, nehogy ellopják a hangszereket. A jojó eredetileg fegyver volt a Fülöp szigeteken. Napóleon félt a macskáktól. Los Angeles teljes neve: "El Pueblo de Nuestra Senora la Reina de los Angeles de Porciuncula", és a hosszának 3,63% -ára csökkenthető: L. A. A cápák nem betegednek meg rákban. A "szamba" szó köldök összedörzsölést jelent. Thomas Edison, a villanykörte feltalálója, félt a sötétben. Lehetetlen nyitott szemmel tüsszenteni. A leggyakoribb keresztnév a világon a Mohamed. A Pulp Fiction című filmben minden óra 4:20-at mutat. A Biblia nem tesz említést macskákról. Uruguayban tilos párbajozni, kivéve, ha az ember bejegyzett véradó. Az utolsó 3500 évben összesen 230 év volt háborúmentes a "civilizált világban". A görög himnusz 158 versből áll. Egy görög sem tudja az összest. Egyedül az ember és a delfin szexel szórakozásból. Egy földrengés következtében 1811. december 16-án a Mississippi visszafelé folyt. A szú kétszer olyan gyorsan rágja át magát a fán, ha rockzenét hallgat

2007. 01. 28. 23:13

A McLaren istálló Magyarországon állított össze egy új teamet, mivel észrevették, hogy a roma fiatalok hihetetlen rövid idő alatt képesek leszerelni az autók kerekeit. Mivel a versenyeket manapság már nem a versenypályákon nyerik, hanem a boxokban, egy pillanat alatt kirúgták a sokat próbált teamüket, és romákból összeállított csapattal vágtak neki a versenyeknek. Eleinte minden a legnagyobb rendben zajlott. A romák fantasztikus három másodperc alatt le- és felszerelték a versenyautó kerekeit. A probléma a következő tíz másodpercben keletkezett, amikor a romák átfestették az autót, átütötték a gyártási számát, és eladták az egész gépet a pilótával együtt a Ferrarinak.

2007. 01. 28. 23:10

Két cigány biciklizik. Elérnek egy lejtőhöz. Már közeleg a vége, amikor a hátul ülő megszólal:
- Gazsi! Kontrázz!
- Zsámó, zsasé, tada, tidi…!

2007. 01. 28. 23:08

Egy cigány elmegy a barátjához. Döbbenten veszi észre, hogy a barátjának van egy nagy háza, sok nője és egy hatalmas teniszpályája, ahol éppen Andre Agassi és Roger Federer játszik. Meg is kérdezi a cimboráját:
- Há Béla, mi törten veled? Tegnap mé tökre szegény votá és nem vót semmid.
- Há tudod, kifogtam az aranyhalat. Elmegy a barát horgászni, hát ő is olyan szerencsés és kifogja az aranyhalat. Megszólal az aranyhal:
- Jaj, ha visszadobsz, teljesítem három kívánságodat!
- Oké. Legyen nékem egy nagy házam, sok nőm és emelet sok szex. Hazamegy, és látja ott a szép nagy ház és a sok nő. Kinyitja az ajtót és ömlik ki a sok keksz. Mérgesen elmegy a barátjához:
- Béla, valami nem stimmel, én sok szexet kértem nem pedig kekszet!
- Mért, szerinted én nagy téniszt kértem?

2007. 01. 28. 23:07

A határ közelében lakó Gazsi át akar menni a határon, de nincs útlevele. Kéri hát Gusztit, mikor megy legközelebb át vásárra, vigye át zsákban. Állnak másnap a határon a gyalogosan érkező romák, mindegyiknek a hátán egy-egy zsák. Kérdik a határőrök az elsőt:
- No, mi van a zsákban?
- Há kakast viszek a vásárra. A határőr rávág a zsákra gumibottal, mire felhangzik: "Kukurikúúú"
- Jól van, mehetsz. Hát te mit viszel? - kérdik a másiktól.
- Há malacot a vásárra. Rávágnak arra is, felhangzik: "Uííí Uííí" - elengedik. Guszti gondolkodik, mit is mondjon, mit visz, hogy ne üssék meg nagyon a Gazsit. Mire odaér, ki is találja. Kérdik tőle:
- Mit viszel, Guszti?
- Há, porcelánt a vásárra. Rávág a zsákra a határőr, mire bentről Gazsi megszólal:
- Há de csirr, há de csörr!

2007. 01. 25. 10:07

Multinacionális cég leányvállalatainak alkalmazottai egy meetingen beszélgetnek:

Angol alkalmazott:


- A prémiumból elvittem a családot Hawaiira, kifizettem a kocsim részleteiből hátralévőt, a maradékot pedig lekötöttem a bankban.

Német alkalmazott:


- Hasonlóan tettem én is, mi elmentünk a Kanári-szigetekre, vettem egy kocsit, a maradékot pedig félretettem a gyerek egyetemi éveire.

Magyar alkalmazott:


- Én vettem egy pulóvert.

Angol és a német:


- És a maradék?

Magyar:


- Azt kipótolták anyámék.

2006. 12. 06. 14:45

Bocs, hogy angolul van, de annyira a volt munkahelyem jutott róla az eszembe, hogy közzé kell tennem:)

A Japanese technology company and an American technology company, decided to have a canoe race on the Missouri River. Both teams practiced long and hard to reach their peak performance before the race. On the big day the Japanese tech company won by a full mile.

Afterward, the American team became very discouraged and morally depressed. The American company decided a management meeting was needed to determine the reason for the crushing defeat.

Their initial conclusion was the Japanese had eight people rowing and one person steering, while the American team had eight people steering and one person rowing. So American company hired a consulting firm and paid them millions of dollars to formalize the study. After six months, the consulting firm delivered their results. The firm advised the American company that too many people were steering the boat, and not enough people were rowing.

So the American Team took action: To prevent losing to the Japanese again next year, the rowing team's management structure was totally reorganized to four steering managers, three area steering practice managers, six project managers and three professional services steering manager. A Black Belt framework was implemented to manage this project using Six Sigma methodology. The Task Force' progress was discussed on a series of weekly 4 hour con-calls.

They also implemented a new performance based system that would give the 1 person rowing the boat greater incentives to work harder. This was based on a series of 65 performance metrics which totaled 100 percent of the attainable bonus. The Task Force then scheduled a series of off-site meetings, including expensive dinners, golf shirts, custom golf clubs, and leather golf bags for the attendees. The message... "We must motivate and empower the rower" The rower was tasked with providing weekly status reports which were uploaded into six CRM management tools. The rower also participated in separate weekly management conference calls with steering task force managers, the professional services managers and was required to deliver all written content to the project managers. The rower was then tasked with preparing a development plan to enhance core rowing competencies, however due to increased OPEX the training was limited to web based rowing classes. The next year the Japanese won by two miles.

The American management then conducted a RIF which impacted the rower. Funding was cut for the for the development of a new canoe and paddles and all capital investments for new equipment were canceled. Task Force members and managers were rewarded with Stock Options. The money saved from the budget cuts were then distributed to the senior executives as a bonus, in appreciation for a job well done.

2006. 11. 22. 7:45

"A múltkor egy vevő a pulton felejtette a mobilját. Megnéztem rajta a címlistát, és felhívtam a Mama feliratnál jelzett telefonszámot. Elmondtam a hölgynek, hogy a fia telefonja nálunk van.
- Azonnal intézkedem - válaszolt a Mama. Kis idő múlva megcsörrent a mobil, felvettem:
- Halló?
- Kisfiam, a kisboltból telefonáltak, hogy náluk van a mobilod, menj érte!

Kaptam egy ilyen sms-t: Nyerjen 500eFT-ot az Europarktol..blabla.. erre kuldtem nekik egy ilyen valaszt: "Meg egy ilyet kapok es megb * m anyadat a ravatalon!" erre jött egy válasz: "Ön sikeresen leiratkozott hírlevelünkről.

Voltam moziban, a Passiot néztük, ül mellettünk egy szőke csaj, meg a kigyúrt barátja. Első beszólás, amikor elkapják Jézust: Csaj: És akkor felakasztják, vagy mi lesz??? Pasi: Hülye, ő a főszereplő, csak nem hal meg!

Az évfolyamból gyér érdeklődés mutatkozott egy prof. előadásai iránt. Ezért a prof. az egyik előadás végén bejelentette, hogy legközelebb ZH írás lesz, ahova a hiányzókat is sok szeretettel várja. Közölte, hogy hiányzást csak akkor fogad el, ha az illető beteg, és már a halálán van. Erre az egyik diák megkérdezte:
- Elfogadja-e a hiányzás okának a túlzásba vitt nemi élet okozta végkimerülést? Kis csend. A prof. a kérdezőre nézett egy pillanatig, majd ezt válaszolta:
- Majd legfeljebb megírja bal kézzel."

2006. 11. 15. 22:04

Na, mi kb egy hete ezen röhögünk. Főleg a 2 felhőkölésén:

http://www.dumpalink.com/media/116235900 5/Drunken_orson_welles

2006. 11. 15. 13:03

Ha még nem tudod mit kérj karácsonyra:

USB-ről indítható asztali rakéte