Nevessünk!:)))

Nevessünk!:)))

2006. 09. 28. 20:25

Két szőke nő: - Nálatok sincs meleg víz? - De van, csak hideg!

Szőke nő először visz fel pasit. Nagyon izgul, zavartan keresztbe rakja a lábait, rendezgeti a haját, stb.. - Ideges vagy? - Aha. - Első alkalom? - Nem, nem dehogy, voltam már ideges....

Egy férfit felhívja az exfelesége a munkahelyén: - Szeretnék tőled segítséget kérni - kezdi az asszony. - Kiégett a fürdőszobámban az egyik lámpa. Megmondanád, hogyan kell kicserélni az izzót? - Először is - mondja a volt férj - engedd tele vízzel a fürdőkádat...

Egy motoros átkiabál a sisakja alól a másiknak: - Szia. Hogy jutok el a Váci útra? - Tesséééééék? Nem értem!!! - kiabál a másik. - A Váci útra akarok menniiiiii!!!!!! - kiabál most már hangosabban. - Jó! Menjéééééééééél!!!!!!!!!!!

Egy öregember üldögél egy padon, odaül mellé egy menő punk csávó a szivárvány színeiben játszó hajjal. Az öreg csak bámul rá hosszasan. Végül a punk nem bírja tovább cérnával és megkérdezi: - Mi van tata, még soha nem csinált semmi vadat életében? Mire az öreg: - Dehogynem fiam, egyszer kegyetlenül berúgtam és megkeféltem egy papagájt. Pont azon gondolkodtam nem vagy-e a fiam...

jadzia

2022. 05. 21. 19:53

Lehet, hogy egy kép erről: 3 ember, álló emberek, hó és szöveg

jadzia

2022. 05. 21. 19:52

Lehet, hogy egy illusztráció erről: macska és szöveg

jadzia

2022. 05. 21. 19:52

Lehet, hogy egy mém erről: 2 ember és , szöveg, amely így szól: „Ã, drágám, milyen tiszta a lakás! Megint letiltottak a Facebook-on?”

2022. 05. 20. 22:25

Igazad van Dmolnár, Jadzia valóban sok jópofa vicces írást, rajzot hoz. Legutóbb nekem legjobban az az öregasszony tetszett az öreg macskájával!:DDD
Ha eléggé résen vagyunk, még látni tudjuk őket, igaz?!:)))

jadzia

2022. 05. 20. 19:35

Lehet, hogy egy képregény erről: szöveg

jadzia

2022. 05. 20. 19:35

Lehet, hogy egy képregény erről: ‎1 személy és ‎, szöveg, amely így szól: „‎KEDVES JURIJ! AZ A CSAJ VOK, AKIVEL 20 ÉVE SEXELNI SEXELN AKARTÁL! MOST MÁR KELLENÉL! أد‎”‎‎

jadzia

2022. 05. 20. 19:34

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „Aki nem kapja meg otthon a megfelelő kedvességet, az kénytelen lemenni érte a fagylaltozóba. fagylalt Gelato Bus Stop COME Durxoleins Ains ENGRINE ecses fb.com/becsesbrigantik”

2022. 05. 20. 12:36

Kedves Jadzia!

Kár lenne, mert nagyon jókat hozol...

jadzia

2022. 05. 19. 19:34

Lehet, hogy egy képregény erről: szövegpróba

jadzia

2022. 05. 18. 18:58

it is eltűnteka képeimsoha többé nemhozok

2022. 05. 16. 11:17

"Kipihent agy ugyebár, amely ilyesmiket kitalál!" :DDD

By:
https://www.youtube.com/watch?v=p4w86Ht-o98
Lehár Ferenc: Luxemburg grófja operett, Fleury belépője - Hontha Hanna énekel

Drága Jadziám!

Erről a vicces krokodilos jelenetről, melyet betettél, ez a dalszöveg részlet jutott eszembe, s igen, én bizony ezt SOKSZOR idézem, ha valami borotságot hallok, látok! ;o)
S elárulom azt is, hogy ezzel itt most én nemcsak Honthy Hannára, a nagy magyar primadonnára emlékezem, hanem az én DRÁGA JÓ ÉDESANYÁMRA is, akinek ő volt a kedvence, s ezen belül pontosan ez a dal!:)))
Sajnos, a dal szöveget nem találni a Zeneszoveg.hu-n!:(((
Pedig jó lenne, mert meg lehet figyelni, milyen zseniális benne Hanna előadásában az előadandó szöveg deklamációja, az ember szinte maga előtt látja azt, amikről énekel a művésznő.
És minden szavát érteni, ami NAGY SZÓ az énekeseknél!!!

Sajnos, nagyon nehezen találtam meg a dal felvételét (kép persze nincs is!), mert egy ma élő színésznőtől kínálta fel a youtube, hát meghallgattam azt is, és konstatáltam, Honthyt LEHETETLEN utánozni!!
Csak csalódást okoz az ő számait másoktól meghallgatni!:(((

Igen, mert Ő VALÓDI PRIMADONNA volt, és véleményem szerint az UTOLSÓ finoman elegáns operetténekesnő. Tényleg igazi "úrinő":)))
Nem akarok senkit bántani, de igen elkeserítő, a mostani elődók milyen szürkék hozzá képest!:(((
Honthy Hanna, a primadonna királynői története
Honthy Hanna (1893-1978) Kossuth díjas magyar színésznő, operettprimadonna, érdemes és kiváló művész.
Én ŐT IS a NEMZET SZÍNÉSZEI közé sorolnám, ha tehetném, mert megérdemelné még így "Posthumous" is...

jadzia

2022. 05. 15. 19:12

Lehet, hogy egy kép erről: egy vagy több ember és , szöveg, amely így szól: „Molnár felhívja az állatorvost: -Doktor úr, az anyósom holnap felkeresi önt a macskánkkal. Adjon be neki valami gyorsan ölÅ szert, tudja nagyon öreg már szegény! -Rendben van. De mondja kérem, a macska hazatalál majd egyedül? totea”

jadzia

2022. 05. 14. 20:09
uristacsoport egy krokodilfarmot látogatott meg, és a krokodiltó közepén egy lebegő szerkezetben voltak. A farm tulajdonosa ezt kiáltotta: „Aki a vízbe ugrik és kiúszik a partra, 10 millió dollárt kap. A csend fülsüketítő volt.
Egyszer csak egy férfi ugrott a vízbe. Krokodilok üldözték, de nagy szerencsével sértetlen volt. A tulajdonos bejelentette: "Megvan a nyertesünk!!! ".
Miután megkapták jutalmukat, a férfi és felesége visszatértek a hotelszobába. A férfi azt mondja a feleségének: "Nem magam ugrottam bele ... Valaki meglökött!!! "
A felesége mosolygott és hidegen azt mondta: "Én voltam! "
A történet tanulsága: "Minden sikeres férfi mögött mindig van egy nő, aki ad neki egy kis lökést"
jadzia

2022. 05. 14. 20:04

Lehet, hogy egy kép erről: egy vagy több ember és , szöveg, amely így szól: „Annyira fel vagyok izgulva, dugunk már végre??? Hagyjál most,olyan jó posztok vannak a csoportban..”

jadzia

2022. 05. 13. 19:08

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „Mindkét szobába kellene klíma! Szót se többet báttya”

jadzia

2022. 05. 13. 19:08

Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember és , szöveg, amely így szól: „sex közben Lacinak hivtál!!!! sötét volt”

2022. 05. 13. 12:09

Hajdanában majd mindenhol dívott a hűtlen asszonyok kivégzése. Manapság már csak a mohamedánoknál szokás, ott se mindenhol, csak a nagyon vakbuzgó hívőknél... (mondjuk Szaud Arábia, vagy Irán, esetleg Afganisztán)

2022. 05. 13. 0:48

Brrrr...
Drága Jadzia!
Ilyesmi nemcsak Indiában volt ám lehetséges, hanem nálunk is, mert olvastam a Magyar dekameronban, hogy a férj simán kivégezhette a hűtlen feleségét mérgezéssel, de karddal is, az asszonynak CSAK annyi joga volt, hogy választhatott a két halálnem között!
Ilyen volt a JOG!:(((
És képzeljétek, még volt olyan hülye nő, aki hozzáment, ugyanis másodszor is megnősült az a brutális férfi!:(((
Na és a zsidók? A kövezés?!:(((

"Jézus kiment az Olajfák hegyére, majd kora reggel újra megjelent a templomban. A nép köré sereglett, s ő leült és tanította őket. Az írástudók és a farizeusok egy házasságtörésen ért asszonyt vittek eléje. Odaállították középre, és így szóltak hozzá: „Mester, ezt az asszonyt röviddel ezelőtt házasságtörésen érték. Mózes azt parancsolta a törvényben, hogy az ilyet meg kell kövezni. Hát te mit mondasz?” Ezt azért kérdezték, hogy próbára tegyék, s vádolhassák. Jézus lehajolt, és az ujjával írni kezdett a földön. De tovább faggatták, azért fölegyenesedett, és azt mondta nekik: „Az vesse rá az első követ, aki bűntelen közületek!” Aztán újra lehajolt, s tovább írt a földön, ők meg ennek hallatára eloldalogtak, egyikük a másik után, kezdve a véneken, s csak Jézus maradt ott a középütt álló asszonnyal. Jézus fölegyenesedett és megszólította: „Asszony, hova lettek? Senki sem ítélt el?” „Senki, Uram” – felelte az asszony. Erre Jézus azt mondta neki: „Én sem ítéllek el. Menj, de többé ne vétkezzél!”

Szent János evangéliuma, 8,1-11

jadzia

2022. 05. 12. 19:26

Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember, álló emberek és , szöveg, amely így szól: „A boldog házasság titka Indiában: A vő‘legénynek puskát ajándékoznak az esküvő napján, a menyasszonynak pedig piros pontot rajzolnak a homlokára...”

jadzia

2022. 05. 11. 19:56

Nem érhető el leírás a fényképhez.