Nevessünk!:)))

Nevessünk!:)))

2006. 09. 28. 20:25

Két szőke nő: - Nálatok sincs meleg víz? - De van, csak hideg!

Szőke nő először visz fel pasit. Nagyon izgul, zavartan keresztbe rakja a lábait, rendezgeti a haját, stb.. - Ideges vagy? - Aha. - Első alkalom? - Nem, nem dehogy, voltam már ideges....

Egy férfit felhívja az exfelesége a munkahelyén: - Szeretnék tőled segítséget kérni - kezdi az asszony. - Kiégett a fürdőszobámban az egyik lámpa. Megmondanád, hogyan kell kicserélni az izzót? - Először is - mondja a volt férj - engedd tele vízzel a fürdőkádat...

Egy motoros átkiabál a sisakja alól a másiknak: - Szia. Hogy jutok el a Váci útra? - Tesséééééék? Nem értem!!! - kiabál a másik. - A Váci útra akarok menniiiiii!!!!!! - kiabál most már hangosabban. - Jó! Menjéééééééééél!!!!!!!!!!!

Egy öregember üldögél egy padon, odaül mellé egy menő punk csávó a szivárvány színeiben játszó hajjal. Az öreg csak bámul rá hosszasan. Végül a punk nem bírja tovább cérnával és megkérdezi: - Mi van tata, még soha nem csinált semmi vadat életében? Mire az öreg: - Dehogynem fiam, egyszer kegyetlenül berúgtam és megkeféltem egy papagájt. Pont azon gondolkodtam nem vagy-e a fiam...

jadzia

2021. 09. 25. 19:47

Lehet, hogy egy kép erről: egy vagy több ember és , szöveg, amely így szól: „Nem tornázom reggel ...mert még a végén kilöttyintem a kávémat”

jadzia

2021. 09. 25. 19:22

Lehet, hogy egy kép erről: térkép és , szöveg, amely így szól: „su Björk- ejzin Kurva hideg Alkoholista rokonaink Lemmingek, olaj Valami rokonok Cimbik, duda modellek Valami rokonok Gyűlölt Gyülöltkézilabyázor rokonok Kurva komcsik Cimbik, Guinin Sápadt balfaszok Sabonis Kurva komcsik Valami rokonok Kurva komcsik Kurva komcsik Testvéreink Testvé Kurva komcsik Sör, kurvák Trianon Kurva komcsik Olcsó kurvák Olcsó Bank Rühellt sógorok Csigaevá‘ köcsög szarházik Kurva komcsik magya Pápa, pizza vegyesen MORDOR Arabok paraziták NAGY LACI HAZAÁRULÓ“!!! Techny parti övezet/ Maffia Olcsóbi Olcsó arany, bőrdzseki NEGEREK Maffia Minotauruszok Haborús övezet semmittevok”

jadzia

2021. 09. 25. 19:22

Beszarás ez a vicc a budiról Holdfény de egy tény a széklet  minősége és az hogy nd legyen kínzó aranyeret okozó az egyik legfontosabb működésün k

2021. 09. 25. 16:48

Hát Jadzia, honnan a csudából gondoltad, hogy nekem pont ma hajnalban igen súlyos (IGAZI!) székrekedésem volt!:'(
Már nem tudtam, mit csináljak, mert inkább az ellenkezője szokott lenni, és az idejét nem tudom, mikor volt székrekedésem, de ilyen rémesre, mint ma hajnalban volt, nem is emlékszem!:(((
Egy órán keresztül küzdöttem vele, s végül nagyanyám "házi módszere" használt!

Nekem mindig van itthon szárított kamillatea virágzat, herbária, gyerekkoromban mi szedtük a réten, és megszárítva ruha zacskóban állt a kamrában felakasztva.
S nagyanyámtól tudom, hogy a kamillatea éhgyomorra keserűen hasmenés ellen jó (végig mossa, fertőtleníti az egész emésztőrendszert), cukrosan, jó forrón meg székrekedés ellen használ. Édesanyám is így gyógyított bennünket, gyerekeket.
Mikor ez eszembejutott, gyorsan főztem két bögrényit, s 3 teáskanál cukorral ittam belőle másfél bögrével, s láss csudát!:DDD
Negyedóra se telt bele, és megvolt az eredménye...
Nekem különösen ügyelnem kell a székletre, mert aranyerem van, és ebben rettenetes rombolást tud végezni a nehezen ürülő széklet!:(((

Tehát mindenki tartson otthon kamillát!
Jó szívvel ajánlom mindenkinek hasonló esetekben. 
Van, aki ódzkodik a kamillától az íze miatt, de higgyétek el, a székrekedés sokkalta kellemetlenebb tud lenni.
Akár bélcsavarodást is okozhat, ami halállal is végződhet!
Bezony!!!:(((
A férjem nagyapja abban hunyt el...
Gondolom, Jadzia megerősít engem ebben, hogy nagyon fontos a széklet "minősége".

Végül egy vicc:

A vasútállomás wc-jének ajtaján türelmetlenül kopogtat egy utas:
- Uram, siessen már elvégezni a dolgát, mert én rögtön bef...k!
Mire a bent ülő:
- Szeeee...rrrreeenn...csés embeeeer!!!

jadzia

2021. 09. 24. 19:47

Nem érhető el leírás a fényképhez.

jadzia

2021. 09. 24. 19:10

Lehet, hogy egy képregény erről: , szöveg, amely így szól: „Ne kívánd a más feleségét. Ugyan olyan idegesítő mint a tiéd....”

jadzia

2021. 09. 24. 19:06

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy, szabadtéri és , szöveg, amely így szól: „kissé hasogat a fejem... jah.. front van... -”

jadzia

2021. 09. 24. 19:06

Lehet, hogy egy képregény erről: , szöveg, amely így szól: „NA VÉGRE EGY ÁLLAMI INTÉZMÉNY, AHOVÁ NEM IDEOLÓGIAI HŰSÉG, HANEM SZAKMAI SZEMPONTOK ALAP JÁN NEVEZIK Κι AZ IGAZGATÃT! FLMEGYOGYINTEZET MARAR hvg.hu”

jadzia

2021. 09. 24. 16:59

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy

jadzia

2021. 09. 23. 19:52

Lehet, hogy egy képregény erről: , szöveg, amely így szól: „Magyarazza el kerem az ön szemszögeböl,hogy hogyan törtent hogy hatulrol belehajtott az ön elött haladoba.”

jadzia

2021. 09. 23. 19:51

Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember és , szöveg, amely így szól: „-Megcsaltam a férjem, atyám. Oldozzon fel. -Járd körbe imádkozva a templomot, ahányszor megcsaltad! -Gyalog?!”

jadzia

2021. 09. 23. 19:50

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „--ennyire hideg van??????? ???????- szinglik-klubbja szinglik-”

jadzia

2021. 09. 23. 19:49

Lehet, hogy egy képregény erről: szöveg

jadzia

2021. 09. 23. 8:18

Lehet, hogy egy mém erről: , szöveg, amely így szól: „hoznál nekem szárnyas betétet a boltból? miért nem jó a tampon mert mindíg elbotlom a zsinórba...”

jadzia

2021. 09. 23. 8:16

Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember és , szöveg, amely így szól: „-Megcsaltam a férjem, atyám. Oldozzon fel. -Járd körbe imádkozva a templomot, ahányszor megcsaltad! -Gyalog?!”

2021. 09. 23. 0:42

Autóhátsók:
"Előzz csak meg, fényképezzenek le téged!" :DDD

Traffipax elhelyezésének szabályai – D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt.

Graffiti:
"A munka nemesít, de a mai társadalomnak nincs szüksége nemesekre."

Üzenetrögzítő:
"A sípszó után hagyj üzenetet, de előtte vegyél le mindent magadról." ;o)

2021. 09. 23. 0:30

"A lavina hópelyhei mind ártatlannak vallják magukat." /Stanislaw Jerzy Lec/

Az idézet írója egy zsidó származású lengyel költő, Stanislaw Jerzy Lec (1909-1966) aki aforizmáiról és epirammáiról vált híressé.

 

jadzia

2021. 09. 21. 19:04

Lehet, hogy egy képregény erről: egy vagy több ember, álló emberek és , szöveg, amely így szól: „Most meg mi a baj. Edvárd? Hát nem te nyúztál évekig egy eredeti nyúlszörkalapért és egy eredeti teveszÅr kabátért?”

jadzia

2021. 09. 21. 19:02

Lehet, hogy egy illusztráció erről: , szöveg, amely így szól: „TúI öreg vagyok már a seprűhöz! szórakoztató történelem JaN fORERy fARAS”

jadzia

2021. 09. 20. 19:48

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „Józsi, tudtad, hogy a legtöbb baleset otthon, a lakásokban történik? Ugyan, inkább hozzál nekem a konyhából egy ũveg sört...”